Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
zeririlouiza spune:
Doamne acum am vazut mesajul cu copilasul cazut, ma ingrozesc astfel de vesti sie pacat de familie ca ramane socata si traumatizata, chiar aseara ma gandeam de ce oare unii saracii se chinuie ani buni sa faca copii ( un caz la tv un tampit de 17 ani ai carui parinti ii lasa masina prin sat fara sa aibe permis a dat peste un copilas si caonducandul la spital sau rasturnat si tot copilul de 4 ani a avut de suferit, un copil dorit de parinti asteptat ani de zile nascut prematur la 900 gr a rezistat si acum sa treci prin asta e groaznic) altii apeleaza la inseminari la tratamente si unii ii leaga de bolovan ii arunca in rau, ii arunca in ghene de gfunoi, ii congeleaza doamne te ingrozeste lumea asta

L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
anca.b spune:
miky, ce tragedie! fara cuvinte!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Fetelor, sunt distrusa! Un baietel care a fost in grupa mea de aici de la gradi, a murit! Tatal lui este jucator de hochei profesionist si juca in Rusia, iar familia lui s-a mutat la Moscova acum 2 saptamani. Se juca cu fratele sau si a cazut de la geam. Domane, ce-o fi in sufletul lor acum. De ce o fi viata asta asa nedreapta? De ce a trebuit sa piara un suflet pur? N-am sa uit nicodata baietelul timid, caruia nu-i placeau legumele si care-si punea masca de elefant ca sa ghicesc eu cine e. Suflet drag! Ramo, cred ca tu ma intelegi cel mai bine ce simt si cat de apropiate ne simtim de acesti copii cu care lucram. Sunt ca si ai nostri! Imi pare rau ca va dau o veste atat de trista, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi ce simt. Va pup dulce! Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |

mi s-a facut pielea de gaina!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
cynthia_ spune:
Super fain. asta:http://good-times.webshots.com/photo/2200709790102497651HeVgBk mi-a placut cel mai mult. VREAU SI EU!!!
| citat din mesajul lui ramonab Am primit acu cateva minute de la fratele meu niste poze de-a lui Razvi, modificate de el, musai musai sa le vedeti, sunt doar 3:http://good-times.webshots.com/photo/2409706270102497651ZPZIll RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI NEW ![]() VEDETA LU MAMA NEW ![]() |
cynthia_ spune:
Si mie mi-e frica de momentele astea, l-am inscris pe Octi la cresa din septembrie anul viitor, sper ca pana prin ianuarie sa se acomodeze, asta daca nu ma duc mai repede la servici.
| citat din mesajul lui danonique Ieri Vanessa a avut prima zi in care a stat tot programul la gradinita.Pana acum statea doar cateva ore pe motiv de adaptare mai dificila si nici eu nici educatoarele nu am vrut sa o traumatizam si am preferat ca acomodarea sa se faca in ritm mai lent.Vad ca da semne ca incepe sa ii placa dar tot mai plange putin cand o duc.Mi se rupe inima de fiecare data cand o vad cu lacrimi in ochi dar stiu ca o fac pt binele ei. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |

cynthia_ spune:
Eu ii dau 5ml de calciu pe zi, 10 zile pe luna, la sfatul med de fam.[quote]citat din mesajul lui zeririlouiza
Neata
O fi normal sa nu ai dintisori la 8 luni si jumate aproape
Miki mamica, nu stiu ce s-a intamplat, eu nu am mai avut timp sa intru dar ieri am pus un mesaj si la fel, nu ma mai supar ca si asa am destule pe cap, asa ca fato laso asa cum a picat si uita ca ne trece si nu mai fi suparici ca se intampla sa nu vada nimeni mesajul tau si daca vrei raspuns insista,
Eu dau copy past la mesajul de ieri fetelor:
"Salut fetelor hopa si eu ca numai pot zici ca sunt nebuna si duc lipsa acuta de timp (nu de altceva ) intru sa va salut un pic ca iar plec cu treaba la banca
Nu avem cine stie ce noutati, Yasmin tot nu are dinti, sambata am fost si noi la expo baby, ne-am luat scaun de masina ca scoica numai era buna nu prea o mai suoporta asta mica.
Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.
Revin mai tarziu, sper sa am timp"
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
[/quote]
kalosalina spune:
Buna zuzici!
LauraI, Gratiela, Ramona am vazut pozele! Aveti niste clopotei superbi! Si bineinteles nu am uitat si de Ozi - de fiecare data cand o vad ma minunez cum poate fi asa frumoasa??
Dana stai linistita cu kg...arati suuuuperb dupa 2 nasteri, crezi ca dupa a treia o sa fie diferit?? Eu nu cred! 
Miki ce tragedie! M-am intristat rau...

LauraI imi pare rau ca e bolnavioara Thea! Multa sanatate si insanatosire grabnica! 
Natalia ma bucur ca Ana a scapat de diaree, dar acum e bolnavioara Stefanuta
Multa sanatate si ei! 
Louiza mi-a placut mesajul tau. 
Despre noi - Dariuta e mai bine, tot pe regim...dar nu mananca sub nici o forma legumele si supa 
. De obicei ii bagam bors, dar acum nu pot si nu-i place simpla...Legumele nu le manca nici inainte...Si nu stiu ce are ca se trezeste urland: pe la 1, pe la 3 (atunci nu reusesc sa o mai adorm decat dc ii dau lapte) si pe la 6...si apoi mai dormim pana la 7.30 cand ma trezesc pt servici. Greuuu..
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
cynthia_ spune:

E tare trist dar din pacate se intampla.
[quote]citat din mesajul lui miki_baby
Fetelor, sunt distrusa!
Un baietel care a fost in grupa mea de aici de la gradi, a murit! Tatal lui este jucator de hochei profesionist si juca in Rusia, iar familia lui s-a mutat la Moscova acum 2 saptamani. Se juca cu fratele sau si a cazut de la geam. Domane, ce-o fi in sufletul lor acum. De ce o fi viata asta asa nedreapta? De ce a trebuit sa piara un suflet pur? N-am sa uit nicodata baietelul timid, caruia nu-i placeau legumele si care-si punea masca de elefant ca sa ghicesc eu cine e. Suflet drag!
Ramo, cred ca tu ma intelegi cel mai bine ce simt si cat de apropiate ne simtim de acesti copii cu care lucram. Sunt ca si ai nostri!
Imi pare rau ca va dau o veste atat de trista, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi ce simt.
Va pup dulce!
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
[/quote]

Laura Ioana spune:
Doamne, fereste, Miki! DUmnezeu sa-l odihneasca si sa-i intareasca pe parinti! E cutremurator si e spaima oricarui parinte!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
gattasalvaje spune:
Neatza si de la noi !
Intru repede sa va salut ca apoi fug la treaba...ieri am fost in piatza si am targuit legume ca sa bag la congelator pachetele pt supica Sarei pentru la iarna...12 teline , 1kg radacina pastarnac , 1kg radacina patrunjel , 1/2 kg frunze de spanac , 2 kg dovlecei micuti , 2 conopide si niste pastai de fasole. Am vreo 3 sacose mari cu zarzavaturi care asteapta sa fie spalate , curatate , portionate. Ma intreb unde le voi baga pe toate , ca lada frigorifica e aproape plina.
Miki , un
pentru tine sa-ti treaca supararea . Abia astept sa ne reantalnim in parc...
Miri , bine ai revenit...asteptam poze , chiar daca nu a fost exact cum te-ai asteptat. Sper ca voinicii sunt bine 
Ereena , f tari bancurile , mai ales ala cu logica 

Laura I...cum ti-a venit , mama sa-i faci Theei analiza de secretie ? Si cum i s-a recoltat ? Nu stiam ca analiza asta se poate face la fetite. Oricum...sper sa treaca repede crocobaurii
Theiuta mica.
Uuuff , as mai sta de vorba dar am treaba multa 
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png