Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

micului "parfumat"
Ai mei nu prea sunt interesati.Doar cand se apropie "Pastele"si merg la "udat" ,cum e traditia pe la noi ,solicita parfumuri.Dar nu le dau ale mele.Am de la Refan cateva luate ptr.asa ceva.
Tocmai mi-am luat Wish in loc de D@G ,ca nu avea testeru',nu era mare branza 25 de lei in plus dar asa m-a apucat pe mine sa fac "economie".
Toata vara mi-am luat sandale si pantofi de la "reduceri",asta fiind si motivul ptr.care nu m=am prea atins de parfumuri.Dar reducerile au trecut si pana in februarie(cand or fi din nou) am liber la parfumuri.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai fetelor, eu nici astazi n-am primit un raspuns oficial din partea celor de la fragranceX.com...
Mi se pare imposibil! Lucrez si eu in domeniul comercial ... asa ceva e de domeniul SF! Dupa ce ca "madama" aceea cu care am, discutat de fiecare data aproape mi-a inchis telefonul in nas spunandu-mi ca nu e nevoie sa sun in fiecare zi , ca imi vor raspunde ei, bineinteles ca NU mi-au raspuns la niciun e-mail!
Maine voi incerca sa merg la banca sa vad daca aia vor face ceva pentru deblocarea banilor, desi ma indoiesc... Nu pot sa cred ca poate exista asa ceva, mai ales ca aveam o comanda maricica, de aproape 160 USD...
Problema este ca la momentul cand am facut comanda era un anumit curs valutar, iar acum e altul, nu? Deci, daca ar fi sa transmit din nou comanda, pentru ca ei sunt niste ....., diferenta o suport tot eu - tot eu , care am dat si telefoane, trimis mailuri, am pierdut timpul cu mersul la banca ...
Nici nu mai stiu cum sa- abordez, i-am abordat si cu frumosul, si mai dur si raspunsul a fost acelasi - INDIFERENTA TOTALA!
Asta e , se pare ca n-a fost sa fie!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Acum sa fac si eu haz de necaz, numai geniest e de vina ca ea ne-a dat ideea cu fragranceX
Geniest, sper ca stii ca glumesc
Sper sa primesc parfumul comandat la ei ca la cate se intampla...
Cami, imi pare rau, sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Eu m-am lasat pagubasa, desi nu-mi sta in fire, da' asta e, dragoste cu sila nu se poate face Daca nu vor, sa le fie de bine.. Nu stiu ei ce cliente bune pierd, ca noi oricum ne gasim parfumuri si in alta parte, unde suntem tratate mai bine, nu-i asa fetelor

Asa ca acum abia astept parfumul pe care spun ca mi l-au trimis si de care m-am indragostit(oare a cata oara??) la prima "mirosire", ca sa zic asa...L de Lolita Lempicka, dragostea mea de iarna astaAh, abia astept sa miros ca o prajitura cu vanilie si scortisoara, yaaaammy

Sa dea naiba sa nu-mi trimita parfumul, daca tot mi-au luat banii si mi-au zis ca l-au si expediat, ca atunci chiar nu mai scapa de mine
Aah... si la banca n-am ajuns nici azi, dar sper ca maine sa reusesc sa ajung, oricum sper sa n-am vreun meci de si pe acolo, ca sa-mi deblocheze banii.

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

E de groaza ce povestiti voi cu site-ul in cauza.........credeam ca astia sunt mai seriosi ca pe strawberry sunt patita(fratele meu a platit cu cardul lui cateva parfumuri ptr.mine , dar tot asa nu se pupa billing cu shipping adress si au cerut tot felul de acte in plus,ca am renuntat pana la urma,dar macar au deblocat banii ,insa numai dupa 30 zile).
Vio_dia cum este Lolita Lempicka?E foarte dulce?
gabi

Mergi la inceput

Treaba asta cu "billing address"-ul e numai la americani!
Cumnatu' meu a patit cu Victoria's Secrets cand a fost in state ! Da' el a rezolvat dupa ce a dat 20 de telefoane... mie mi-e ca astia in curand nu-mi vor mai raspunde la telefon!

Mai, si le-am trimis tot ce mi-au cerut ... si ei tot n-au catadicsit macar sa raspunda...

O sa le scriu azi un mesaj ca , daca nu catadicsesc sa-mi raspunda ASAP, o sa le fac publicitate negativa si pierd o multime de clienti!!!!!! Asta e ultima varianta.....

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Gabi30, mie mi se pare dulce, dar placut, ma duce cu gandul la aromele de Craciun, scortisoara , vanilie, prajituri de casa...ah, deja

Poate fetelor carora le plac parfumurile dulci in general nu li se pare foarte dulce, eu insa prefer de obicei parfumurile citrice, usor acide, doar cu notele de baza mai dulci, asa ca L-ul nu l-as putea purta vara sau cand e mai cald afara, ar fi prea dulce pentru mine, insa de iarna mi se pare potrivit.
Nu stiu insa daca il voi putea purta in fiecare zi, s-ar putea sa fie cam mult pentru mine , asa ca mi-am comandat EDP de 50ml, nu de 100, cat sa-mi fac pofta de el dar sa nu ma satur

Mergi la inceput

Deci...am sunat la banca si nu pot debloca suma "just like this" ... trebuie sa ma deplasez su la banca frumusel si sa cer un "aviz de refuz la plata" care va fi inaintat biroului "contestatii" al bancii si dansii vor analiza ce se intampla si ... mai dureaza!
Suuuper !""
Imi vine sa-i strang de gat! M-am dus de nu mai stiu cate ori la banca, am sunat de "n" ori. le-am trimis 4-5 mailuri si pe ei ii doare in "partea dorsala"!
Tocmai ce au pierdut un client! Ma bucur pentru ei!

---------------
Le-am mai trimis un e-mail:

Citat:

Dear Sirs,

Thank You verry much for Your "SUPPORT"!
This is the 5th e-mail that I send to You trying to solve the issue of my order ... I have never received a reply from You !
Your approach on the phone also was verry harsh and I may also add ... rude! I notticed, that I disturbed You with my phonecalls (on my money!!!) when I was trying to solve the mistery of my cancelled order! I send You the required document ans still I haven't got no reply!

You have just lost one client!
Congratulations!!!!!!

Mergi la inceput

Camelia, bravo!! Le-ai scris asa cum merita, inca ai fost prea amabila cu ei dupa toata tevatura indurata, si timpul pierdut si banii blocati... Sunt sigura ca au pierdut mult mai multi client, nu doar pe noi, cu stilul asta de a lucra al lor

Cat despre banca, ma gandeam eu ca nu scap asa usor, ca doar birocratia e in floare la noi Apropo, tu la ce banca ai cardul, tot la BT?
Ca sa stiu ce ma asteapta

Mergi la inceput

Vio, nu m-am putut abtine ...
Eu la BCR am ...

Mergi la inceput