Gravidutze si mamici de Cluj - 91
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Alex mersi mult ca m-ai sunat azi sa-mi spui,am trecut ieri pe acolo si i-am luat cizmulitele acelea maro.Sunt marimea 18,desi par mai mari,dar sunt imblanite si de aceea.Oricum o sa i le dau si cu o sosetuta mai groasa si is bune toata iarna.
Elenuta La multi ani si sa fiti sanatosi si fericiti!!!Si sa primiti cadoul mult visat!!!
Multa sanatate bolnaviorilor Ana si Stefanut!!!
Lore nu te ingrijora,nu stii ca fiecare are ritmul lui???Nu te mai invinovati!Sunt sigura ca ai facut tot ce trebuie pentru el.
Gabi bine ca e ok C.Cred ca a tras o sperietura.Doamne Doamne l-a protejat.
Eu am aflat azi rezultatul la analize.Am giardia,lamblia si oxiuri.....Radu are giardia si el si Bea are Tricocefal.
Cica e un vierme lung,care traieste in intestinul gros si se hraneste cu sange...
si provoaca anemii,diaree,lipsa poftei de mancare...offf Doamne...pai ma miram ca nu mananca fata???Acum tre sa ne dea tratament.Nu stiu ce-i va da ei,a zis sa stiu cate kg are.Sper sa fie ceva medicament pt varsta ei,stiu ca de obicei medicamentele pt paraziti sunt foarte puternice si mi-e cam frica,Maine am s-o sun si pe doctorita homeopata sa vedem ceva naturist.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
Ramo, bine ca macar ati identificat cauza, da, parazitii astia sunt contagiosi, de-aia cand merg piticii la cresa, gradi trebuie sa ne asteptam la tot felul. Si eu stiu ca sunt destul de puternice medicamentele astea, dar in mod sigur or fi si ceva adaptate pt varsta lor. Daca nu, mai sunt si remediile homeopate. Sanatate multa voua si lui Bea!
Andreea,
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
multumesc incodata pt urari si incurajari
lisalas k trece si perioada asta si totul va fi ok, acum k imi doresc atre tare mult al 2 bb as face orice numai sa vina . si mie mi-a fost rau cu dragos pana la sfarsit numai in luna 5-6 a fost mai bine in rest numai la baie eram
ramointr-adevar is tare puternice medicamentele pt paraziti dar cred k o sa ia in considerare varsta fetitei, sanatate multa si bine k ati descoperit la timp k is foarte periculosi , va
andreea
va doresc o seara placuta, eu ma retrag k trebuie sa imi soseasca sotul de la munca, obosit si plin de frig saracutu
noapte buna poze
Elena si Dragos Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23 va doresc o seara placuta, eu ma retrag k trebuie sa imi soseasca sotul de la munca, obosit si plin de frig saracutu noapte buna ![]() ![]() ![]() Elena si ![]() |
Lasa ca il incalzesti tu.
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
Ramonel,mami de
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
LISA
RAMO cu placere
ce bine ca v ati facut analizele si ati depistat care i necazu ,de acuma incolo o sa fie mai simplu ,dupa ce faceti tratament
multum fetelor ,am crezut ca trebuie sa i iasa dintisorii mai repede
PUPICI noapte buna
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Elenuta La multi ani!!!!! SA primesti cadoul mult dorit
Azi am fost la ziua unui prieten, P a ramas cu o matusa de-a sotului, tare bucuros a fost cind ne-a vazut, mai ales pe tata-su
Ramonela intimplator v-ati facut analizele? sau cum v-ati dat seama ca e ceva in neregula?
Adriana sper ca miine sa fac dvd si sa ai mai multe variante pt baut lapticu
Edit: ce preturi sint la magazinul de incaltaminte de care ziceti? Si cam pe unde e?
Va pupam, noapte buna
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Ramo imi pare rau ca sunteti bolnaviori dar se va rezolva cu tratament si sa vezi ce bine va papa Bea! la Beuta cea frumoasa si la mamica ei!
Elena aniversare placuta si La Multi Ani!
Lisa sper sa treci cat mai repede peste raul de sarcina dar imi amintesc ca mie imi zicea cineva cand eram gravida ca, ”daca mie imi e rau, la bebe ii e bine”
Alex nu e obligatoriu ca dintisorii sa iasa intr-o anumita ordine sau interval de timp. Noua ne-au iesit in 3 luni 8 dinti apoi 2 luni pauza si acum au inceput maselele, au iesit 2 si urmeaza inca doua imediat sub gingie!
Somn usor tuturor,
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
adab spune:
Buna seara fetelor!
am revenit si eu de peste mari si tari.....am fost tocmai pana in Franta, langa Canalul Manecii, la sora mea care are o fetitza deodata cu Sara mea. Am calatorit cu masina, mai mult noaptea, cand stiam ca Sara doarme si e ok. AM prins acolo vreme racoroasa dar cu soare. Doar pe drum au fost ploi. Ne-am plimbat in 3 zile la malul marii, am vizitat imprjurimile, un centru aqutic superb (Nausicaa) plus ne-am simtit cu totii foarte bine. Noaptea Sara se mai tot trezea din cauza dintisorilor care au dat sa iasa chiar in ultima zi acolo. A facut mari progrese : da sa se ridice singura, tinandu-se de grilajul patutzului. Nu mai prea vrea sa stea mult in funduletz jos....vrea sa avanseze. O las pe paturica ei de joaca si cand ma intorc o gasesc cu vreo 2 metri mai in fatza.
Am inceput sa citesc din urma...nu am reusit chiar tot....mai am ceva de recuperat. In primul rand sanatate bolnaviorilor si La Multi ANi fericiti Elena draga, mult succes la bebe2!!
sara2007 spune:
ramonella multa multa sanatate...sa va faceti bine cu totii si cat mai repede.eu habar n-am de paraziti astia..am auizt numa de gar...primul care l-ai zis..am citit undeva ca pot face bebelusii daca nu le sterilizezi bine biberoanele...e adevarat oare?dra ce-i mai exact?sau daca beau mult lapte,cu imi bea mie sara cam un l pe nopate.o sa treaca...
multa sanattae anei..
nu stiti fetelor cumva remediu pt copii care nu adorm seara?imi scoate sara peri albi pana o culc.la 11 si ceva ea ar fugi..sa csrie..sa se joace..sa se uite la carte sau la poze..morr.mi-e si graoza sa vina seara la culcare.deci nu va mirati ca ma vedeti tot pe la 12-1 scriind.numa cu cearta..plansete o culc.as fi in stare sa adorm eu inaintea ei.
elena o noapte productiva iti doresc..
adab...va cred ca v-ati distrat.si felicitari micutei sara.pune poze sa va vedem cat ati crescut.
ioana13 il vede mai rar pe taica-so p?ca si sara cand il vede numai vrea la mine..numa la el.ii face toate mofturile,eu o mai cert...de mine cred ca e satula deja,de jocurile mele..cu el e mia nou...merge cu masina..mi-e groaza cand v-a creste.
noapte buna....pe maine..
ioana...mami de sara
geanina-nica spune:
Azi a-ti avut tare spor la scrisss
Eu sunt cam ocupata ca ne-am gasit casa si vreau sa ne mutam de la 1 octombrie,asa-s de multumita tu fetelor,ca e cu optiune la cumparare si cred ca pana la urma o cumparam,cu trei dormitoare dintre care principalul are baie,sufragerie, bucatarie ,garaj, 3 bai cu jacuzii,
curte in fata casei si in spate,cu piscina ,teren de tenis si teren de joaca pentru AL,e super fetelor ce sa mai zic,
AAAAAAA e si mobilat tot cu mobila noua moderna,si bucatatria la fel baile tot,numai sa ma mut ma asteapta
LA MULTI ANI ELENA!!!!!!cu inatrziere sa-ti dea dumnezeu sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie