TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
black profita de situatie ca acum ti se fac toate mofturile,c a dua aia treci pe locul 2, stiu ce vorbesc
lora, sa itit traiasca finutzzaspor la treaba
va dorim o saptamana escelenta
am pus poze noi
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
blackgirl0 spune:
Lora, sa-ti traiasca finuta! Sa se faca maaaare, frumoasa, sanatoasa, sa fie bucuria parintilor si a nasilor!
Olim, iote ca odata cu munca a revenit si pofta de mancare! Ti-am admirat voinicul! Este mortal, pe bune, mai ales langa masina de spalat!
Azi:
Nu incerca sa impresionezi pe nimeni prin cheltuieli nelimitate. Trebuie sa eviti sa arunci banii pe diferite produse care promit tot felul de schimbari spectaculoase in viata ta. Duelurile verbale vor fi floare la ureche pentru tine si vei putea convinge pe oricine te provoaca. Un proiect interesant are toate sansele sa se materializeze prin intermediul tau
si
Problemele financiare trebuie solutionate in prima jumatate a zilei, daca este nevoie poti apela la ajutor. Daca ti-ai propus sa faci cumparaturi, este bine sa o faci in primele ore ale zile. Seara vei avea ocazia sa fii in compania unei persoane placute, care te va binedispune si iti va crea probabil si o stare romantica. Daca esti de mult timp intr-o relatie fericita, acum iti pot trece prin minte ganduri mai serioase, cum ar fi mutatul impreuna sau chiar casatoria.
O zi frumoasa!
blackgirl0 spune:
Horoscopul zilei dis-de-dimineata:
Orice mutare ar fi bine sa o incepi cu ...o pauza. O scurta analiza iti va prinde bine. Iti va fi dificil sa mai repari o greseala dupa ce ai comis-o. In tot ceea ce vei spune astazi ar fi bine sa-ti spijini declaratiile cu fapte. Nu te arunca in cheltuieli doar cu scopul de a impresiona pe cineva. Sunt mari sanse ca acel sau acea cineva sa creada despre tine ca esti mana sparta.
si
Relatia cu iubitul este foarte calda si armonioasa, dar nu te grabi sa lasi toate treburile la o parte pentru o seara romantica. Stresul continuu nu are efecte benefice asupra look-ului tau. Aceasta zi este cea mai importana zi din aceasta saptamana, acum ti se poate decide soarta, iar tu vei fi nevoita sa iei o decizie serioasa, cu efecte asupra viitorului tau.
O zi calda din toate punctele de vedere!
LoraG76 spune:
Buna dimineata, gemanutelor!!!
Blackgirl, multumesc! Pupam burtica!
Olim, foarte frumoase pozele!
Avem si noi cateva:
http://good-times.webshots.com/photo/2477138780099413604oiTLxr
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
Lora, sa-ti traiasca finuta si sa creasca mare si frumoasa!
Black, burticuta e ok, da?
Am vazut si pozele...
Salutari si pentru restul!
Acum ma retrag la nani, daca am semnat condica...
Noapte buna si !
ps - citeam la horoscopul de mai sus: azi-cea mai importanta zi a saptamanii... Serios? N-am simtit nimic diferit fata de alte zile. Sau poate inca nu se simt efectele si mai am de asteptat?
LoraG76 spune:
'Neata!
Dau o cafea!
Vine vara.. E cald, frumos, chef de viataaa!!!!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
olim spune:
saru-mana de cafea io tocmai savurez un jacobs cu milka.
ralu nu te-am vazut aseara pe net, ce mai zici
burticutza cum esti azi, cum stai cu munca, nu te mai agita atata te rog ca nu iif ace bine lui bb.Nu te-am intrebat, sau poate da, la memoria mea, ati ales numele
lora unde e vara ca la noi s-a racit brusc
pe toate gemanutele si va dorim o zi excelenta
oare restu de ce nu mai zic nimic
tzuni va pupam rolul de mamica i-a luat tot timpul
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Dau o cafea! Vine vara.. E cald, frumos, chef de viataaa!!!! O zi buna la toata lumea! |
'Neata si de la mine!
Lora, unde vine vara???
Sau era doar o metafora? :D
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim ralu nu te-am vazut aseara pe net, ce mai zici |
pai... unde pe net nu m-ai vazut?
adevarul e ca am trecut un pic pe-aici, in fuga, sa dau de veste ca traiesc si am decolat...
imi era prea frig sa mai stationez
Ce sa mai zic? Depinde ce vrei sa auzi... N-am noutati.
LoraG76 spune:
E soare, e cald, vreau la maaaareeeee!!!! Cum, voi nu vedeti ca vine vara? Iar am baut prea multa cafea oare???
Lora, mami de Iustina