Brasoveni, vreau si eu o gradi de 8 ore...

Brasoveni, vreau si eu o gradi de 8 ore... | Autor: reiki

Link direct la acest mesaj

Pentru al meu baietel, caut o gradinita de 8 ore.
Stiu ca este cam tarziu dar acum m-am trezit si eu.
Daca aveti recomandari bune si ptr una de 4 ore e super.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

este o gradi de 8 ore pe strada toamnei, am inteles ca e bunicica. apoi de 4 ore cea de germana de stat si tot de germana, de stat, de 8 ore. dar la cea de germana de 8 ore nu-i primeste decat de la 4 ani. la cea de patru ore exista si posibilitatea sa platesti o nemtoaica batrana care face chestia asta de ani de zile, ia mai multi copii de la gradinita la ora 12, ii duce la ea acasa(are dotari ca la gradinita, paturi super faine, vesela..., sta la vcurte langa gradinita) ii hraneste cu 3 feluri de mancare, ii culca si pe urma vorbeste cu ei in germana. copii sunt de vartste diferite nu mai mult de 10 toti de la gradinita de 4 ore. pentru chestia asta anul trecut a cerut 700.000 lei/luna. din toamna pana la sfarsitul gradinitei. si ai avantajul ca la gradinita, fiind de stat, dar foarte buna, nu platesti nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

nu sint cea mai la curent cu ce si cum cu gradi-le din brasov, doar din povestile cu parintii si bunicii din parc, din vara asta: ar fi de evitat gradi de 8 ore de pe poarta schei; 3 copii de 3-3 1/2 ani care au fost dusi in toamna trecuta acolo la program de 8 ore au fost retrasi dupa o saptamina sau ceva mai mult , in care au facut adevarate crize de plins si de " nu mai vreau la gradi" - motivul e se pare o tanti dintre ingrijitoarele cu care stau la somnul de prinz care e cam tero...
apoi nici gradi de pe brincoveanu nu e buna, zice lumea in parc la saguna, desi au gradina frumoasa, se pare ca educatoarele nu ii scot pe copii prea mult, si nici nu sint cum ar trebui?!!!

sper sa gasesti repede ce cauti, intreaba insa in stinga si dreapta cit mai mult, sa nu ai surprize; daca te intereseaza o gradi particulara , pt copii sub 3 ani, e una pe strada carierei, destul de buna, cu germana lor cu tot; apoi inca una pe strada pe care e spitalul de copii linga gradinita de stat - primesc si acolo copii sub 3 ani;
appi pe grivitei e o gradi particulara in engleza, acolo unde se termina blocurile inalte de 10 etaje, vizavi de "luca"

hai ca te-am naucit

gradi placuta !

Mergi la inceput