LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 7
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am intrat repede sa-i spun lui Vladut La multi ani !fericire,sanatate,bucurii,noroc si tot binele din lume.
La multi ani Roxana sanatate si numai bucurii,
microbu spune:
Buna seara!
Lilina
LA MULTI ANI puiului mic si frumos! Minunate poze, super distractie ati avut.
LA MULTI ANI si Roxanei de Floricel
.

Xandrutza

itzy-bitzy spune:
Neatzaaaa la voi doamnelor!
La mine este deja 11![]()
Va poftesc la un fresh , un ceai verde, un mic dejun copios dar sanatos
,o guma de mestecat...nu mai stiu cine voia...Mirabela cumva? sau tu Lilico?
Xandrinne ma voi gandi la tine astazi, nastere usoara pt ca nu are cum sa fie altfel si recuperare rapida. Sa dai un semn cat poti d erepede. E cam nasol ca Mamilili nu mai are acces la net...offf
Sandra chiar voiam sa intreb de tine si gargarita ta...ca esti cam expeditiva ...
ce mai faceti? ai reinceput si tu serviciul?
Eloise nici pozele tale si nici ale Lilinei nu le pot vedea...la naiba... te astept si ep tine pe messenger sa mi le dai. Cred ca a fost f frumos...si mie mi-a placut mult in Antalya
![]()
Lilina pai ce credeaica se dezminte Vladone taman de ziua lui? Daca ieri nu era in forma apai cand? Dormise baiatul la pranz...trebuia sa dea gata invitatii nu? Acum intreaba de voi Ana![]()
. Astept pozicile
Princess dragutzo
readaptare usoara la serviciu, prima saptamana e mai grea...cu cine il lasi pe Rares? Pozele sunt foarte frumoase...nazdravanul tau pare ac a crescut mult...l-ai mai tuns cumva? Zici ca e mai maricel asa. Cum se mai simte? E ok acum?
Crisnemes pai daca e pe asa, acum cu atat mai mult ai ocazia sa vii si sa vizitezi China...si pe mine desigur...te astept![]()
CrisGoji tu c emai faci? Mi-e dor de tine...si mesajele alea luungi ale tale...Dariutza si Vladut ce mai fac?
Alexuzta burtico ...sper ca esti bine ...si cocutza ta la fel
Roxana...Dariutza ta cum mai e la cresa? S-a mai obisnuit sau to asa plange?
Mona da am auzit si noi...cica nu stiu ce lapte praf al lor chinezesc ar contine melanina si au fost intoxicati zilele astea f multi copii. Dar ei mai au aici si Nestle si Similac, etc...pe astea parca le-am vazut inca pe rafturi, nu le-au retras d epe piata. Eu credeam ca voi gasi Milumil si aici de aceea mi-am luat doar 5 cutii la plecare...acum trebuie sa imi trimita pachet cu vreo 10 asa..leustean, "Biblioteca lui Fifi"... ca au gsit-o
va pup ...si o zi buna va doresc...o sa fiu pe faza pt nepotelul nostru...sau poate nepotica???![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Festina tu ce mai zici doamna? tot asa busy? Vad ca n-ai avut timp decat de urari.
Ramo...super haioasa Patricia...ii place fetei sa se tot aniverseze nu vezi?![]()
La multi ani Roxana! Floricel sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa, fericita si implinita
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
mexxa spune:
Buna dimineata si de la noi....
Alina...multumesc prefer o cana mareee de cafea.
Am fost asa ocupata ca abia mai stiam cum ma cheama...plus ca am fost si racita...2 zile la munca am consumat 10 achete de servetele
Sebicu e mai bine...mai plange si acum, dar in max 1 ora se calmeaza.Adoarme numa alintat
si acasa seara cere sa il scarpinam pe spate
, te zapaceste cu pateeee.
Daca il intreb ce a mancat la gradi zice...papam titite(fetite) E asa dulce
Si acum cea mai buna veste
luna viitoare i se va scoate primul tub de dren de la urechea stanga.cea care a fost operata acum 1 an.
Timpanul vrea sa se inchida...ceea ce inseamna ca cu o ureche sa recuperat perfect.

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii care nu i-am felicitat. 
Alexandrina suntem alaturi de tine...azi o sa mai trag cu ochiu sa aflu vestea mare. Recuperare usoara, mult laptic si FELICITARI.
Ieri am rreusit si am vazut toate bucuriile....vai ce frumoase sunt toate...una si una
. Cand am dat sa va sciu a venit sefu...si m-am lasat balta![]()
Merg sa ma imbrac, sa trezesc piticu, il duc la cresa apoi eu la munci....o dimineata plina.
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
alexutza_26 spune:
Buna dimi si poftiti la o 
Xan -

- sa ai parte de nastere usoara,recuperare rapida,bebe paspacios si muuult laptic!!!
Andreea -ma bucur enorm pt vestea cea mare,Doamne ajuta in continuare!
Itzy-suntem bine,nu prea mai apuc sa mai si scriu...dar incerc sa fiu pe pozitii inca 2 luni ![]()

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
28+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
buna dimineata

hai tu xandrutza
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Buna dimineata. Oooo ce de fete matinale.![]()
In primul rand 

xan suntem cu gandul alaturi de tine.
Lili.....imi pare rau ca nu am fost un fotograf bun
. Chiar nu inteleg de ce au iesit pozele asa intunecate, cred ca a avut aparatul ceva setat aiurea pt ca ele sunt incadrate bine. Incarc si eu acum majoritatea pozelor pe care le am.A le mele sunt mai clare. Sa intri mai tarziu pe mess sa ti le dau ca le-am luat la serviciu sa ti le dau. Acasa nu stiu daca am timp.
Vreau sa iti mulumesc pt invitatie.
Ne-am simtit f bine, a fost f frumos. Cosmi s-a simtit minunat...eu am fost cracanata.
Fetelor poate sa va confirme si Lili....am un copil zvarlug rauuuu. M-a terminat. Am stat numai dupa fundul ei in conditiile in care majoritatea parintilor stateau la mese.Cred ca facea cati 5.
Andreea ma bucur ca Sebicu este bine.
Ramo haioasa Patri.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Crisnemes spune:
Buna dimineatza!
Xan- tinem pumnul sa-ti revii repede si sa ai un bb papacios si cuminte , iar tie mult laptic.
Eloise - am vazut pozele din Antalya si sunt superbe mi-au placut toate.
Lilino- te-ai intrecut pe tine - din cate am vazut o petrecere super iar tortul ce sa mai zic , cred ca a fost foarte bun.
A primit si tare multe cadouri - cel mai mult mi-a placut tractorasul .
Mexxa- ma bucur mult ca Sebicu e mai bine si ca e pe drumul cel bun .Felicitari amandorura pentru rabdare 
.
Monica- sa stii ca nici pe mine nu ma lasa Victor sa ma departez la nici 5 pasi de el ca imediat se prinde de picioarele mele si din pacate plange in continuare la cresa.
Itzy - multam de invitatie 
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lilina spune:
am vorbit cu xandrutza, ii recoltase sange si astepta sa o ia, i-m spus sa ne dea un semn cand iese din operatie si e ok, nu avea emotii INCA...mama eroina, ce sa mai
monique, nu cred ca din vina ta, e un aparat destul de pretentios
d-aia nu ma bag eu uneori in menu-ul lui, de frica lu' suru nebunu...nu am mess la serviciu, daca le incarci pe webshots, le iau eu de acolo
vreau sa va zic un lucru, Cosmina e ca pestele, nu poti s-o tii in brate, era super agitata, zburda pe acolo ca un calut naravas, ma bucur ca s-a simtit bine 
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul