TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Aida, mult curaj, multa putere si orice zi alaturi de Kissy este o zi frumoasa! Din pacate, fetita ei nu este iar in cea mai buna forma! Multa sanatate!

de asta mi-era si frica sa citesc pe la alte subiecte
am vrut sa sper ca nu e vorba despre asa ceva :(
Aida, suntem alaturi de voi!

Citat:
Raluca, iar te-ai ingropat in munca? Mai da si tu un semn de viata pe aici!

Da si nu...
Sunt acum cateva zile mai pline, ca am iar o colega in concediu. Dar in rest, am mai lasat balta calculatorul, mai ales forumul, ca mi s-a cam acrit, daca se intelege ce vreau sa spun... Am alte ocupatii, ganduri, planuri... adica imi ocup timpul cu cate ceva si nu am vreme de plictiseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, succes la munca atunci! Eu de desprins de forum nu pot (am incercat, insa nu merge ), desi sunt sigura ca dincolo de cuvinte fiecare dintre noi are o viata (prieteni, familie, job). Iti urez sa iti ocupi timpul numai cu lucruri frumoase! Pentru mine, momentan, DC-ul este unul din lucrurile frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor! N-avem niciun horoscop pt octombrie?



Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Horoscop Gemeni, octombrie 2008: Iubire si cuplu

In octombrie ai posibilitatea sa descoperi lucruri nestiute despre persoana draga sau sa afli pe ce butoane secrete trebuie sa apesi pentru a face relatia sa mearga mai bine.

Nota generala este mai profunda si mai complexa in prima parte a lunii octombrie, cand pari a pune mai mult pret pe aspectele psihologice.

Dupa 18 octombrie, zambitoare si plina de promisiuni, Venus intra in casa cuplului. Acum cerul se insenineaza, atmosfera se destinde, iar totul devine mai simplu si mai placut.

Horoscop Gemeni, octombrie 2008: Cariera si bani

Te asteapta o luna de foc, dinamica si aglomerata. Agenda este plina, urgentele sunt multe si lucrezi sub presiune. Din fericire, ai energie si eficienta.

Avand insa in vedere viteza marita cu care evoluezi, risti unele accidente de parcurs, cum ar fi interactiunile mai dure cu colegii. In fine, ceea ce conteaza este ca acum poti inlatura unele blocaje care te tineau in loc si poti face progrese valoroase.

Material, sunt sanse la venituri colaterale si ai noroc in investitii si relatiile cu institutiile financiare.

Horoscop Gemeni, octombrie 2008: Forma fizica si echilibru psihic
Cu stapanul zodie tale, Mercur, aflat in mers retrograd si cu Marte in casa sanatatii, ar fi intelept sa te protejezi, fiindca sunt posibile unele neplaceri, mai ales in prima parte a lunii.

Acum este mai important ca oricand sa ai o igiena de viata adecvata. Octombrie este o luna foarte solicitanta, iar ca s-o treci cu bine ai nevoie sa-ti pui putina ordine in orarul de odihna, obiceiurile alimentare etc.

Horoscop Gemeni, octombrie 2008: Sfatul eAstrolog.ro

Ai mai multa rabdare pana pe 15 octombrie, pentru ca Mercur este retrograd!




Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Tzuni, noroc cu tine ca ai fost pe faza! Cum mai este viata ta? Fetita, pisicul, toate la locul lor? Stim ca esti ocupata, asa ca orice vizita de-a ta ne face placere!

Azi:

Nu utiliza forta, ultimatumurile sau manipularea sentimentala in relatia cu cei (cele) cu care intri astazi in contact, altfel acestea se pot intoarce impotriva ta. Acest lucru iti poate cauza intreruperi in punerea in practica a planurilor tale si, pe viitor, a relatiilor pe care le-ai construit. Un prieten de nadejde te poate ajuta sa vezi lucrurile cu claritate.

si

Nu te agita atat, parintii au un interes mai sporit fata de tine, ceea ce se poate duce la o cearta, pentru ca nu-ti convine sa se amestece cineva in viata ta persoanala. Te poate descuraja iubitului tau, incearca totusi sa intelegi si punctul lui de vedere. Daca nu doreste sa practice diverse jocuri erotice cu tine, nu inseamna ca nu mai este interesat de persoana ta, ci doar ca este obosit. Vei observa ca starea ta de nemultumire vesnica are efecte negative asupra sanatatii tale. Incearca sa te relaxezi mai des. Petrece mai putin timp la calculator. Ar fi bine sa faci mai mult sport. Poti avea probleme legate de calatoriile la drum lung.

O zi frumoasa de toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

LUNA OCTOMBRIE 2008

PLAN SENTIMENTAL

Suferintele din amor nu te ocolesc luna aceasta, dar nu cumva torni gaz peste foc fara motiv? Privesti totul īn negru, ai impresia ca cel drag te tradeaza, nu te mai iubeste sau ascunde ceva, iar aceste scenarii cu tenta alarmista pe care le tot inventezi atunci cānd esti singur, e normal sa stirbeasca ceva din armonia vietii īn doi. Ca iti da sau nu motive de īngrijorare, ar fi bine sa ramai asa cum esti de obicei, optimist, vesel, amuzant, si sa nu transformi o banala cearta intr-o criza de cuplu.

CARIERA

Nu apare nimic nou la serviciu, dimpotriva, parca totul treneaza enervant de mult. Daca aveai īn plan un anumit scop, nu-l poti atinge acum, pentru ca apar blocaje neprevazute care incetinesc ritmul de desfasurare al planurilor tale. Mai lent, mai cu hopuri si cu probe de rezistenta si de rabdare, lucrurile merg, totusi, inainte, dar nu te astepta ca luna aceasta s duci la bun sfarsit ce ai inceput. In jurul datei de 12, ai putea da piept cu un impas īn care trebuie sa decizi ce e de facut: continui, oricat ar dura, sau renunti acum?

FINANTE

Daca treburile de la serviciu stagneaza, nici īn plan financiar nu te poti astepta la noutati, pentru ca sunt dependente una de alta. Cat muncesti, tot atatia bani primesti, deci rezervele materiale raman pe un nivel oarecum stabil, dar nu mai bun ca luna trecuta. Parca ai astepta de undeva sa apara niste bani sau niste oferte noi de colaborare, dar ele nu vor veni chiar acum... Rabdare!

SANATATE

Esti dispus sa dai oricat pentru sanatatea ta, deci starea ta fizica va depinde mult de banii pe care esti dispus sa-i investesti in sanatate. Cumperi un medicament scump care face minuni sau cheltuiesti pentru un anumit regim de viata, dar toate aceste investitii vor da roade si te vor ajuta sa te simti din ce īn ce mai bine. Meriti investitia!

Special pentru mame - Esti coplesita de treburile cotidiene, de rutina casnica, dar tot acest chin inevitabil are o compensatie deosebita. Dupa spalat, calcat, gatit, vin momente superbe alaturi de copilasul tau, care iti ofera sentimente din belsug. Merita sa trebaluiesti o zi intreaga, ca o sotie si mama responsabila, daca primesti ca recompensa o plimbare cu cel mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Tzuni, Black, multumim pentru horoscoape!
Tzuni, fain si folositor sb. cu toaletele lumii...si amuzant, pe deasupra...
Black, ce-ti face burticuta?
Ralu, mai lasa treaba!
Va pup pe toate si va invit la masa...tot in fata calculatorului, bineinteles...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tzuni, multumim de horoscop ce face Maria, si cum te simti
burticutza voi ce mai faceti
va doresc o luna excelenta sa aveti, cu castiguri mari banesti, ca se pare ca banii is aproape tot in viata

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, Olim, multumesc de gandurile frumoase! Ma refac dupa raceala, desi sotul a luat-o si el bine de tot de la mine. Norocul de el (halal noroc! ) ca poate lua tratament serios, nu doar ceai si lamaie!

Azi:

Fa ordine in problemele marunte chiar si in cele care apar pe ultima suta de metri. Daca ai de gand sa lasi neterminat ceva, care se presupune ca iti intra in sarcina in totalitate, s-ar putea ca acest lucru sa loveasca in cineva implicat fara sa stii. Exista premisele ca astazi sa schimbi parametrii unui parteneriat. Fii creativ(a), caci ai inspiratie, si astfel vei putea transforma ceva banal in ceva de neuitat.

si

Esti dependenta de starea de sanatate, normala este situatia inversa, sa depinda sanatatea de tine. Ai multa energie in aceasta dimineata. Probabil va aparea ocazia sa-ti faci bagajele. Regula de baza este sa fii tu insuti, nu icerca sa pari altcineva. Chiar daca esti obosita seara, trebuie sa-ti gasesti fortele sa faci treburile casnice pe care le-ai cam ignorat in ultima perioada.

Va doresc zile frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Deci... sunt tot la datorie! Sot racit-cobza la pat, cu o gramada de medicamente langa el, mancarica la pat, cu o sotie care face toate treburile gospodaresti (si ce mai suuunt )...

Azi:

Posibil sa simti incordarea din timpul saptamanii. Daca se intampla sa nu ai terminate unele lucruri, mai ales din cauza ca poti sa fii concentrat(a) asupra vietii sentimentale, va trebui sa iti regandesti urgent intreg programul. Pentru a putea sa ai reusite in plan personal va trebui sa ai mare grija la responsabilitatile pe care deja ti le-ai asumat. In niciun caz sa nu te ascunzi de ele sau le lasi pe mana altcuiva.

si

Intalnirea cu prietenii iti va aduce o stire care te va pune pe ganduri. In prima jumatate a zilei totul se va misca extrem de lent. Incearca sa gasesti astazi limba comuna cu persoanele apropiate. Multi vor incerca astazi sa te impresioneze. Nu-ti neglija sanatatea.Vei simti cum barbatii te privesc cu alti ochi.

Si ma oftic ca afara este cald, si frumos, si soare, si io fac pe asistenta personala a lui barbat'miu!

Mergi la inceput