Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lixa, am vazut de ieri pozele din concediu! Sunteti niste frumosi toti 3!
Eu abia astept petrecerea si nu am nicio preferinta. Particip oricum.:) Te ajut si eu la organizare in masura in care pot. Nu conduc si Bogdan nu-mi sta la dispozitie mereu. Dar pot sa-l santajez. :)) Oricum, sunt sigura ca o sa fie multe altele de facut.
Adra, dar voi papati nu gluma. Noi am ramas codasele! Cu Sophia tovarasa, daca nu cumva ne-a depasit.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Alina, ne alaturam si noi clubului, abia acum a inceput sa mai pape Joshua un pic, in rest am avut mari probleme cu el. In schimb de tziti e indragostit iremediabil, tot tremura cind ma apropiu de el si stie ca o sa pape :)) E fantastic cind il vad cu cita bucurie si disperare asteapta si cauta sinul...
Si pentru mine e o bucurie acum sa il alaptez, cum ziceai tu mai devreme dar noptile deja au ajuns sa ma cam termine :(
Si ajunge si el la noi in pat mai nou, pe la 3 sau 4 noaptea, cred ca il iau si il pun in timp ce dorm cind plinge ca vrea sa suga, ca dimineata il vad cu noi dar nu imi aduc aminte cum si cind l-am pus. Oricum, cind il vad cit de fericit doarme intre noi, ma topesc toata..

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lixa, am vazut de ieri pozele din concediu! Sunteti niste frumosi toti 3!
Eu abia astept petrecerea si nu am nicio preferinta. Particip oricum.:) Te ajut si eu la organizare in masura in care pot. Nu conduc si Bogdan nu-mi sta la dispozitie mereu. Dar pot sa-l santajez. :)) Oricum, sunt sigura ca o sa fie multe altele de facut.
Adra, dar voi papati nu gluma. Noi am ramas codasele! Cu Sophia tovarasa, daca nu cumva ne-a depasit.

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Si mersi si de oferta cu ajutorul, orice ajutor e bine venit

Alexandra si Catalin (04.12.2007)

Mergi la inceput

Pentru petrecere, ca sa centralizez mai usor raspunsurile, va rog sa completati aici:

http://spreadsheets.google.com/viewform?key=p4IW8yZD_xxtRNKF1SNaNOg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
lixa imi pare rau ca n-am apucat sa ne vedem .... la mine e tare complicat!

Si mie imi pare tare rau ca nu am avut cum sa ne vedem

Mergi la inceput

Si cu asta ma duc la nani . Am pus linkul cu sondajul pentru petrecere la semnatura, asa ca nu aveti scuza sa nu votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Neata!

ADINA - merci de intrebare, piciorul e bine, dar se poate si mai bine, ma cam doare, merg cu grija, iar cand e frig ma termina durerile; Alessia a reinceput sa vorbeasca dupa ce a protestat vreo 2-3 sapt din cauza lipsei mele, cu mancatul la fel...de rau, daor la ta-su nu prea face figuri. Succes cu mutatul!

PETRO - eu am pus-o pe olita si face kk, cand ii vine scoate niste sunete, scremete mai tare ca sa o aud eu si o pun; face si in pampers daca nu-s pe faza, insa am observat ca nu face deloc daca suntem afara - inainte facea in parc.

mie mi se intampla urmatoarele : daca ii zic copilului sa nu faca ceva, sau daca, pe un ton mai rastit, sau mai ferm ii zic ca a gresit ceva, ea incepe sa trancane, sa se rasteasca la mine mai abitir ca mine, parca ea ma cearta pe mine; cand ii zice tati ceva tace; asa fac si ai vostri? ca mie nu prea mi se pare in regula, se urca in capul meu de acum?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Si Antonia face la fel. Numai ca daca vrea sa duca la gura sau sa traga de ceva si eu ii spun ca nu e voie ea se uita la mine, incepe si rade, si apoi uitandu-se in ochii mei continua sa faca ce tocmai ii spusesem eu ca nu are voie. Ma gandesc ca daca de-acum face asa, mai tarziu cum o sa fie?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

noi de ieri mergem in picioare singurele...adica a mers cat tine sufrageria fara sa se balangane

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Felicitari!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Cami, multumesc! O sa incerc azi. Cred. :)
Pufulet, Maria se trezeste si de 6 ori pe noapte. Despre asta vorbeam mai devreme... as vrea sa vad daca nu cumva de foame.
Adina, si eu sper ca sunteti mai bine! Lui Floris ii place painea? Mariei deloc, doar orezul expandat.

Chiar vroiam sa va intreb daca piticilor vostri le place painea. Antonia e disperata dupa paine! Daca punem masa si vede painea pe masa face un scandal monstru sa ii dau si ei si dua ce ii dau o bucatica o molfaie cu o placereee. Azi ramasese cu o bucatica destul de marisoara in mana si cand am intins mana sa i-o iau a indesat-o pe toata in gura si apoi a inclestat gingiile sa nu bag degetul sa i-o scot. Mie imi era o frica dar ea a mestecatputin la ea si apoi a inghitit-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Fetele de la sept-oct sarbatoresc ziua bebelusilor impreuna, mi se pare foarte frumos. Ce ziceti ne mobilizam si noi? Bine, eu vorbesc ca musca la arat, ca trebuie sa se ocupe cineva din Bucuresti, dar la distractie sar prima:D

Am vazut si eu initiativa papanasilor si chiar mi-ar place sa ne strangem si noi asa. Ma ofer eu sa ma ocup de organizare Dar am nevoie sa raspundeti la un mic sondaj, cele care vreti sa veniti: in ce zi preferati? Oricum, in noiembrie, ca decembrie e cu sarbatorile de iarna.

Raspunsuri posibile:
- in timpul saptamanii: gasim mai usor sala libera
- in weekend: vor putea veni si mamicile lucratoare, dar va fi mai greu cu sala + ca se va suprapune in mod sigur peste cateva petreceri de mot

Bine ai revenit!
Si noi vrem la petrecere, dar eu de la 1 oct incep serviciul, asa ca as prefera in week-end pentru ca in cursul saptamanii nu as putea decat seara. Nu cred ca o sa imi pot lua liber de la serv asa repede.
Sau ma mai gandeam la o alta varianta - 1 decembrie. In mod normal, mai toata lumea are liber in ziua aia si pica si intr-o zi de luni, asa ca daca rezervam din timp ceva poate avem o sansa!

Mergi la inceput