Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 3
lavi02 spune:
Cam cum zice Noki numai ca ai senzatia ca vin in ploaie. Iar a doua factura de diferenta e o facatura murdara, vine doar o suma fara nicio explicatie si fara nicio formula de calcul in contract sau pe nicaieri. Pe asta o sa o contestam in baza legii protectiei consumatorului (Noki, contractul poate fi contestat pt ca nu e negociat: e gata facut de vanzator si dat la semnat cumparatorului. Scrie in legea protectiei consumatorului de prin 2000.)
Alinus, cu bicicla! Las' ca ajuta la conditia fizica!
In ceea ce priveste febra musculara, cui pe cui se scoate, eu votez sa te intorci tot pe bicicleta
anda77 spune:
n-am facut clatite k avem niste probleme alimentare. nu mananca si nu vrea decat clatite si sunca . poate in final intelege ca exista si piersici pe lumea asta.
bb alinus, chiar dc ti-ai luat bicicleta asa tarziu. e super. ce n-as da sa traiesc intr-o tara unde lumea merge mult pe bici... (povestirea ta ar merge de debut de blog, e o idee. n-am vb de spatiu free, am uitat, scuze)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...Alinus, asta inseamna sa traiesti intr-o tara civilizata.
9 km...hmmm...cam mult, totusi. Pe mine ma framana altceva: cum te imbraci? Sport? ca io din acest punct d evedere no way sa merg cu bicicleta la serviciu. Adica cum sa ma urc pe in taior si pantofi cu toc-cui?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Eu cred ca in Olanda exista cutuma sa mergi pe bicla si imbracat elegant (de servici), nu?
Iar bicicletele de femei special nu au bara aia orizontala, sa te poti da cu ele si in fusta.
Mie-mi plac off-topic-urile voastre.
Ontopic: gradiniteilor!
bb_alinus spune:
Exactamente Lavi, aici te imbraci cat vrei tu de elegant si....pe bici cu tine!
Io m-am imbracat ca de obicei, pantaloni stofa, pantofi cu toc si camasa. Ca si geaca mi-am luat insa una sport ca nu am in dotare una mai eleganta care sa si tina la curentul de aer. Oricum azi vremea a fost super.
Insa e tare la moda sa le vezi pe fete in fuste mini cu vedere la chiloti, parol!
Cat despre biciclete, inchide-ti ochii si imaginati-va modele, pe toate le gasiti aici! Plus inca vre-o suta de modele pe care nu vi le imaginati!
In schimb se fura pe rupte cica, si am fost sfatuita sa imi iau o bici neutra, neagra, urata! Si ghiciti cine are o bijuterie albastru, bleu cu norisori gri discreti, cu 3 viteze, cu o sha ( unde iti pui posteriorul) frumoasa si cu un lacat din fier greu cat sa ma dea pe-o parte dar cu snur asortat la bici....Evident ca fara bara aia de baieti in fatza....
Hai ca am inceput sa ma laud....deci deseara o sa ii fac o poza ca sa v-o arat!
Mey io azi sunt pe aici ca iar nu am sef!
Noki_Lara spune:
Andache, raspund aici la mail: pozele le-am bagat ieir in maxima urgenta, aseara, in jur de ora 23.30, dar sunt la adila in laptop. Nu am acces la ele aici, de la serviciu. Diseara am sa ma CHINUI,ca chin este sa iti puncateva pe mail. Ca sunt multe cu frumosu' de fii-tu.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
hello si de la noi!
Mai mucim, copiii adik, au iesit si ultimii dinti din dotarea celui mic. Poate maine o duc si eu pe Maria la gradi, sa vad cum se mai simte azi. Sigur nu-i trece de tot, dar in ritmul asta o mai duc la Craciun. Oricum m-a asigurat ca nu vrea sa mearga, ca vrea sa stea toata ziua in casa cu mine, etc, etc
Voi stiti ca nu am vazut soarele de cel putin 10 zile? M-am uitat la pozele lui Noki si am vazut ca mai exista pe la noi in tara. Incepusem sa am dubii ca ar mai exista prin zona
Este vreme de kk, vant si nori si umezeala. Roxi, megem impreuna unde spuneai tu!
alexandrina spune:
M-am facut luntre si punte sa citesc ultimul subiect de cand au inceput gradinitele. Se pare ca Mihai va merge ultimul din colectie la "colectivizare" si ma ia cu fior cand va citesc experientele.
Cred ca-l voi da la primavara si ii mai explic ce-i aia, si-mi zice foarte clar ca va trebui sa merg si eu acolo. Asa ca Ioana, si Mihai e lipit de mine non-stop. Zice Dolto (aia de-o pomenea Lavi des) ca e de preferat ca tatal sa-l ia pe copilul mare la diverse actiuni, si ta-su a fost in concediu pana azi si a reusit sa-l ia peste tot cu el, dar deja cand se pregatesc de mers trage de mine sa ma duc si eu cu ei... Eu tot nu pricep cum le faceti pe toate si tu si Joy si Roxi. Ai mei sunt doi ingerasi, cand sunt departe unul de celalalt, uneori chiar si cand sunt impreuna sunt scumpi tare cum se joaca si nu-ti vine sa-i deranjezi. Dar cea mai mare parte a timpului e gelozie si urlete si tipurituri. Uneori ma culc cu durere de cap de atata urlatura in casa.
Am fost si noi iesiti de-acasa cateva zile sus in creierii muntilor. Unde-am mers toti 4, Mihai vroia si el in brate. Unde-a mers singur cu tatal lui era cel mai hotarat drumet pe cale. N-a fost usor dar mie chiar mi-a priit iesirea, de atunci chiar ma simt cumva mai odihnita desi termenul inca e utopie. A, mi-am adus aminte, in prima seara la munte dupa ce ne-am plimbat putintel primprejur am intrat in camera si dupa o ora a zis tatal lor: "maine mergem acasa, eu nu rezist atatea zile cu nebunii astia aici".
V-as mai scrie, as mai raspunde dar se pare ca nu acum...
Multa sanatate si vua,Joy si Tania mamicie cat mai frumasa printre prunci!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
anda77 spune:
noki, multumiri eterne, anticipate, calde, plecaciuni si inchinaciuni pt diseara. as dori in mod special una cu mine, 2 cu nic in caleasca, una cu calul negru pieptanat si ce te mai lasa inima. saru-mana inca o data.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"