E pe baza de enzime proteice si am luat cu ceva timp in urma pentru picioarele mele umflate,pentru edeme. Am luat 3 saptamani si nu s-a vazut nici un rezultat.
 E pe baza de enzime proteice si am luat cu ceva timp in urma pentru picioarele mele umflate,pentru edeme. Am luat 3 saptamani si nu s-a vazut nici un rezultat.  

Ma intereseaza daca a mai luat cineva acest...medicament.Daca s-au vazut ceva rezultate.
Multumesc!  

misha71 spune:
misha71 spune:Eu nu am luat chiar asta, insa din cite stiu, asemenea tratamente dureaza mai mult (cam 3-4 luni) si se reiau dupa o perioada. Ai luat "de buna voie" sau ti-a prescris medicul?

minoki spune:
minoki spune:Am luat de buna voie.le-am gasit intamplator pe net.Acum vad ca sunt si in farmacii.Sunt naturiste si de aceea mi-am permis sa le iau singura.Probabil ca am gresit ca le-am intrerupt,poate ca ai dreptate ,trebuia sa iau macar 3- 4 luni.Dar tu misha ce problema ai si ce ai luat pana la urma?Eu am iesit din spital cu tirotoxicoza si limfedem tardiv al membrelor inferioare.

misha71 spune:
misha71 spune:Am luat pt colon, da' nici daca scriu pe litere tot nu o sa-mi iasa denumirea corecta. Oricum erau tot un fel de enzime care din cite am inteles eu "reparau" colonul, bine, nu fizic ci chimic. Da' zau ca nu-mi amintesc cum se cheama. Au niste nume "naturistele" astea....