Gravidutze si mamici de Cluj - 91

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

pozele de la meci le gasiti la semnatura

nopate buna

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Elena te-am vazut eu, eram cu 3 randuri mai jos de voi si noi am plecat la pauza ca sa facem baita Anei.Tu erai foarte preocupata cu aparatul foto, ai reusit sa-l prinzi pe Gigi ca am vazut ca te-ai intors cand a sosit? Intr-adevar foarte faina atmosfera, m-a surprins placut ca lumea chiar a pastrat ordinea locurilor si s-a stat frumusel pe scaune!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

NOOOOOOOOO dc nu mai tras de maneca, scuze k nu te=am vazut si nici pe giig in partea aia adica in sect 22 era fratelesi nasul meu, clau are abonament la cfr iar fratele meu era cu bilet asa k au inversat lokurile sa stau cu sotiorul meu,

chiar k mi-a placut si mie , adica nu s=a injurat, decat se enervau iar galeria numai un cuvant urat strigau m.. in rest nimik vulgar

voi ati fost cu piti???

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

am uitat sa iti zic , daca ma trageai de manecuta iti faceam si o poza gratis

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Va salut. Revin cu intrabarea daca o cunoaste cineva pe dra. dr. Oancea Mihaela de la Stanca. Ce experiente ati avut?

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI MULTI ANSIORI ANDREEA DRAGA ,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE TI DORESTI ALATURI DE CEI DRAGI

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MAMACANGUR o stiu pe dr OANCEA e o superrrrrrrr,din pacate nu am nascut cu ea dar controalele mi le fac la cabinetul ei din Grigorescu ,ti o recomand cu drag

ADRIANA mersi mult ,deci ultima zi e maine ,poate reusesc sa ajung

ELENA multum de poze

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA! Iti doresc tot binele din lume si sa fii iubita!

MamaCangur, nici eu nu am nascut cu dr Oancea dar o colega de salon a nascut cu ea si am vazut cat de mult s-a ocupat de ea, chiar si a 4-a zi dupa nastere venea sa o viziteze. Si Meli parca si-a rezolvat problemele tot cu ea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

MAMACANCUR-CREDE-MA, AM AVUT DE A FACE CU MULTI MEDICI, DAR EA MI SE PARE PANA ACUM CEA MAI OK.scuze, acum vad ca scriu cu majuscule. eu zic ca poti merge cu mare incredere la ea.

fetelor, azi de la 14 la iulius este ceva dresaj si prezentare de caini, daca vreti sa va duceti prichindeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, super pozlele de la meci!

Diana, ati fost cu Ana pe stadion? Sau a ramas cu buni? poate venim in vizita saptamina viitoare, sa te vedem.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput