TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu una nu vad vara...
O fi din cauza faptului ca nu am mai baut cafea de o luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

unde vine vara ca la noi asa urat s-o facut asa in juma de ora.
ralu vroiam sa stiu ca esti bine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La noi e cald acum si sper sa ramana asa o vreme.

Mergi la inceput

ce noroc pe voi, la noi a plouat vreo 10 minute de am crezut ca se termina lumea noroc ca e marius acasa cu noi, ca mie nu imi place deloc cand e asa vreme urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Bine ca sunteti vorbarete taman cand sunt eu plecata! Acum am aterizat de la munca. Se pare ca sunt cam pe dos: cat am stat acasa, sufeream de toate, cum am reinceput de buna voie munca, cum mi-a vent si cheful de viata, si pofta de mancare... Om mai sucit ca mine, nimeni! Sau poate...?

Lora, clar suntem in perioada buna! Ca si pe tine te-a apucat cheful de petrecere!

Olim, multumesc de grija! Daca n-as vedea burta care creste ca Fat-Frumos din poveste, zau ca nu mi-as da seama ca am ceva la purtator (cel putin in perioada asta). Tu spui ca la voi s-a facut rece... as fi curioasa ce-nseamna asta (io cred ca s-a racit pe undeva la 20-22 de grade ) Am ales numele imediat ce-am aflat ca este baietel: Dragos Cristian.

Mercedes, pupici si tie, ca tare scumpa la vedere esti!

Raluca, eu cred ca nu s-au terminat zilele Iasiului, ca si tu ai disparut in ceata!

Horoscopul zilei (ca mai este ceva din ea):

Ar trebui sa ai o zi in care toate lucrurile vor fi la locul lor, iar orice schimbare neasteptata sa fie o surpriza placuta. O calatorie de placere sau de afaceri poate avea darul de a te ajuta sa iti usurezi mintea de multe probleme, daca nu chiar de toate, care te-au intristat in ultima vreme. Vei dovedi impetuozitate astazi atragand atentia asupra ta fie chiar si numai cand deschizi gura sa spui ceva neinsemnat.

si

Acesta zi are un potential imens pentru a te redescoperi. Vei rata momentul daca nu vei reusi sa fii atenta si sa te concetrezi pe alte lucururi. Ziua poate aduce noutati si vesti neobisnuite. Nu este cea mai buna perioada pentru a face noi cunostinte. Daca ai deja stabilita o intalnire poti sa o amani pentru alta zi.

Mergi la inceput

DRAGOS CRISTIAN FRUMOS NUME
Tu nu trebuie sa simti schimbarile da bb le simte si cu intensitate mai mare, dar ce iti spun eu de parca nu le stii tu mai bine
io cu alex mancam faina de grau lucru care persista si acuma numa ca mai rar
va doresc o seara excelenta, eu ma pregatesc de cur,oare cand o sa termin cu atata scoala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
ralu vroiam sa stiu ca esti bine

sunt, sunt, multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

La noi e cald acum si sper sa ramana asa o vreme.

si la noi a fost pana in seara asta. Sper, totusi, sa nu plece soarele tocmai de maine incolo, cand am si eu mai mult timp liber.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Om mai sucit ca mine, nimeni! Sau poate...?

poate... sigur mai exista...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, eu cred ca nu s-au terminat zilele Iasiului, ca si tu ai disparut in ceata!

Bey, stii ceva?...
eu am postat si aseara, si azi...
si tu zici ca-s in ceata?
pai... e frumos asa?

Mergi la inceput