Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 20
camelia_daniela spune:
Neata!
Aseara am primit raspuns de la fragrancex.com ...
Mi-a raspuns dn. Victor ca isi cer scuze ca n-au apucat sa raspunda, bla-bla ... si ca sa mai dau o comanda si sa ii dau mail, ca se va asigura el ca va fi trimisa ... alea-alea!
Acuma stau in dubiu daca sa mai risc o comanda sau nu ... Parca as profita de oferta FREE ... totusi!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
sali spune:
Camelia daniela, profita! La cat efort ai depus ,mai bine sa ramai tu cu parfumurile decat sa piarda ei un client, nu?
...mai ales ca dl Victor se va ocupa personal de comanda ta, adica e de bine...
Parfumatelor, sunt dusa rau cu capul daca privesc criza economica doar prin prisma faptului ca a crescut dolarul si ni se scumpesc parfumurile?
camelia_daniela spune:
Fetelor, cum e mai bine sa fac.... 2 comenzi cu valoare mai mica sau una mai mare ?
Oare daca valoarea e mai mare de 100 euroi platesc taxe , ceva????
Ce ma sfatuiti sa fac, ca vreau sa mai incerc sa comand!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
iuliya spune:
Vreau sa fac si eu o comanda pe site-ul despre care se tot discuta, la parfumul Wish Chopard, in valoare de 22euro. Oare voi beneficia de oferta "Free" daca am un singur parfum la o valoare mica ?
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Vreau sa fac si eu o comanda pe site-ul despre care se tot discuta, la parfumul Wish Chopard, in valoare de 22euro. Oare voi beneficia de oferta "Free" daca am un singur parfum la o valoare mica ? |
Nu-i nicio problema, dar grabeste-te ca maine e ultima zi de transport gratuit.
www.andreialmeu.piczo.com
vio_dia spune:
Camelia, ma bucur pentru tine ca s-a rezolvat! Se pare ca mailul tau a avut efect, well done
Eu deja am fost la banca azi sa-mi deblocheze sumele si deocamdata nu mai incerc sa comand,deocamdata astept sa-mi vina parfumul de la ei.
Parerea mea e sa faci 2 comenzi daca tot e oferta cu transportul gratuit, poate asa nu platesti taxe vamale. Eu stiam ca se platesc taxe si TVA daca valoare depaseste 45 Euro, insa se pare ca depinde de nenea vamesu'de la of. postal de unde ridici pachetul, nu peste tot e la fel.
Spor la shopping tuturor
Motana spune:
Imi plac mai multe, de fapt putine nu imi plac si sper ca pana la sf. vietii sa le fi avut pe toate :
Chanel Allure
Chanel Mademoiselle
(Nu imi place nr 5 de la chanel, atat)
Cool Water, Davidoff
Trésor de la Lancome
Beyond Paradise de Estee Lauder.
Am aici un video de mai demult cu preferatele mele si descrieri.
http://www.youtube.com/watch?v=ascX2aiLw5o
Fetelor, mai aveti in minte mirosul de colonia aia ruseasca? haha! Eu crek si acum mai are bunicamea vreo sticluta ascunsa pe undeva pe acolo... ca numai a asta mirosea la ea! :)
gabi30 spune:
Buna.
Mi-a venit si mie Wish.Mirosul e minunat.Acum sa vedem cat persista pe pielea mea.
Am mai comandat ptr.sot Bvlgari-Blv pour homme.Deocamdata tot pe esentedelux deoarece inca nu am gata cardul(mi-am facut Taifun de la BancPost).
Am gasit un site www.parfumexpress.ro.....au preturi foarte bune la unele parfumuri si au gramaje mici dar stiu si eu daca sunt sau nu originale?
Gabi
camelia_daniela spune:
Vio, multumesc de pont!
Hai ca fac capitol nou! Doamne ajuta!