LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Buna dimineatza! Lilino- te-ai intrecut pe tine - din cate am vazut o petrecere super iar tortul ce sa mai zic , cred ca a fost foarte bun. A primit si tare multe cadouri - cel mai mult mi-a placut tractorasul . Cristina si Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |
meritele sunt ale sotzului, el a fost cu ideea, eu nu as fi vrut o petrecere atat de mare(din motive strict financiare, pt.ca imi imaginam ca va fi f.scump), dar mi-am adus aminte ca noi nu i-am facut o petrecere pana acum, nici la botez si nici la un an, decat ceva relativ restrans
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Lilico sa sti ca in meniul aparatului nu m-am bagat nici eu. I l-am dat lui Alex sa-l regleze pt ca am vazut ca ies miscate....dar asta la inceput. Dupa... din ce ma uitasem eu prin ele se vedeau mai bine. Ahaaaa .....ai vazut cum e Cosmi asa este mereu. Deci eu am febra musculara la picioare. Aseara ziceai ca am venit de la discoteca
.
Am uitat .....sa se bucure Vladut de toate jucarioarele si hainutele primite.
Gata am incarcat pozele mele. Pofiti Poze aniversare Vladone
Cristina pai la noi nu e problema ca sta de fusta mea. Ea zburda acolo dar deja era obosita si nu mai era atenta ce face.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
moniq, nu pot sa le salvez pt.ca nu suntem "friends" pe webshots
ai idee cum fac sa te invit ca sa le pot salva ????
Monique_new spune:
Lili stai sa "sap" pe webshots.....sa vad cum se procedeaza.
POZE COSMI 1 ANISOR

Monique_new spune:
Lili incerca tu asa: du-te pe tot albumul meu ...si ai o optiune cu " make friends"..... la mine da o eroare mai incerc.
Gata ti-am trimis eu invitatie.
POZE COSMI 1 ANISOR

Crisnemes spune:
Monica ti-am mai spus ca ai o printesa tare vesele. Rade in toate pozele .
Victor al meu e mai mult serios tot timpul rade cand vede mancare
.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Monica ti-am mai spus ca ai o printesa tare vesele. Rade in toate pozele . Victor al meu e mai mult serios tot timpul rade cand vede mancare Cristina si Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |
Este vesela e adevarat mereu, dar cred ca este printesa XENA

POZE COSMI 1 ANISOR

Roxana01 spune:
neata fetelor!
in primul rand, 

hai xandrutza, asteptam nepotul, multa sanatate si refacere usoara!
Ieri a fost si daria la ziua lui vladone. din pacate eu nu am putut sta, a stat cu mama, ca victorasul avea de cateva zile coitzele rosii. dupa cum stiti are hidrocel, iar eu l-am sunat ep medic si mi-a zis sa vin la 6 seara la el, ca e de garda. asa ca am ratat petrecerea, dar am avut povesti in amanunt de la mama si poze. mama a fost fooooarte incantata, dariutza nu mai spun. multumim Lili de asa petrecere, la mai multe! poate organizam iesiri cu ei la locul de joaca, chiar fara a avea un motiv, cand o fi frig afara si nu-i ducem in parc. lili, poze a facut mama, dar putine. astept de la voi mai multe. n-am apucat sa le vad pe ale monicai, acum ma intorc la ele.
Itzy, ce mult ma bucur ca va ganditi la noi! ca si eu ma gandesc in fiecare zi la voi. ieri am lasat-o pe daria la petrecere si eram cu victorasul pe drum spre spital si ma gandeam ce mi-as dori sa vorbesc cu tine despre ce mi se mai intampla, despre victoras, daria, ana. oricum , la petrecere v-au simtit lipsa. socrul lui lili zicea ca ana lipseste...
noi furam la spital cum v-am zis. treaba cu problema noastra nu este tocmai roz. mi-a zis medicul ca asa testicule umflate a mai vazut doar de cateva ori in cariera lui si la copii mai mari. din pacate acum s-au si inflamat, se pare ca e de la faptul ca are mucisori. cica orice deranj la nivelul sanatatii lui influenteaza in rau evolutia hidrocelului (constipatie, diaree, raceala). deocamdata ii dau nurofen si ii pun comprese cu rivanol pt inflamatie, dar daca nu trece roseata in 5 zile il sun pe medic si luam o decizie cu privire la operatie. el vrea s-o amanam cat mai mult, dar sigur ajungem la operatie pana in 6 luni.
cu daria la cresa, iar un subiect delicat. nu stiu fetelor, face crize serioase. plange tot timpul, ar sta numai pe olita. oricum, cum ajungem acolo zice "caca" si plange isteric. ieri am gasit-o tot pe olita, era dupa masa. nu mancase nimic si din cauza socului, plange si cand ma vede. nu vrea s-o incalt, se zbate, o iau in brate ca s-o scot de acolo, ma loveste, cand ajungem afara nu vrea sa se urce in masina, umbla asa, aiurea pe drumuri, cu forta o pun in masina. si tot timpul asta plange. nu stiu, mai face vreun copil asa? cred ca va trebui sa vb cu un psiholog, sa vad ce-mi recomanda, ca nu stiu cum sa reactionez. ca eu sunt calma, dar e dificil sa fi calm cand copilul urla in continuu, da din maini, da din picioare, pleca aiurea de langa tine.si credeti-ma, ea nu este un copil violent, este chiar blegutza. asta pana acum, cu cresa. ca deja era sa o loveasca zilele trecute pe o fetita mai mica in parc. acum o sa zica lumea pe strada ca asta vede acasa, asta face si ea...
hai ca m-am lungit cu vorba...
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
lilina spune:
gata moniq, salvez pozele, sunt super
roxana, ma bucur ca s-a distrat Daria la petrecere, bineinteles ca mai iesim cu ei la locuri de joaca, cand o fi mai rece afara, dam o fuga seara ca sa-i obosim inainte de nani....iti marturisesc alex al meu te-a admirat f.tare, el nu prea te-a vazut....mi-a spus ca ii place de tine, eshti f.fina si draguta
imi pare rau de problema lui Victor, sper sa o rezolvati cat mai simplu si cat mai repede, poate totusi nu va fi cazul sa se opereze,
sa stii ca poti sa ma mai suni si pe mine, daca simti nevoia sa vorbesc cu cineva ...stiu cum eram eu cand l-am operat pe Vlad de hernie 
Crisnemes spune:
Roxana- multa sanatate lui Victor . Eu chiar daca am avut baieti nu am avut cu nici unul asemenea probleme . Refacere usoara si daca se poate si fara operatie ar fi grozav.
Cat despre Daria - cred ca ar fi bine sa incerci sa schimbi cresa poate e ceva acolo care o sperie.
Am incercat sa deschid pozele voastre dar nu merg.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album