Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Se pare ca intrebarea mea a ramas fara raspuns .... ca de obicei....

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Miki eu nu stiu sa fac gris cu lapte.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Miky invizibila la intalnire.De ce spui asta?Eu m-am intalnit mai intai cu voi si apoi am incercat sa admir si pe ceilalti clopotei si cand m-am dezmeticit tu deja intrai la BE!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Pt mine nu ai fost invizibila la BE daca te uiti lapoze cele mai multe sunt cu Luca nazdravanul,chiar vroiam sa spun ca mi-a placut mult felul tau de a-l adormi pe nazdravan.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Miki fi atenta ca io i`am dat odata. Acum cateva zile. Tre` facut mai fluid, nu ca pt oamenii mari. Partea proasta e ca l`a facut mama, nu eu. Si nu m`am uitat cum. Cica nu e bine sa`i dai des ca ii umfla.
Io cred (cu neuronii astia care mi`au mai ramas) ca tre` pus o cantitate mai mare de lapte si una mai mik de gris. Si am vazut ca mesteca continu in el.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Miki m`a facut curioasa Mada, cum culci bblusul?

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Vaz ca te-ai suparat...Uite multi sa-ti treaca supararea

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Miki m`a facut curioasa Mada, cum culci bblusul?

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Fuge asa cu el in carut face un cerc sau asa ceva,era tare simpatica ca se chinuia si el nu vroia dar pana la urma a castigat Miki http://good-times.webshots.com/photo/2291342630102223629TYDCqG.

Miki hai nu fii suparata pe noi,a am uitat sa va zic ca in seara aia am ajuns acasa si tati se uita la stiri pe protv dadea de BE si arata pe acolo am vazut-o pe Nemary la "tilivizor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Sunt supi pt ca am asteptat o jumatate de ora pana am vazut ca au venit fetele si eram doar cu Laura(Lala20) si ne intrebam cum se poate sa nu fi venit nimeni avand in vedere ca s-au anuntat 10 mamici ca vin .... au fost niste momente in care Luca urla ca ii era somn si de atata stat pe loc se plictisise.... el adoarme numai daca este plimbat ....si era frumos afara si noi stateam....
Apoi daca am vazut ca nu se hotara nimeni sa mergem undeva mi-am propus sa intru si eu la BE sa fac cumparaturi ca doar eu ramasesem pe dinafara..... oricum cand am plecat cu Mary nimeni nu s-a sinchisit ......
Singurul lucru care mi-a placut a fost ca am vazut-o pe Bianca si pe a ei mamica ....... in rest no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Gata ma duc la somn ca deja e tarziu si eu sunt huhurez pe aici....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Sunt supi pt ca am asteptat o jumatate de ora pana am vazut ca au venit fetele si eram doar cu Laura(Lala20) si ne intrebam cum se poate sa nu fi venit nimeni avand in vedere ca s-au anuntat 10 mamici ca vin .... au fost niste momente in care Luca urla ca ii era somn si de atata stat pe loc se plictisise.... el adoarme numai daca este plimbat ....si era frumos afara si noi stateam....
Apoi daca am vazut ca nu se hotara nimeni sa mergem undeva mi-am propus sa intru si eu la BE sa fac cumparaturi ca doar eu ramasesem pe dinafara..... oricum cand am plecat cu Mary nimeni nu s-a sinchisit ......
Singurul lucru care mi-a placut a fost ca am vazut-o pe Bianca si pe a ei mamica ....... in rest no comment

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Daca-ti amintesti eu si Nicole ne-am luat la revedere de la voi asa cum ne-am luat de la toata lumea,imi pare tare rau ca gandesti asa,poate ca esti supi dar sper sa-ti treaca.

Mergi la inceput