Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Alina, e prea departe pediatra, cam la o ora de mine, si mi se pare prea obositor...
Insa cred ca voi alege tot una la privat, am vorbit mai inainte cu o prietena si mi-a recomandat o pediatra aproape de mine (10 minute) la privat care cica-i foarte draguta.

Mergi la inceput

Bravo, Anca! Io-s tare fricoasa cu medicamente/pilule ce-or fi... In general, si sa iau un paracetamol mi se pare ceva eroic Adica nu prea iau, au fost ani intregi in care nu am luat nimic-nimic, cel mult vitamine. SI de aia nu am curajul, pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

la mine acum a avut prioritate disperarea nu ratiunea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, succes in continuare!
Adina, eu am folosit stepperul intr-o perioada, dar a inceput sa o "deranjeze" pe Maria.:)) Vrea si ea. Acum se urca pe treapta aia de la bicicleta si o analizeaza mai bine.
Eu in Bucuresti nu cred ca am sanse sa gasesc un pediatru la mai putin de o jumatate de ora, de-asta distantele sunt pentru mine relative. :)

Eu cred ca ma duc sa ma culc. Va pup si va doresc somn usor!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Alina unde stai?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Stepper-ul meu sta sub pat, ca se poate plia... Insa mi-am propus sa-l bag in functiune in casa noua. Va tin la curent

<alina, nu conteza numai timpul... La Viena tot jumatate de ora nu mi se pare asa mult, nu neaparat. Insa nu e distanta mare. Ajungi si fara masina. Iar de acolo pana la pediatra fara masina no way... Adica da, merge si fara, dar atunci fac 2 ore, probabil (nu stiu, zic si eu).

Eu am o mare problema cu sofatul, mi-e frica de mor. Nu am mai condus de ani buni. SI acolo voi trebui sa conduc, ca altfel nu merge. Bine, acolo nu mi-e asa teama ca la Viena, dar totusi. Sa nu-mi spuneti ca nu poate fi nimic, grija, experienta... ca le stiu si eu. E mai adanc asa in capul meu! Am o problema cu nu stiu nici eu ce

Mergi la inceput

Lixa te vad

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Neata
Eu inchid eu deschid

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!

ADINA - merci de intrebare, piciorul e bine, dar se poate si mai bine, ma cam doare, merg cu grija, iar cand e frig ma termina durerile; Alessia a reinceput sa vorbeasca dupa ce a protestat vreo 2-3 sapt din cauza lipsei mele, cu mancatul la fel...de rau, daor la ta-su nu prea face figuri. Succes cu mutatul!

PETRO - eu am pus-o pe olita si face kk, cand ii vine scoate niste sunete, scremete mai tare ca sa o aud eu si o pun; face si in pampers daca nu-s pe faza, insa am observat ca nu face deloc daca suntem afara - inainte facea in parc.

mie mi se intampla urmatoarele : daca ii zic copilului sa nu faca ceva, sau daca, pe un ton mai rastit, sau mai ferm ii zic ca a gresit ceva, ea incepe sa trancane, sa se rasteasca la mine mai abitir ca mine, parca ea ma cearta pe mine; cand ii zice tati ceva tace; asa fac si ai vostri? ca mie nu prea mi se pare in regula, se urca in capul meu de acum?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Da se urca

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput