FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 17
cipcirip spune:
Magdutzu
dc is 2 nu-i bai dar dc sunt 3 sau 4 e bai mare
.
Iaura
pai mi-au zis sa fac 2/zi pt ca cica sunt prea matura
dar eu cred ca din cauza ca ai raspuns tu shi Bytzi
prost la 1 gonal/zi.
Cirip
cipcirip spune:
Moni
multzumesc pt raspuns. Chiar acum am citit ca exista un risc minim de hiperstimulare cu gonal F shi k in combinatie cu LH (adic FSH +LH) duce la o sensibilizare a ovarelor. Deci e mai bun decat menopurul, m-am linishtit. 
Cirip
felix76 spune:
Fete dragute, multumesc de informatii! Donatorul ar fi sotul meu pt ca nu avem spermograma asa urata deci mi-ar place sa incercam sa avem puiul cu genele noastre...
Despre monito, hm, nu face echo inainte de IA sa vada daca s-au spart? Aiurea, pt ca la mine nu s-au spart foliculii nici cu 10.000ui de pregnyl... Poate daca as vb cu dr si i-as spune povestea mea mi-ar face monito pana vede ca ovulez...
Va doresc succes!
Felix
cipcirip spune:
Felix
mie cand mi-a facut eco abdominal in ziua inseminarii mi i-a vazut (foliculii) dar asta pt k am facut inseminarea la 24 de ore de Pregnyl shi ei se sparg la 36 ore. Shi eu eram disperata k nu se sparg dar mi-au spus ca sigur se sparg pana la 36 ore de la pregnyl.
tb sa fie pe trompe cand fac inseminarea de aceea se face la 24 ore de la pregnyl. Chiar sunt curioasa ce-tzi zice Chicea.
Moni
succes la Viena. Poate vii cu un BHCG frumos
Cirip
Moniland spune:
felix eu sunt convinsa ca tin cont de fiecare pacient cum a raspuns la IA-urile facute pana acum. Mai bine fa o vizita la Sb si vezi ce-ti ofera si daca esti multumita de ei apoi te vei hotara.
felix76 spune:
Cip, partea proasta este ca mie mi s-au spart abia la o saptamana, si asta pentru ca se transformasera in chisturi (chiar daca am facu doza mare de pregnyl) si am luat naturiste... Altfel, probabil ca le-as mai fi avut si acum...
Pe pregnyl stiu ca scrie ca se sparg in 36 de ore dar uite ca suntem organisme si organisme... Sper sa nu mai fie cazul sa merg nicaieri altundeva si sa reusesc acum.
Pup,
Felix
cipcirip spune:
Felix poate ai facut pregnilul prea tarziu shi de aceea s-au transformat in chisturi. E o regula, cand le vede de 18 mm a 2-a zi faci pregnyl. Sau poate pregnylul nu a fost tzinut la rece (nu a fost transportat cum tb la farmacie) si nu shi-a facut efectul.
Cirip
sunshine4ever spune:
Cip
las' ca te-a feri DD sa ai patru din start. acolo unu-doi max. Dar hai sa n ebucuram si pt unu, la inceput.
Iaura stiu de dr Micu, si nu am nimic cu el, dar profesinonlaismul din RO m-a determinat sa am duc al Unguri sa fac fivul.
in asteptarea unui ingeras
iaura21 spune:
Iaura
pai mi-au zis sa fac 2/zi pt ca cica sunt prea matura
dar eu cred ca din cauza ca ai raspuns tu shi Bytzi
prost la 1 gonal/zi.
Cirip
[/quote]
cirip
dr. zice ca am rasp. bine la trat. ca nu vroiau sa fie mai multi pt. a se evita riscul de sarcina multipla( aveam mai multi foliculi dar 1 la dim. normala)si a zis ca si data viitoare dak va mai fi ,la fel ar da trat.
si acum sa va zic despre mine: totul a decurs perfect , dr. a zis ca are o surpriza cand a venit cu spermograma , adik 98 mil. de gigei !!!! de la 19 luna trecuta....au ramas doar 10 mil. dupa preparare dar e ok si mai avem o usoara teratospermie...mai merg sambata sa vedem dak s-a spart , azi nu era spart...deci doar atunci o sa -mi fac sperante ...
ce stiti de bytsi?
felix
acelasi of il aveam si eu , dar dr. spune ca e mai bine sa faca IA la 24 h de la pregnyl deci inainte de ovulatie, desi i-am spus ca eu nu am ov. totdeauna dupa pregnyl,adiik am ov. la 3 zile dupa, dar am facut cum a zis el, acum oi vedea ce va fi
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
cipcirip spune:
Am gasit un filmuletz frumos pe fiecare zi a CM (FAZA FOLICULARA, OVULATIA, FAZA LUTEALA, IMPLANTAREA)
http://www.fertilitylifelines.com/advancedtreatments/ovulationinduction/cycle.jsp
Cirip