Pepenasi de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Sunt off topic azi, da va rog sa imi exlicati, cum se poate sa dispara acte inregistrate de la un dosar de la judecatorie? Sotul are azi proces pt majorarea pensiei de intretinere pt primul copil. A facut intampinare si a depus-o la dosar impreuna cu certifiacatele de nastere ale fetitelor. Fosta sorie s-a bazat pe faptul ca sotu' nu a cerut reducerea pensiei. Intampinarea a fost depusa lunea trecuta. Si azi, cand a mers la judecatorie a cerut si dosarul sa vada daca de la serviciu au trimis adeverinta de salariu. Si surpiza...lipseau actele depuse de el. Cum se poate asa ceva? Am niste nervi...noroc ca mai avea un exemplar cu nr de inregistrare. dar a venit acasa sa il ia, precum si copii dupa certificatele de nastere. E posibil ca fosta sa aiba pe cineva a judecatrie? Nu de alta dar si ultima data cand l-a dat in judecata, judecatorul a marit foarte mult pensia de intretinere. Din acea treime cat se i-a pt 2 copii, (anul trecut) 70% i-a dat celuilalt copil. Si cu toate ca a facut recusr, i-a fost respins. Sunt un pachet de nervi.
Scuzati off topi-ul, dar trebuia a ma descarc.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

am vazionat fiecare album de pepenasi in parte,foarte frumosi iti vine sa-i mananci ,sa ne traiasca sa fie sanatosi si papaciosi

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Heloo fetili!!
Fetele eu cand ies afara cu dovlecelu meu ii dau un body cu maneca lunga, apoi o bluzita, 2 perechi de pantaloni...si dupaia un body dala cu tot cu maini si picioare...+ o paturica invelit...voi vad k ii lasati mai despuiati...sunt eu nebuna si infofolesc copilu prea tare?
Cu vigantolu si eu am mai uitat sai dau vro 2 zile...si imi mai scapa si cate 3 picaturi in gurita lui desi recomandat au fost 2 picaturi...nu sa intamplat nimic rau pana acum...
Dia eu ii fac baiat lu bebe numai seara...pe la 21...desi am citit undeva k ar fii bine sa ii facem si dimi...dar nu in fiecare zi...in fine, eu ii fac un mini-masaj lu bebe cu ulei de la sanosan, roz, care miroase frumos ai pana a doua zi cand ii fac baie bebe miroase a ulei dala...si miroase urat doar la fundulet cand se cacaceste
Aseara mia vomat puiu pt prima oara...un ditamai jet...mai sa fac infart cand lam vazut cum ii zboara din gurita o gramada de laptic...dar cred k e de la formula..k iam facut un bibe cand am iesit afara k sa nu mai imi scot eu "butoaiele" pe strada cand ii se face foame...si nu prea e asa incantat de formula si biberon...dar de foame tot a halit vro 60 ml...
Pustiu a dormit super bine aseara,dupa 2 nopti mai agitate...si cum va imaginati acuma imi face mini serenade daca ramane singur 5 min... si nici o sansa sa adorma prea curand...noroc k e sormea acasa si mai il chinuie ea putin cat mai fac si eu una alta...k nu apuc sa fac mai nimic...k sta numai la san cand e treaz...nu stiti daca exista vrun suport pt ancorat copilu la tatzy k sa putem sa facem si alte lucruri? :))))
Ariadnabr veryyyy funnyyy :))

Mergi la inceput

pica1 in poza Sebi dormea sau papa tatzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna dimineata mamici si bebici,
1.fata pare sa se simta bine din nou...nu stiu ce a avut, de avut sigur a avut ceva...dar azi e ok.... De aseara, dupa 10 ore de nemancat, a inceput sa manance cate putin (60-70ml)....si a crescut usor in timpul noptii pana la 120ml azi la 8 dimineata....Eu sunt in delir de fericire.... De plans nu a mai plans isteric, a luat biberonul crocodiliceste, cum ia ea de obicei, deci....gata cu Guliver al meu...
2. Multumesc fetelor pentru info despre Infanrix. Se poate lua inainte si se tine la frigider, sau cum? ca nu vreau sa ma trezesc ca trebuie sa il fac si pac, nu se mai gaseste....
3. Deci buba de pe bratul fii-mii e un vaccin, nu? Bun, asta nu ma deranjeaza...doar ca nu stiam daca e vaccin, sau o fi intepat-o ceva....
3. Ana...mi-a soptit mie o pasarica ca te-ai intreba daca m-am suparat ca mi-ai zis de prietena ta....cu copilasul cu aceeasi problema (adica mai grava, de fapt). NU, MAI MAMA, EU NU MA SUPAR! Sau ma supar...dar greu.. Ti-am si multumit pentru postarea ce mi s-a adresat, adica am spus ca va multumesc si celor din umbra, si celor din soare, ca mi-ai zis ca ma citesti din umbra... Cred ca nu am fost io explicita si imi pare rau. Acum sa va explic cum functionez eu, ca vad ca toata lumea s-a explicat pe aici... Citesc repede si pe fuga, de cele mai multe ori pe diagonala, nu vad numele decat rar, citesc doar raspunsurile si de aceea de cele mai multe ori stiu ce s-a scris....dar nu stiu cine... Asadar, cand va multumesc, nu vreaub sa scriu un nume, dar sa uit altul, asa ca va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns si apreciez fiecare raspuns. Deci, gata, m-am esplicat.
Sor-mia, piticoasa, cu care deja ma comunichez de ceva vreme, ma stie ca sunt nebuna...dar nu ne-buna, deci, pentru toate fetilii, io nu m-is nici suparacioasa, nici nevricoasa, mai degraba fac haz de necaz decat sa ma supar...ca pana la urma o viata avem si de ce sa o traim suparati unii pe altii non stop, nu?
Si ca sa fie clar pentru toate, orice informatie despre malformatia fii-mii NU ma deranjeaza, ci ma ajuta sa inteleg ce sa fac si cum sa gestionez problema. Realizez ca este mai mult problema mea, caci pentru ea se va sfarsi curand si ea oricum nu cunoaste alta forma a realitatii. Dar ca mama e greu... Stiu ca voi trece si va rog sa imi scuzati momentele de disperare si tristete, promit ca fac totul ca sa trec cat mai repede peste ele, in primul rand pentru Cara, ca sa nu simta tristetea mea...si nu in ultimul rand pentru mine, pentru ca nu e prea placut sa te culci si sa te scoli cu un singur gand....ca ai un copil diform... Vestea buna este ca acest gand este din ce in ce mai putin prezent...si sunt convinsa ca va disparea curand de tot...Abia astept operatia si atunci voi fi cat se poate de fericita si voi imbratisa toate momentele..mai bune sau mai rele.
Nu mai stiu daca vroiam sa mai spun ceva....dar daca imi aduc aminte.....dau o fuga pe forum...Daca ma lasa bombonica....
Va pup pe toate, mei!

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Camy La multi ani iti doresc ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!
Fetelor ms de intrebari/urari. Eu sunt terminata. Nu mai zic de Flo care e si nervos pe deasupra asa face mereu cand is fetele bolnave ca nu ii place deloc.
A racit si Ari ieri ziua a fost ok azi noapte nu a dormit creca doua ore legate. Amandoua se inneaca cu secretii tusesc => vomita => nervi urlete foame intr-un final si apoi o luam de la capat, nu zic ca scandal e la curatat nasul una urla mai tare ca alta.
Is ca un zombi abia am reusit sa face ceva curatenie prin casa acuma logic masina spala de zor ca la cate seturi de haine/pijamale/asternututi s-au muradarit.
Si mai nou si pe mine ma doare gatul. Uff imi vine sa ma impusc.
Carmenela ala e de la vaccinul tbc. Tre sa coaca si trece singurel si mai tarziu ii ramane un semn mic.
Ana eu nu stiu ce doctorita ai tu da astia din ro is tare ciudati ca sa ma exprim frumos. Aici se recomanda cand are copilul febra sa il lasi cat mai lejer imbracat nu sa il infofolesti eu le tin in body cand au febra fetele de ex Amira aseara numai dupa ce am dezbracat-o in body s-a linistit si a adormit am pus o paturitza mai subtirica pe ea si s-a calmat. Multa sanatate si vou tratament la raceala la copii nu se poate face mare lucru mai ales pana in trei luni de zile. Ser fiziologic, eu recomand sterimar pus asa cu spray-ul ala ca asa ajunge pana sus in nari unde trebuie si inmoaie mucii. Ulei mentolat in camera sa fie vaporii aia ceva pus sub saltea sa fie capsorul mai sus sa ii fie mai usor la respirat multe lichide nu insintati cu papa daca nu papa lichide sa fie hidratati si multa rabdare.
Gata fug ca iar se smiorcaie amandoua.
Ma chinui sa mai citesc macar ca de scris nu reusesc ca logic Amira vrea in brate Ari o vede vrea si ea Flo vrea papa casa trebuie curatata hainele spalate/intinse/stranse si eu m-as duce undeva si m-as ascunde sub o piatra sa nu ma gaseasca nimeni.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, Mada multa sanatate tie si printeselor!!! Sper sa treaca cat mai curand.

Carmenela noi facem Prevenar dupa schema:
2 luni Infarix hexa+prevenar
3 luni infarix penta+prevenar
4 luni infarix heva+nu mai stiu :)
De cate ori ai nevoie sa te descarci, descarca-te, de aia suntem aici!

Serenity, trebuie sa-l imbraci pe Raducu asa cum te imbraci si tu. Mi se pare ca il infofolesti prea tare...

Noi am petrecut un super wk. A inceput "sezonul chefurilor" si am demarat in forta vineri seara, apoi inca unul sambata. Maya a fost o cumintica, a dormit de numa (la mama in brate in galagie, in mijlocul acctiunii ca altfel nu se putea), iar dimineata a dormit de ne-am sculat noi inaintea ei :). Vremea a fost calda, asa ca am putut profita toti 3 de soare si aer curat. Avem norocul sa locuim la un sfert de ora de un parc extraordinar cu gradina botanica si zoologica, asa ca in wk pe acolo pierdem vremea.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

mada inasanatosire grabnica la printzese
pica ai pm
Carmenela noi Infarix hexa facem,si-l poti cumpara inainte si tine in frigider
Serenity intradevar e prea infofolit Raducu
ma duc sa dau printesei sa pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sursula, din pacate azi o sa iasa doar tati cu fata la plimbare.

Eu sunt cam suparata caci nu stiu cum dar am racit, ma dor toate oasele si toti muschii si am temperatuta 38,2. toata noaptea am avut senzatie de voma. Uff, cel mai tare ma doar de laptic, ca trebuie sa-l arunc si sa-i dau bebitei din rezerva de la congelator si apoi Nan.
Doctorita ei mi-a zis sa iau nurofen. Oare cat timp trebuie sa fac intreruperea asta de alaptat?

a. cicel, nu, nu poate sa dispara un act din dosar, cel putin teoretic. Poate ca intampinarea nu a fost pusa inca la dosar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Serenity , si eu i-am pus Aidei 2 perechi de pantaloni cand am scos-o afara si era frig. Poate si eu o cam infofolesc, nu stiu, dar daca mie mi se pare racoare... Noaptea, cel putin, eu ma invelesc cu o patura dubla f groasa, asa ca pe Aida o imbrac cu un body fara maneca si ii pun si o bluzita cu maneca lunga (dar subtirica) peste, pt ca pilota ei nu e asa de groasa ca patura mea . Mie mi-ar fi frig, si poate ca de-aia o infofolesc si pe ea, dar nu se plange.

Poze mai multe si mai recente cu Aida gasiti la semnatura, pe albumul cu pepenasi nu am mai actualizat de mult, dar o sa imi gasesc timp intr-o zi .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput