Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici am mai gasit ceva in comun ptr socrella si mami tau (in afara de vopseluri, dioptrii, ochelari) ... kanald si otv .. e nenorocire cu soacra-mea .. face atac de inima daca pierde vreun episod cu seherezat .. sau cum o chema-o p-aia din 1001 nopti .. iar la diaconescu se uita pana dimineata si apoi se vaita ca o doare capu', ca ii e somn etc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

A'pai, daca ajung sa se cunoasca se vor imprieteni asa de tare ca probabil se vor suna seara dupa sheharazad sa-si povesteasca impresii....
La mine, problema este ca dimitris doarme cu ea. Si pana adoarme se uita si el la programele mamei... L-am auzit duminica ca a intrebat-o foarte interesat daca l-au dat afara pe diacionescu. "De unde?" am intrebat si eu... ca sa aflu ca se pare ca s-a vrut sa-i inchida iarasi televiziunea...
Se pare ca n-au reusit....
Eu mai sper inca ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Laurici asa`mi place...sa te citesc des. Zici ca manechinu` Eleni a sarit la categoria greau?pt ea. Pip avea 8,650 la vaccinul de 6 luni, si nu cred sa aiba 9. O cantaresc maine si anuntz.

Ema... DA! La noi s`au mai ducs si din falcutze si din cututze cu timpul. Cand ma uit la pozele de la botez ce sharpei era... nu mi vine sa cred. Acum poate s`a mai lungit sau nu stiu, dar nu mai e asa indesata. Nu face griji, Milan pare voinicel tare.

Lala nu esti singurica

De 2 nopti Pip se trezeste noaptea sa manance. Ma uimeste rau. De pe la 4 luni n`a mai facut schema asta. Si se trezeste haotic, prima noapte la 3 si noaptea trecuta la 12:30 E bebe mic again.

Unde or fi Creatza, Irinuk, Miri-excursionista??

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

E, se tine aproape de surioara eleni su pipetzica ta !!!! Parca te aud maine ca are si ea tot 9 kile !!!!
Cat despre trezit noaptea... i-ai pus cereale in lapte? Eu ii pun 3 masuri. A, si mi-a spus astazi doctorita ei ca la kilogramele astea trebuie sa-i schimb nan2 cu nan 3.... Si pipe parca tot lapte nana bea, nu?!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Nu ma baga nimeni in seama...
Nu a vrut nimeni nici tigati nici nimic!
Eu ma duc la un dush si apoi ma bag la somnic(sper).
PUPICI!!!Si noapte buna!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mai esti ?
Ca pana am ajuns eu "la zi" cu "materia"... cred ca ati plecat toate ...!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Laura D bine ca te-am prins spune-mi ce tratament ti-a dat pt enteroviroza se pare ca al meu sot tocmai a capatat una!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

tu mai esti ?|
antibiotic cifran ( asta este cu ciprofloxacina) - o pastila la 12 ore si un medicament numnit nexium care mi s-a parut scumput la 400.000 lei doar 14 pastile...
plus no-spa la durere si smecta daca este cazul - la mine nu a fost!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

deci... am realizat eu bine ca voi ramane singura p'aci in prima si - mi-e teama....!- singura mea seara libera....
va pup si eu!!!!
noapte buna !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sunt!Banuiam eu ca si antibiotic!Trb sa cumpar pana acum i-am dat ceai de menta si ma gandeam sa-i dau cedax ca asta am in casa poate sunt dar dr pediatra mi l-a prescris in caz ca Sofiuta face.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am scris mesaj inainte sa`l vad pe al tau.
`Se zice` ca Pip ar semana cu soacra`mea la gura si la nas...o sa iti pun o poza zilele astea sa vezi. Mie mi se pare ca nu prea seamana izbitor cu nimeni.
Si Laurici si Ellenutza nu stiiiiitziii nimik.
Sa ma contraziceti daca nu am dreptate. Stiati voi ca a inceput Nora pentru mama 3?? Eeee???
Io dimineatza cand ies cu Pip mergem de obicei pe la strabunici. Care au pe cineva sa`i ajute cu treburile casei, curatzenie etc. Doamna respectiva e si mai in tema cu tot ce mishca pe la tv.
Dimineatza cand ajung io.... tocmai e pe ultima suta de metri showul. saraca, lasa tot la bucatarie si isi face de lucru prin miving, mai un sters de geam, mai un prfa ... si doar o auzi... `Nu dam pe kanalD?`
Io care nu prea am treaba cu tv nu am nimik impotriva, da` bunicu`meu e exasperat ( ca el e cu stirile la toate canalele, pe rand).
Ea saraca pare oripilata si ea de show, le critica pe alea intr`una, dar vad ca persista sa se uite.
Si in plus, dupa show comenteaza cu buni de DanDiaconescu. Daca il inchide, daca nu, ce tzi`e si cu coruptzia asta...etc.

Au subiecte de conversatie pana pleaca.

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici am trecut pe Nan2 la 6 luni si ceva. Pediatra a zis sa nu ii dam des cereale ca e prea umflatzica, dar asta seara am pus 2 masuri la 8 de lapte...adica la 240ML
Sper sa aiba efect.

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

am savurat poze cu laurici si thea in ceahlau numai fete ati fost?f frumos acolo!si pozele de acasa si am ras singura de ce simpatica e mai ales cand doarme :) apropo...da ochisorii de unde i-ati luat ca si noi vrem!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici ai dreptate tu .. sa vezi taclale pe ele cu shourile de pe la tv ... si eu sper sa-l inchida pe diaconescu .. a luat mintile oamenilor!

shose daa .. si socrella era fan si nu mai stiu ce a comentat intr-o zi de m-am enervat eu si i-am spus sa-l ia pe fii-su si sa se prezinte la emisiune ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput