Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Grati... au dreptate fetele cand zic ca zici ca esti sora lui Ozi,albert e un scumpic si ce frumos doarme el....Se vede ca v-ati distrat,in special Ozi.
Dana la fel o mamica tanara si tare frumoasa, iar Vanessa o scumpica!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara fetelor!!
Este incredibil pentru mine ca pot sta la calculator la ora aceasta.... Copiii dorm, barbatul se uita la un meci iar eu am terminat de pregatit mancarea si astept sa se fiarba. Impreuna cu voi !
Astazi i-am facut vaccinul lui eleni si a fost totul ok. Doctorita a fost multumita de ea si chiar mi-a spus ca are greutatea unui copil de 1 an... 9 kg. la un an ??? Am intrebat-o speriata daca eleni este obeza daca are greutate de copil de un an... Desi, este la orbul gainilor ca nici macar dolofana nu poti spune ca este. Doar grea! Incredibil de grea! Cam de 9 kg. dupa cantarul ei....
Pe dimitris il duc maine la alergolog ca tuseste in continuare desi nu are nimic pulmonar.

Eu ma simt bine si rezist eroic sa-mi pastrez minusul de 2 kg. luat in timpul celor 3 zile de boala... So, astazi am mancat la pranz la serviciu iar in seara aceasta am mancat o piersica in miresmele imbietoare ale chiftelutelor pe care le prajeam pentru maine...
Iar acum ma delectez cu un ceai de sunatoare cu o aspirina bayer in el

Gata despre mine!

Am vazut pozici minuntate de la gratiela. Ce vacanta super ati avut!!! Ce locuri pline de istorie ati vizitat! Cate croissante (am scris bine??? ) mancati in fiecare zi ??? In fotografia unde esti cu ozi in cescuta sunteti tare frumoase amandoua!!! Am remarcat inca odata ce dulce, balnda si buna pare ca este dana - danonique!!!! Si vanessa o frumusica de fata, la fel ca mamica ei!!!

Ereena, despre sterilit iti spun si eu tot din auzite... Nu doare operatia propriu-zisa - am stat in cabinet cu nasica lui dimitris cand i-a fost introdus... cat despre protectie... bine spus de gratiela "buna" ... adica\; nu foarte buna. Am in birou la mine o colega ce a ramas graviduza cu sterilet pus!!!! Are o mandrete de fetita !!

Citesc din urma si revin!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Laura I ,vai ce frumusete ai tu acolo,am savurat fiecare poza in parte...si...
P.S.:avem si noi Balansoar ca al vostru ,dar Bianca nu mai sta de mult in el!
P.P.S.:fascinata de pozele voastre m-am trezit ca am nimerit scrumiera in loc de paharul cu suc...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Mutumim zuzici,pt complimente...multi pt toate mamicile si clopoteii lor.
LauraD,ma bucur ca esti mai bine, imi este dor de postarile tale

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Wow, parca sunt gravida din nou asa liniste este in casa. Pot chiar sa-mi imaginez ca este 2-3 dimineata si eu am insomniile alea... Va mai amintiti fetelor ????

Roli, sorry, nici nu stiu ce este ala exluton. Poate iti raspund fetele...Nici cu trezitul noaptea a lui marc nu stiu ce sa spun caci eu sunt una din fericitele de soarta carora le-au dormit copii toata noaptea de la inceput. Nici dimitris nu se trezea noaptea niciodata. In schimb ai mei copii ma omoara ziua ca dimitris nu doarme 1 miunut de la 7 dimineata se trezeste pana seara la 22.00 de obicei iar eleni doarme cel mult 3 ore in cursul zilei dar nu legate... ci in vreo 3 reprize - fiecare de o ora!!!

Anca, dar ce-au patit mai barbatii astia ai nostri ??? Si al tau a fost la fel de "vigilent" ca si al meu, ca si al stancutei....
laura pe stefanutz si bine ca nu are nimic !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

LauraD...sa inteleg ca vrei sa recuperezi?

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Da de unde?Vaz ca tot singura am ramas aici.Ai fugit?
Fetele nu semnati condica?

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Laurici,bine ai revenit!!!!Am comis-o si eu odata... am crezut ca a platit barbatul ; el a crezut ca am platit eu... dar noua nu ne-au taiat netul ci cablul de la televizor... ca este de la aceeasi firma. Mama tipa la mine cand vorbeam cu ei la telefon sa ma lamuresc de ce nu am cablu..." cum sa nu platesti, mama, ca de ce nu ti-au taiat si internetu' ??? Sa-ti taie si internetu' ...!!!" Pe ea o durea tare ca nu putea sa-l mai vada pe diaconescu... poate chiar in seara aia o gaseau pe elodia si ea nu era "online" pe otv... plus ca mai exista si Kanal D unde dau niste seriale turcesti de care mama este realmente indragostita.... So, iti inteleg durerea,,, Acum ma uit la fotografiile tale!!!
Doamne, ma minunez inca odata cat de incredibili sunt ochisorii lui Thea !!!!
Si ce frumos mananca ea de la borcanel stand singurica in scaunel... Pai, pe a mea daca nu o leg zdravan in scaunul de masa sau nu o imobilizez in premergator nici gand sa stea cuminte si sa manance ....
http://good-times.webshots.com/photo/2644108460102021400zqJiyR
"casuta" asta gasita de ea este super !!!!

O sa incerc sa-i dau si eu lui eleni morcov crud sa roada la el.
Poate isi extrage singura niscai suc de morcov sa nu mai bag eu robotul in functiune ca tare sila mi-e sa-l spal dupa aceea...

este bestiala poza asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2669690080102021400uUUWJT

Gata. le-am vazut pe toate. Ai o fetita tare frumoasa iar tu arati la fel de bine. !

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici am mai gasit ceva in comun ptr socrella si mami tau (in afara de vopseluri, dioptrii, ochelari) ... kanald si otv .. e nenorocire cu soacra-mea .. face atac de inima daca pierde vreun episod cu seherezat .. sau cum o chema-o p-aia din 1001 nopti .. iar la diaconescu se uita pana dimineata si apoi se vaita ca o doare capu', ca ii e somn etc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Si acum pt LauriciD dragutza mea un mare si imi pare rau ca ai fost bolnavioara, Doamne prin ce ai trecut! Bine ca nu au fost afectati si copii, asta se ia banuiesc, nu?
Ma bucur ca ti`a placut Pip. Si mie mi se pare schimbata cand ma uit pe pozele vechi. Deh... se transforma, poate in cele din urma ajunge sa semene si cu parintzii ei
Daaa... jucarioara roz, paturica sunt din Grecia. Bunicii sunt maniaci cu Jumbo, tzi`am zis, totul li se pare mai frumos, mai bun calitativ, mai bun ca pretz decat aici. Adevarul e ca la noi la Craiova nu`s asa multe optiuni pt bbi.
Cat despre cizmultie si mie imi vine sa . Nu i le`am dat deloc asta iarna, era prea mika sa o incaltz cu ele...iar acum sunt mici. Sunt tot in cutie cum le`am primit.
Mi`a fost dor de voi. lu` Eleni de progrese!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Si eu pe voi !!!!
Pe langa calitate, aia la jumbo au si niste preturi incredibile !!!
Eu am dat acum 3 luni 350.000 lei pe o carticica d'aia viu colorata si fasnitoare de la carrefour iar la jumbo am vazut o astfel de carticica de la fisher price cu 5 euro...

cat despre : "Deh... se transforma, poate in cele din urma ajunge sa semene si cu parintzii ei "
pai 'oti fi voi frumosi - ca sunteti ! - dar si ea este tare frumoasa chiar daca nu va seamana... Poate o semana cu bunica - cu mama ta... ca la cat de bine arata acum imi inchipui ca a fost chiar o frumusete cand era tanara si ca si copil....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput