Gravidutze si mamici de Cluj - 91

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, la multi ani fericiti!!!

Adab, la multe lunite pentru printzesa ta! sa creasca mare si cuminte!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Andreea La Multi Ani!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si puiutul tau![flo]
Fetelor nu am fost cu Ana pe stadion ca nu stiam ce fel de atmosfera va fi si oricum nu are rabdare sa stea 2 minute intr-un loc, asa ca ea a ramas cu buni.
Anca de miercuri va astept cu mare drag, de-abia astept sa-l aud pe Stefan cum povesteste. M-am intalnit ieri cu mama ta si draga de ea era topita cum povestea despre el.
Meli asa as fi vrut sa mergem la catei dar acum Ana doarme.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! ANDREEA

SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ACEASTA, SA TE BUCURI DE CEI DRAGI IAR FAMILIA TA SA TE IMPLINEASCA

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

salutare la toata lumea, noi acuma ne-am trezit dupa o noapte alba , aseara i-am pus capac lui D , nu mai vrea sa doarma singur in camera are impresia k il lasam undeva, nu si-a meritat nuntile astea efortu k ne-am traumatizat copilul , maine vom merge cu el la nunta nu il mai lasam nicaieri.

aseara s-a trezit la 12 iar pe la 5 jumate a adormit pana pe la 6 jumate iar la 12 nu mai putea de somn si a cedat , a dormit pana la 14,30 , sunt tare necajita din pricina asta in rest nimik schimbat numai sa nu ne piarda din ochii, sper sa isi revina si cu somnikul de seara sa doarma singurel cum facea pana acum

ne asteptam taticu si apoi mergem la omomastica, sper sa se comporte ok acolo , vor si bb

va doresc o dupamasa placuta

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, o sa-si revina dragos, ai sa vezi...noi am patit asa cind am venit din concediu...a durat vreo doua saptamini si s-a rezolvat cu somnul...distractie placuta...si eu astept sa vina tati sa mergem la ziua lui soacra-mea...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Multumesc pt. raspunsuri ! Suna incurajator.

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI asa mi de ciuda ca n am stiut ,tare s ar mai fi bucurat Tiadris ,data viitoare nu ratez prezentarea

Distractie placuta fetelor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, la Multi Ani!!!!

Meli, tare rau imi pare ca am ratat dresajul. Sara a fi adorat. Offf!

Fetele, eu sunt cu mami, asa bine e...ne rasfata, acum a terminat de pus zacusca.Yamiii, e delicioasa!Sara e incantata de buni, toata ziua o plimba prin casa. Acum canta amandoua la=la-la.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI ce super ca esti cu maica ta si mamicutza mea vine la noi sapt viitoare

noapte buna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

gata pe ziua de aiz, am venit si de onomastica cumnatei mele, Dragos iar nu a vrut nici macar s avada patutul si a adormit in dormitor, ns maine cum va fi , avem ultima nunt a pe anul asta o sa il lasam la tara pana la urma, nunta e la zalau si va fi mai greu pt el mai ales k nu ii palce galagia iar la nunta muzica bubuie , se fumeaza..... as vrea sa il duc k as fi mai linistita si impacata dar in aceste conditii mai bine ramane cu buni si varul lui .

va doresc o duminika placuta

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput