Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 11
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Eu vad ca sunt doua cupoane, unul pentru free shipping, valabil pana pe 10 octombrie, iar altul pentru o reducere de 10% la toate produsele, valabila pana pe 31 octombrie. Oare nu se pot cumula cele doua cupoane? |
Eeee...Dana, de cand am incercat eu figura asta...da' nu tine...ori unul, ori altul....oricum pe noi ne avantajeaza cuponul free....cel de 10% e mai mult pt americance....
Am tinut sa fac o nebunie si chiar am facut-o: mi-am comandat 2 mostre in valoare de 5.90 USD si mi le trimit cu transport gratuit...nu mi-a venit sa cred....
www.andreialmeu.piczo.com
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Eeee...Dana, de cand am incercat eu figura asta...da' nu tine...ori unul, ori altul....oricum pe noi ne avantajeaza cuponul free....cel de 10% e mai mult pt americance.... Am tinut sa fac o nebunie si chiar am facut-o: mi-am comandat 2 mostre in valoare de 5.90 USD si mi le trimit cu transport gratuit...nu mi-a venit sa cred.... www.andreialmeu.piczo.com |
Cum nu ti-a venit sa crezi? Doar e tara tututor posibilitatilor
Vreau si eu sa comand niste mini parfumuri ca mostre nu au si anume Flowerbomb si Fragile, ambele apa de parfum.
camelia_daniela spune:
Puteti sa-mi spuneti si mie ce apare la voi in statusul comenzii pe fragrancex.com???
Eu am intrat aseara intro doara si imi apare scris undeva sub data "Cancelled" , dar nu e anulata, cel putin eu n-am anulat-o, si mai am butonas cu "reorder". Le-am scris un e-mail tot aseara si astept raspuns de la ei !
Si inca ceva ... l-am contactat pe intermediarul de parfumuri. El poate comanda si de pe siteul asta http://www.beautyencounter.com/3352818060019.html, sau numai dupa bigdiscount.com? Ca acolo nu gasesc Kenzo - Jungle L'elephant si nici JPG - Classique in varianta EDP...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
clyo spune:
[quote]citat din mesajul lui EliaElia
si mie tot de toamna/iarna mi se pare eau the rouge.
N-am vazut parfumul de la Mugler azi cand am trecut pe la Sephora.
Azi mi-am luat Omnia de pe fragrancex, dupa ceva peripetii, pentru ca imi luasera banii de la paypal dar primesc un mail ca nu coincide adresa cardului cu adresa de trimis. Vi s-a intamplat si voua? In fine, s-a rezolvat dupa ce le-am scris un mail sa-mi faca refund daca nu le place adresa mea . Nu stiu ce vazusera ei pentru ca oricum erau identice, acum astept sa-l primesc.
Camelia si Laura (06.02.2008)
[/quote]
acelasi lucru l-am patit si eu; am trecut la adresa de livrare, adresa mamei, ca ea are programul un pic mai lejer si poate ajunge la posta pana in ora 16.
deci la tine s-a rezolvat dupa ce le-ai dat mailul respectiv?
multumesc
EliaElia spune:
Da, s-a rezolvat, mi-au raspuns cam intr-o ora, foarte rapid. Ieri am primit si confirmarea ca s-a trimis comanda dar ca nu are tracking number ca asa sunt costurile mai mici deci ramane sa sper ca n-or sa-mi piarda avizul.Camelia-Daniela, n-ai primit nicio notificare, nimic ca ar fi vreo problema? Sau ai primit mail ca s-ar fi expediat comanda?
camelia_daniela spune:
Elia, n-am avut nicio notificare ...
In schimb i-am sunat acum si mi-au zis ca au nevoie de o confirmare de la banca ... nu prea am inteles despre ce-i vorba dar ma voi stradui sa rezolv !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Puteti sa-mi spuneti si mie ce apare la voi in statusul comenzii pe fragrancex.com??? Eu am intrat aseara intro doara si imi apare scris undeva sub data "Cancelled" , dar nu e anulata, cel putin eu n-am anulat-o, si mai am butonas cu "reorder". Le-am scris un e-mail tot aseara si astept raspuns de la ei ! Si inca ceva ... l-am contactat pe intermediarul de parfumuri. El poate comanda si de pe siteul asta http://www.beautyencounter.com/3352818060019.html, sau numai dupa bigdiscount.com? Ca acolo nu gasesc Kenzo - Jungle L'elephant si nici JPG - Classique in varianta EDP... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Da, aduce. Dar sa-i trimiti exact link-ul cu ce doresti pt ca de pe anumite site-ri se mai adauga o taxa de $6 la cei 12 (transportul in SUA). Cred ca poti sa comanzi si de www.fragrancenet.com/kenzo-jungle-l-elephant-perfume/kenzo/womens-fragrances/wf/en_US/01387?cur_letter=K" target="_blank">aici, vezi tu unde e mai ieftin
camelia_daniela spune:
Elia, cred ca am patit si eu ca tine....
I-am sunat si mi-au spus povestea cu confirmarea adresei de facturare ! Mi-au cerut un extras de la banca in care sa se vada adresa de facturare si copie dupa CI..
Merg acum pana la banca!
gabi30 spune:
Buna.
Am dat comanda pentru D@G- red deocamdata.
Am tot citit aici de Kenzo-Jungle Elephant...ma gandesc ca numai dulce poate fi daca ii place lui danamiha, nu?As fi tentata dar vreau sa il miros inainte........
Angel e prea scump.........mai bine imi mai iau vreo doua in pretul lui si scriu la Mos sa mi-l aduca el....
Gabi
camelia_daniela spune:
Gabi uite www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html" target="_blank"> aici descrierea lui Jungle L'elephant....