Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 18
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali Salutarele fetele parfumatele! Ieri - sesiune de mirosit , in Buc: Trussardi ( Skin, Inside si Inside delight ), Amarige Mariage- Givenchy, J P Gaultier -Classique, Paco Rabane- Pour Elle, Mont Blanc( Femme de M si Femme Individuelle), Gucci by Gucci , D&G- The One si cred ca au mai fost vreo doua dar nu mi le amintesc acum. Surprize placute: JPG- Classique( Danamiha , pt ca la sugestia ta l-am testat) , Femme Individuelle si Paco Rabane-Pour elle) . Cea mai neplacuta surpriza - The one- D&G, care nu mi-a spus nimicutz, ba chiar m-a dus cu gandul la un cabinet stomatologic. Gucci by Gucci mi s-a parut asa...coconos si rece, cam ce e marmura intre materiale asa si Gucci by Gucci intre parfumuri ( am mirosit EDP). Daca sunteti interesate, am vazut ca in Unirea Paco Rabane era la reducere( 30% - 1 buc. si 50% - 2 buc, puteau fi 2 parfumuri sau un parfum si o crema de corp). ..si acum, of-ul meu : am primit vineri un D&G- Light Blue care pt mine e in TOP 3 ce parfumuri NU vreau sa am. Ironic, nu? Dintre sute, mii de parfumuri sa-l primesc tocmai pe asta... . E EDT la 50 ml. Prin urmare ,sunt gata sa-l schimb, etc ,poate place cuiva care citeste pe aici .Daca nu, cred ca o sa-l dea fi-mea pe papusi, ca tot s-a antrenat weekendul trecut, cand a "stors" pana la ultima picatura un Tresor. |
Sali, ma bucur ca iti place Classique si imi pare rau ca nu iti place Kenzo Jungle. Imi place mult si folosesc vara Paco Rabanne Black XS, de la Mont Blanc imi place si folosesc Femme de Mont Blanc. Am facut greseala si mi-am comandat Femme Individuelle, fara a-l testa, doar pe baza descrierii si mare dezamagire, nu mergea deloc cu ph-ul meu, l-am dat unei prietene. Nici mie nu imi place The One. Imi place Light&Blue, dar nu l-am testat pe piele si stiu ca nu e un parfum persistent si deja e atat de comun. Asta conteaza mai putin daca iti place muuult de tot un parfum
Cameli, Vio, ce ati rezolvat in final?
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Sali, ma bucur ca iti place Classique si imi pare rau ca nu iti place Kenzo Jungle. Imi place mult si folosesc vara Paco Rabanne Black XS, de la Mont Blanc imi place si folosesc Femme de Mont Blanc. Am facut greseala si mi-am comandat Femme Individuelle, fara a-l testa, doar pe baza descrierii si mare dezamagire, nu mergea deloc cu ph-ul meu, l-am dat unei prietene. Nici mie nu imi place The One. Imi place Light&Blue, dar nu l-am testat pe piele si stiu ca nu e un parfum persistent si deja e atat de comun. Asta conteaza mai putin daca iti place muuult de tot un parfum Cameli, Vio, ce ati rezolvat in final? |
Deocamdata NIMIC!!!
Mai, si asa de mult imi doream parfumurile alea!!!!! Mi-am luat gandul deja!
Cursul valutar e altul ... banii ii am blocati ... oferta "FREE" e valabila pana pe 10 si nu am sanse sa solutionez conflictul in vreun fel!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
gabi30 spune:
Pe cand am reusit si eu sa ma deplasez la banca ptr.o cerere card de plati online n-o sa ma incumet sa comand dupa ce a-ti patit!
Am mirosit si eu Kenzo-Jungle , nu imi displace dar nu l-as cumpara totusi.In schimb am testat Chopard-wish si am constatat ca imi place mult,seamana cu Angel destul de mult , mi se pare mie.... va fi urmatoarea achizitie.......acum astept D@G-red
Gabi
danamiha spune:
citat din mesajul lui gabi30 Pe cand am reusit si eu sa ma deplasez la banca ptr.o cerere card de plati online n-o sa ma incumet sa comand dupa ce a-ti patit! Am mirosit si eu Kenzo-Jungle , nu imi displace dar nu l-as cumpara totusi.In schimb am testat Chopard-wish si am constatat ca imi place mult,seamana cu Angel destul de mult , mi se pare mie.... va fi urmatoarea achizitie.......acum astept D@G-red Gabi |
Asa e Gabi, multe persoane spun ca Wish seamana cu Angel. Tu ai si Casmir, asa-i? Mie imi place mai mult Casmir, dintre cele doua. Nici tu nu esti incantata de Kenzo Jugle? Chiar daca azi l-am folosit si l-am simtit toata ziua, nici eu nu l-as mai cumpara, sunt altele care imi plac mai mult, dar am o sticla de 100 ml din care am folosit f.putin asa ca...
Gabi, te rog mult sa-mi recomazi o parfumerie in Cluj, unde as putea testa cat de multe parfumuri. S-ar putea sa plec luna viitoare cu niste prietene, ele merg la cumparaturi, dar eu vreau sa raman de preferinta intr-un singur loc la mirosit
gabi30 spune:
Da,am Casmir.Chiar azi m-am dat desi nu prea se potriveste la tinutele sport in care merg la birou ,dar imi era dor sa il folosesc.
Daca vrei la mirosit parfumuri poti sa mergi la Polus Center unde gasesti Sephora ,Ina Center si New life.La Iulis Mall gasesti Sephora ,Mon Parfum si Privilege.Eu prin astea "bantui"de obicei.
Din pacate in centru nu gasesti parfumerii cu originele, decat una mica pe Motilor unde oferta este limitata.
In rest sunt cateva cu parfumuri "copii" dar sigur nu te intereseaza astea.
Gabi
danamiha spune:
citat din mesajul lui gabi30 Da,am Casmir.Chiar azi m-am dat desi nu prea se potriveste la tinutele sport in care merg la birou ,dar imi era dor sa il folosesc. Daca vrei la mirosit parfumuri poti sa mergi la Polus Center unde gasesti Sephora ,Ina Center si New life.La Iulis Mall gasesti Sephora ,Mon Parfum si Privilege.Eu prin astea "bantui"de obicei. Din pacate in centru nu gasesti parfumerii cu originele, decat una mica pe Motilor unde oferta este limitata. In rest sunt cateva cu parfumuri "copii" dar sigur nu te intereseaza astea. Gabi |
Multumesc mult
Probabil ca voi ramane la Polus Center. Ce imi recomanzi intre Polus center si Iulis Mall. Mentionez ca am fost in Iulis mall in Timisoara si erau doar doua parfumerii, dar nu am avut timpul necesar sa testez tot ce am vrut.
sali spune:
Danamiha, si mie imi pare rau ca nu-mi place Kenzo Jungle, descrierea era beton dar nasucul meu a spus PAS.Ai o sticla de 100 ml,zici, iti stiu si mai ales iti inteleg preferinta... Avem tendinta de a ne lua cantitatea cea mai mare, ca atunci cand ne este foame si ne comandam mult peste ceea ce putem manca. Pe de alta parte, diferenta de bani e de cele mai multe ori atat de mica intre 50 /75 ml si 100 ml incat ....cum sa nu iei cat de mult se poate ? Apoi vine senzatia de satietate ( pastrand nota...culinara) si vrei si alte feluri...si cum naiba sa nu vrei, cand anual producatorii de parfumuri ne tenteaza cu peste 600 de noi oferte?
Chiar astazi ma gandeam la asta, cum ca n-am timp sa consum ce cumpar , asa ca azi m-am tot uitat dupa oferte de 50 sau cel mult 75 ml. Din pacate , de unde cumparam noi, mai slabuta oferta din acest punct de vedere.
Cat priveste vizita la Cluj, poti sa consideri deja ca esti trimisa in MISIUNE DE SERVICIU, pt ca eu, cel putin, sigur o sa te rog sa probezi ceva si pt mine...Boala grea dar vrem cumva sa ne vindecam?
In momentul asta, daca maine ai pleca la Cluj, te-as ruga sa incerci Balmaine sau mai ales Annick Goutaldesi stiu ca ai si tu deja o lista luuuuunga.
PS: Ah, nu va spun cum mirosea azi geanta mea, cand am tras deschis, de la toate acele hartiute parfumate cu tot ce am incercat in ''sedinta'' de ieri!
danamiha spune:
Asa e Sali, diferenta de pret ma indeamna mereu sa iau 100 ml Cu placere voi incerca parfumurile tale doar sa le gasesc pentru ca la Timisoara nu le-am vazut. Blue Eyes le cunoaste bine.
gabi30 spune:
Am fost si eu la mall in Timisoara ,acum vreo 2 ani ,cu ocazia unui targ de turism.La noi, la Cluj, nu erau atunci atatea "minunatii".Am fost tare impresionata de ce am vazut.Cam asa este si la Iulius , in Cluj ,doar la o scara mai mica.Parca nu sunt asa multe magazine, desi ca design e asemanator.
Daca vrei numai parfumuri iti recomand mall-ul.Pentru haine Polus.
gabi
danamiha spune:
Multumesc Gabi
Vreau doar sa miros, sa ma delectez, fara albinute, adica fiul meu dupa mine care trebuie si el sa testeze Uneori merge la dulapul meu, ia parfumurile si miroase capacul, e asa un scump