am citit ieri in cancan : in urma cu cativa ani catalin botezatu s-a indragostit de o femeie de afaceri din america. aceasta era foarte ocupataa, catalin astepta mult pana se intalneau. cand era insarcinata in 3 luni acesta a parasit=o in favoarea unei romance.
nici in ziua de azi vatalin nu stie daca americanca a pastrat saunu copilul
Citat: |
citat din mesajul lui ralucadiana am citit ieri in cancan : in urma cu cativa ani catalin botezatu s-a indragostit de o femeie de afaceri din america. aceasta era foarte ocupataa, catalin astepta mult pana se intalneau. cand era insarcinata in 3 luni acesta a parasit=o in favoarea unei romance. nici in ziua de azi vatalin nu stie daca americanca a pastrat saunu copilul |
Daca avea alt titlu nu mai era o stire...Ar fi tare,el marele creator sa aiba un copil de care nu stie...eu credeam ca lui ii plac mai mult barbatii sau ma insel?
La cat de mult"il stiu" pe D-nul Botezatu,sigur s-ar fi laudat chiar si cu aceasta incertitudine,ii place sa fie stire orice tine de viata lui.Si acum,ca o paranteza,mi se pare un creator de moda foarte ieftin,nu are un pic de stil al lui,imita tot ceea ce vede la adevaratii creatori de moda,si cam...atat...
Apropo,referitor la laudele cat de mult a uimit el Broadway-ul(NY),banuiesc ca a glumit,nu a dat doi bani nimeni pe "inventiile" dansului;-)