Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Buna.
Am dat comanda pentru D@G- red deocamdata.
Am tot citit aici de Kenzo-Jungle Elephant...ma gandesc ca numai dulce poate fi daca ii place lui danamiha, nu?As fi tentata dar vreau sa il miros inainte........
Angel e prea scump.........mai bine imi mai iau vreo doua in pretul lui si scriu la Mos sa mi-l aduca el....
Gabi

Unde l-ai comandat?
Sa testezi Kenzo, eu il ador, dar sotul meu nu-l suporta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Elia, deci tu cum ai rezolvat problema cu fragrancex.com, ca eu le-am scris 2 mailuri si nu mi-au raspuns ?
Dupa ce ai "discutat" cu ei , ti-au modificat si statusul comenzii ?
Imi vine sa plang ... eu vreau parfumurile!!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna
de pe esentedelux l-am luat dana ,in varianta tester , nu mi se pare mai scump ca pe site-ul fragrancesx , cred ca de acolo poti sa iei la pret bun cand au promotii la fel ca pe strawberynet....
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

fetelor, am primit angel ieri. e superb. m-am dat aseara si inca miroase ... ce vroiam sa va intreb: ati vazut in interiorul cutiei sunt 2 mesaje: cel cu refill si cel despre club angel. am vazut ca romania nu este listata acolo si va intreb oare pot face cumva sa completez datele acolo si sa trimit, in speranta ca imi vor trimite esantioane si noi informatii despre parfumurile mugler, chiar daca sunt din romania?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Buna
de pe esentedelux l-am luat dana ,in varianta tester , nu mi se pare mai scump ca pe site-ul fragrancesx , cred ca de acolo poti sa iei la pret bun cand au promotii la fel ca pe strawberynet....
gabi

Si eu am preferat sa cumpar pentru mama Amarige de pe esentedelux. La fel si Shalimar EDP pentru mine tot de la ei.
Cunosc parfumul comandat de tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinaaa

fetelor, am primit angel ieri. e superb. m-am dat aseara si inca miroase ... ce vroiam sa va intreb: ati vazut in interiorul cutiei sunt 2 mesaje: cel cu refill si cel despre club angel. am vazut ca romania nu este listata acolo si va intreb oare pot face cumva sa completez datele acolo si sa trimit, in speranta ca imi vor trimite esantioane si noi informatii despre parfumurile mugler, chiar daca sunt din romania?

La multi ani! Sa te bucuri de parfum!
Eu nu am completat nimic, sunt tot in cutie mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

gabi30, ti-as spune ca mai intai sa testezi Kenzo-JElephant si abia apoi sa il iei , daca iti mai place. Si eu am gandit la fel ca tine, dupa descriere parea ceva care mi-ar fi placut , insa chiar ieri l-am testat si nu era deloc ce mi-am inchipuit. Adica nu mi-a placut deloc.
Am stat vreo ora si ceva in parfumeria din Galerii din Ploiesti, vanzatoarea a fost super draguta, m-a lasat sa-mi fac de cap pe acolo,la ora aia abia daca mai intra cate cineva, asa ca am mirosit in voie tot ce am vrut. Au fost multe parfumuri despre care tot citisem si ieri cand le-am mirosit am vazut ca nu erau deloc cum imi imaginasem . Asa ca, desi fusesem tentata sa-mi comand pe net Jungle Elephant, Femme de Rochas sau Miss Dior Cherie am realizat ca nu-mi place nici unul.
Asadar mai intai miros si abia apoi comand ca pot avea surprize neplacute.
Irinaa, am luat si eu pentru cineva un Angel barbatesc( acel Amen- refill) si la fel ,cand l-a deschis , eram de fata si am vazut in cutie o carticica dar nu am stat sa vad ce este.
Voi cum ati descrie Angel-ul barbatesc? Pt ca mie mi s-a parut foarte foarte...amar, nu stiu daca ma intelegeti , chiar mirosea asa cam ca pelinul( desi avea pe undeva o nota comuna cu cel de dama, care chiar este dulce si imi place). Mi-am dat si eu putin pe mana, ca sa vad cam cat rezista, si cand am fumat si duceam tigara spre gura , ii tot simteam mirosul si mi-a fost rau-rau de la el. Tu de unde la-i luat, de pe site-ul ala ... parfum-tv?

Mergi la inceput

mie imi place angel-ul barbatesc, dar e prea feminin nu mi-ar placea la un barbat. mie, culmea, mi se pare dulce, la notele de varf cel putin seamna enorm cu angel (women). am inteles ca la notele de baza ar avea ceva leather (miros de piele, nu stiu cum sa traduc altfel), sau un iz de smoala dupa ce se lasa mirosul ...desi vad ca pe fragrantica.com nu apar notele astea

as vrea sa miros si B-men si A-men Coffee ...desi si despre versiunea Coffee am inteles ca e mai degraba prefata de femei, decat de barbati

da, sali. parfumuri.tv
il aveam in lista mai demult pe tipul exquisite_essences, de cand nu avea site-ul, ci doar un link http://www.99poze.ro/PARFUM al unui prieten/partener cu care mai colaboreaza si acum. dar acum site-ul parfmuri.tv este al lui. m-am documentat mult inainte de iau de la el, si m-am decis dupa ce am vazut ca avea reviews-uri bune pe forumul eva si computergames, de la persoane care au cumparat de la el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui irinaaa

La multi ani! Sa te bucuri de parfum!
Eu nu am completat nimic, sunt tot in cutie mesajele

multumesc frumos, dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

camelia-daniela.Eu le-am scris sa mai verifice inca odata adresa scrisa de mine cand am comandat pentru ca este identica cu adresa de la paypal, poate difera ordinea in care le-am scris, plus bla bla ca am primit referinte bune despre ei si ca as fi dezamagita sa nu pot comanda si daca nu se poate sa-mi faca refund si asta e. Si mi-au raspuns ca ok, s-a verificat si ma vor anunta can pun pachetul la posta. Si dupa am primit mail ca l-au pus la posta si ca s-ar putea sa dureze.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput