Gravidutze si mamici de Cluj - 91

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ramonela-eu am avut OXIURI cand am fost de vreo 4 ani,si i-mi aduc aminte ca mama i-mi dadea usturoi,paine prajita unsa cu usturoi si cu un pic de unt,stiu ca pentru BEA nu se poate dar mancati voi,ca e bun si sa vedetzi ca trece.

eladea-cred catu ziceai de coltare eu mi-am luat de la staer (de unde ti-a zis si redai)un coltar super misto,sunt multumita de seviciul lor.
asta-i pagina lor http://www.staer.ro/produse/3/4/Canapele-si-fotolii.html

gabriela77-da inca mai avem caldura,doar seara si dimineatza tremuri un pic adica tre sa-ti iei o gecuta,un jerseu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

INSANATOSIRE RAPIDA LA PITICI,

si la al meu pitic a inceput sa-i curga nasucul si manaca mai greu,asa nu-mi place cand nu manaca

alex-nu-ti face probleme ca AL APROAPE la 2 ani si nu are toti dinti acum incepe cu caniniFara dinti nu ramane

lisa-vezi ca sunt medicamente,pemtru greturi,eu am avut pana le ora nasterii greturi,am sta doat cu pastile ca nu puteam fara ele varsam tot timpul.

ioana mamasara-cat doarme peste zi si cam in cat timp sta treaza?
Sumt copii la varsta ei care sunt mai activi,si nu au multa nevoie de somn,
incearca inainte de culcare un fel de ritual,adica:sa incepeti cu cantece de leagan dupa o baita,cu lumini difuze in camera ei,cu un masaj pe spate sau`piciore pe cap unde ii place ei sa o mangai,si saii dai sticluta cu lapte sa bea ea (daca bea lapte)in patut la ea,
si neaparat, sa aiba o jucarie de plus langa ea care sa-i fie draga.nici de cum sa incepi sa te joci cu ea jocuri,care sa o intretina,sau televizor,sau sa te simta pe tine nervoasa,tre sa-i explici calm dar cu voce hotarata,sper ca te-am ajutat cu ceva
Poate il asteapta pe tati,sa vina de aceea e mai agitata si nu vrea sa doarma,(i-ti dai seama ca ea nu intelege... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

o dau eu

a doaua dimineata cand dragos se trezeste la 6 si nu mai doarme plange daca nu il iei din patut sper sa isi revina, acu 3 saptamani a mai avut o periaoda de 3 zile si apoi a fost ok , acum sper sa fie la fel

azi mi-am propus sa fac curatenie generala, spalat haine, ....program administrativ

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

ada /b]bine ati vennit, cred k a fost superb dupa cum povestesti, felicitari pt progresele sarei

geanny sa aveti norok de acsa si sa ne pui si noua cateva poze, sa mai furam cate o idee

[b]multumim tuturor pt urarile facute
si sper sa primesc cadoul mult dorit

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ioana stii ca ziceam ca mi-a aparut o alegie urata pe tot corpul,la care medicii nu-i gasesc nici o cauza.Asa ca mi-am facut niste analize de scaun.Da nu in Cluj,la Targu Mures,pentru ca aici si daca duci in mai multe locuri,nu iese nimic,nu-si dau interesul sa caute bine,desi nu ar trebui sa se joace cu asa ceva.Si am auzit de la o cunoastina de un doctor la Tg Mures care e bun in asa ceva.Si a zis sa ducem 3 probe de scaun din 3 zile consecutive,de la toti membrii familiei.Si asa ne-a descoperit monstrii astia.
Habar n-am de unde i-am luat ca eu sunt obsedata cu spalatul pe maini,spal fructele si legumele cu detergent,am la mine tot timpul sapun antibacterian...habar n-am.Si Bea nu stiu de unde a luat tricocefali,mai ales ca noi nu avem acelasi tip de parazit,macar de avea ca si noi mai ziceam...eu si caum ii sterilizez biberoanele...
Nasol,dar bine ca i-am descoperit.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce am primit de la sotul meu

un buchet de trandafiri catifelati de la magnolia, e floraria lui preferata, se pricepe tare bine la flori si o vaza superba, are gusturi

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Elenuta si mie imi plac tare mult trandafirii catifelati,mai ales cei visinii.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Andreea, Ioana, multumim de gindul bun.
noi am trecut noapte destul de bine, fara treziri prea dese (a foat una singura, dar a adormit la loc inainte sa mergem la el). acu i-am dat medicamentul, i-am pus ser in nas si l-am pus la somnic.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, doamne, dar de unde v-ati pricopsit cu atitea? Bine macar ca ati descoperit ce are Bea. Ar fi super sa existe ceva naturist pentru eliminat crocobaurul. Oxiuri am avut si eu la gradinita. Era ceva crema pe care am folosit-o si super igiena pt miini. Au trecut repede si nu am mai luat.

Geany, mult noroc cu casa.

Ioana, poti sa incerci sa-I faci un ritual la culcare…de genul baita, luam pijamalutza, bem laptic, ne punem in patuz, mami citeste o poveste si apoi somnic. Ideea e sa-I gasesti activitati linistite seara…nu joaca prin casa, nu alergat , plimbat etc. aaa…vad ca acelasi sfat ti l-a dat si geany…si sa vorbesti cu tatal sarei sa nu vina pe la voi inainte de ora de culcare, ci eventual dimineata sau la prinz, ca sa nu asocieze seara cu tati...cum face stefan de exemplu. stie ca daca se face seara afara trebuie sa vina tati si de la ora 7 nu-si ia ochii de la usa...

Elena
, spor la treaba mami harnicutza. Eu n-am nici un chef. Cared ca astept sa se trezeasca Stefan si o luam din loc la plimbare…

Ada, bine ai revenit.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata fetelor,

Ce zi frumoasa se arata, sa speram ca vine toamna ca de iarna ne-am saturat!

Ada sa va fie de bine vacanta, Sarei!
Ioana si noi adormeam extrem de greu seara dar de cand am trecut la un singur somn peste zi, e mult mai usor. Zic si eu ca si Geany sa vezi ora trezirii dimineata, cat doarme peste zi si poate deaceea nu ii este somnic seara. Sau poate e doar o etapa in care ii plac atat de mult jocurile ca nu vrea sa renunte la ele nici macar pt o noapte.
Ramo nu te stresa ca parazitii pot fi peste tot, poate multi am intrat in contact cu ei dar s-au eliminat, nu e neaparat o chestiune de igiena cat de ce teren, propice sau nu, gasesc ei in organismul gazda.
Geany felicitari pt casa, ce frumos suna ce zici tu acolo! Sa va bucurati de ea si mai ales Al de curte si terenul de joaca. Neaparat sa-i cumparati pisica sau catel!
Noi incepem sa ne revenim cu somnul noaptea, ca se tot trezea de frustrare ca nu se mai poate miscoti ca o sfarleaza din pricina ...Sacului de dormit acum cred ca a inteles ca nu are ce face. Cu mucisorii stam destul de bine, in sensul ca deloc nu a fost infundata azi-noapte, vom vedea astazi cum va fi.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput