Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 4
camelia_daniela spune:
Ahaaaaaaaa.... multumesc Geniest!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
geniest spune:
Cu placere ! Tocmai mi-a sosit avizul de la posta. Abia astept sa ma duc sa-mi iau coletul....
www.andreialmeu.piczo.com
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Ahaaaaaaaa.... multumesc Geniest! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Scuze pentru informatiile gresite, la mine s-a ocupat sotul de "tranzactie", eu doar am tras cu ochiul...se pare ca nu prea bine
Geniest, abia astept sa-mi spui cum e parfumul si daca esti multumita de fondul de ten.
geniest spune:
Blue Eyes, Dana....Ma Griffe by Carven nu-mi place DELOC. Nu ma pricep la descrieri dar pt mine e aspru, amar, imi aduce aminte de parfumurile de pe vremea impuscatului....Eu vroiam fresh, green, ierburi proaspat taiate.....
M-am dat la incheietura si am asteptat vreo 5 minute sa vad in ce se transforma....tot nu mi-a placut..asa ca m-am dus la baie si m-am spalat cu muuult sapun....ce credeti ??? tot mai miroase
Un parfum pe gustul meu nu persista atat...offf
camelia_daniela spune:
Geniest, sa stii ca m-am uitat ieri pe fragrantica.com si chiar ma gandeam ca nu cred ca mi-ar placea parfumul asta ... imi pare rau ca esti dezamagita de el!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
blue eyes spune:
Imi pare rau, Geniest. E vorba de ph-ul pielii. Pe mine miroase exact asa cum iti imaginai tu. "Ma Griffe" e parfumul pe care mi-l voi face cadou daca trec examenele care vin. Si cum il vreau, am o motivatie in plus sa ma pregatesc pentru ele.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Imi pare rau, Geniest. E vorba de ph-ul pielii. Pe mine miroase exact asa cum iti imaginai tu. "Ma Griffe" e parfumul pe care mi-l voi face cadou daca trec examenele care vin. Si cum il vreau, am o motivatie in plus sa ma pregatesc pentru ele. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Mult succes !!!!
blue eyes spune:
Multumesc!
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
clyo spune:
buna dimineata la toata lumea,
am aruncat si eu un ochi la acest site; m-am bucurat sa gasesc cateva parfumuri cautate indelung dar fara succes.
la cosmetice, preturile nu mi se par asa de bune, sunt la nivel de duty free.
Geniest, cat a durat livrarea?
tot la posta a venit coletul?
geniest spune:
22 de zile...da, a venit la posta cu vama din cartier.De data asta cred ca era suparat vamesul ca mi-a spus ca la cosmetice se aplica taxa vamala de 20%....da' acum m-a iertat..si n-am platit nimic...
N-am mai pus intrebari ca nu inteleg de ce nenea asta ma tot "ameninta" cu taxele vamale, pe cand tanti vamesa n-are nicio pb in sensul asta..
Valoarea e mica...oricum...nu comand mai mult de 50 euro pe colet...da' cred ca face pe durul...