Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 3
geniest spune:
Dana, ma bucur ca ti-am fost de folos. Mie mi se pare chiar foarte simplu site-ul, de utilizat.
Mi-am luat un fond de ten Lancome. Max Factor tocmai mi se termina...am avut Color Adapt dar, desi e bun, nu acopera fff bine. Este f light. Pt toamna / iarna vroiam ceva cu acoperire mai buna. sper sa fie ok.
Mai astept si un parfum Ma Griffe by Carven...mi l-au indicat cei de pe forumul Fragrantica...
www.andreialmeu.piczo.com
blue eyes spune:
Geniest, sper sa-ti placa Ma Griffe; e urmatorul pe lista mea. Ieri am primit un www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-1532.html" target="_blank">Boudoir. Dupa 12 ore inca il mai simt, e atat de intensiv si de rafinat...
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Nu cunosc Boogner. Poate gasesti www.google.ch/search?hl=de&q=boogner parfum&btnG=Suche&meta=lr%3Dlang_de" target="_blank">aici ajutor. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Blue nici eu nu cunosc Boogner,dar am primit un tester micutz(i-am cumparat sotzului cadou de ziua lui "Diamonds"-armani si mi-au dat acest tester)si sa stii ca mi-a ramas gindul la el!prima vizita la parfumerie va insemna testare de Boogner si Estee Lauder!
Incercatzi-l daca avetzi ocazia!Sunt tare curioasa de impesiile ce le va lasa!
Dana
danamiha spune:
blue eyes, chiar ma intrebam cum e Boudoir. Stiu ca-ti place First, e persistent? Dar Flowerboomb stii cum e? Nu am unde sa le testez, in cel mai bun caz voi comanda mostre.
camelia_daniela spune:
Dana, iti multumesc inca odata pentru PM! Acum ma pun pe cautat ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
danamiha spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Dana, iti multumesc inca odata pentru PM! Acum ma pun pe cautat ... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Cu multa placere
Daca ai nelamuriri nu ezita sa ne intrebi
camelia_daniela spune:
Fetelor, mi-am facut cont pe fragrancex.com , am adaugat produsul si tot imi apare transportul acolo ... mai tre' sa fac ceva?
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
danamiha spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Fetelor, mi-am facut cont pe fragrancex.com , am adaugat produsul si tot imi apare transportul acolo ... mai tre' sa fac ceva? Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Trebuie sa te duci pe "cupon free" si sa iti apara zero la transport si in pretul final sa nu fie adaugat transportul
camelia_daniela spune:
Dar la mine nu e valid "randul ala"... adica daca ma duc cu(,) cursorul acolo unde scrie coupon "free" nu se intampla nimic, nu e activ, zic eu ...
geniest spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Dar la mine nu e valid "randul ala"... adica daca ma duc cu(,) cursorul acolo unde scrie coupon "free" nu se intampla nimic, nu e activ, zic eu ... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Cami, nu te duci "pe randul ala"...ci la checkout in partea stanga ai o rubricuta in care zice ceva de cupon...acolo trebuie sa scrii tu cu manuta ta cuvantul "FREE".
www.andreialmeu.piczo.com