Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Eu vad ca sunt doua cupoane, unul pentru free shipping, valabil pana pe 10 octombrie, iar altul pentru o reducere de 10% la toate produsele, valabila pana pe 31 octombrie. Oare nu se pot cumula cele doua cupoane?

Eeee...Dana, de cand am incercat eu figura asta...da' nu tine...ori unul, ori altul....oricum pe noi ne avantajeaza cuponul free....cel de 10% e mai mult pt americance....
Am tinut sa fac o nebunie si chiar am facut-o: mi-am comandat 2 mostre in valoare de 5.90 USD si mi le trimit cu transport gratuit...nu mi-a venit sa cred....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Eu vad ca sunt doua cupoane, unul pentru free shipping, valabil pana pe 10 octombrie, iar altul pentru o reducere de 10% la toate produsele, valabila pana pe 31 octombrie. Oare nu se pot cumula cele doua cupoane?

Eeee...Dana, de cand am incercat eu figura asta...da' nu tine...ori unul, ori altul....oricum pe noi ne avantajeaza cuponul free....cel de 10% e mai mult pt americance....
Am tinut sa fac o nebunie si chiar am facut-o: mi-am comandat 2 mostre in valoare de 5.90 USD si mi le trimit cu transport gratuit...nu mi-a venit sa cred....

www.andreialmeu.piczo.com

Cum nu ti-a venit sa crezi? Doar e tara tututor posibilitatilor
Vreau si eu sa comand niste mini parfumuri ca mostre nu au si anume Flowerbomb si Fragile, ambele apa de parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Puteti sa-mi spuneti si mie ce apare la voi in statusul comenzii pe fragrancex.com???
Eu am intrat aseara intro doara si imi apare scris undeva sub data "Cancelled" , dar nu e anulata, cel putin eu n-am anulat-o, si mai am butonas cu "reorder". Le-am scris un e-mail tot aseara si astept raspuns de la ei !

Si inca ceva ... l-am contactat pe intermediarul de parfumuri. El poate comanda si de pe siteul asta http://www.beautyencounter.com/3352818060019.html, sau numai dupa bigdiscount.com? Ca acolo nu gasesc Kenzo - Jungle L'elephant si nici JPG - Classique in varianta EDP...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

[quote]citat din mesajul lui EliaElia

si mie tot de toamna/iarna mi se pare eau the rouge.
N-am vazut parfumul de la Mugler azi cand am trecut pe la Sephora.
Azi mi-am luat Omnia de pe fragrancex, dupa ceva peripetii, pentru ca imi luasera banii de la paypal dar primesc un mail ca nu coincide adresa cardului cu adresa de trimis. Vi s-a intamplat si voua? In fine, s-a rezolvat dupa ce le-am scris un mail sa-mi faca refund daca nu le place adresa mea . Nu stiu ce vazusera ei pentru ca oricum erau identice, acum astept sa-l primesc.

Camelia si Laura (06.02.2008)
[/quote]

acelasi lucru l-am patit si eu; am trecut la adresa de livrare, adresa mamei, ca ea are programul un pic mai lejer si poate ajunge la posta pana in ora 16.

deci la tine s-a rezolvat dupa ce le-ai dat mailul respectiv?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Da, s-a rezolvat, mi-au raspuns cam intr-o ora, foarte rapid. Ieri am primit si confirmarea ca s-a trimis comanda dar ca nu are tracking number ca asa sunt costurile mai mici deci ramane sa sper ca n-or sa-mi piarda avizul.Camelia-Daniela, n-ai primit nicio notificare, nimic ca ar fi vreo problema? Sau ai primit mail ca s-ar fi expediat comanda?

Mergi la inceput

Elia, n-am avut nicio notificare ...
In schimb i-am sunat acum si mi-au zis ca au nevoie de o confirmare de la banca ... nu prea am inteles despre ce-i vorba dar ma voi stradui sa rezolv !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Puteti sa-mi spuneti si mie ce apare la voi in statusul comenzii pe fragrancex.com???
Eu am intrat aseara intro doara si imi apare scris undeva sub data "Cancelled" , dar nu e anulata, cel putin eu n-am anulat-o, si mai am butonas cu "reorder". Le-am scris un e-mail tot aseara si astept raspuns de la ei !

Si inca ceva ... l-am contactat pe intermediarul de parfumuri. El poate comanda si de pe siteul asta http://www.beautyencounter.com/3352818060019.html, sau numai dupa bigdiscount.com? Ca acolo nu gasesc Kenzo - Jungle L'elephant si nici JPG - Classique in varianta EDP...

Da, aduce. Dar sa-i trimiti exact link-ul cu ce doresti pt ca de pe anumite site-ri se mai adauga o taxa de $6 la cei 12 (transportul in SUA). Cred ca poti sa comanzi si de www.fragrancenet.com/kenzo-jungle-l-elephant-perfume/kenzo/womens-fragrances/wf/en_US/01387?cur_letter=K" target="_blank">aici, vezi tu unde e mai ieftin

Mergi la inceput

Elia, cred ca am patit si eu ca tine....
I-am sunat si mi-au spus povestea cu confirmarea adresei de facturare ! Mi-au cerut un extras de la banca in care sa se vada adresa de facturare si copie dupa CI..
Merg acum pana la banca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
Am dat comanda pentru D@G- red deocamdata.
Am tot citit aici de Kenzo-Jungle Elephant...ma gandesc ca numai dulce poate fi daca ii place lui danamiha, nu?As fi tentata dar vreau sa il miros inainte........
Angel e prea scump.........mai bine imi mai iau vreo doua in pretul lui si scriu la Mos sa mi-l aduca el....
Gabi

Mergi la inceput

Gabi uite www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html" target="_blank"> aici descrierea lui Jungle L'elephant....

Mergi la inceput