Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc frumos ca incerci sa ma linistesti! Nu am continuu, am sa zic de 10-15 ori pe zi; dureaza aproximativ 10 secunde; in momentul ala se intareste uterul si ma doare..Am o senzatie ciudata ca si cum uterul meu ar fi mereu cam tare si parca asezat prea jos...Poate sunt doar stresata, nu o fi asa cum mi se pare, dar contractiile sunt sigur! Asa de mult as vrea sa-mi zica doctorita ca nu e niciun pericol pt bebe si sa pot sa ma bucur de el! Am vazut deja niste hainute dragute in Real, cu niste texte haioase, si niste paturici! Poate imi spune azi daca e fetita sau baietel si am duc sa-i cumpar! parca ma simt mai bine deja, am mai multa speranta ca o sa fie bine! Multumesc frumos de sfaturi si incurajari!

Silvia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

aceleasi simptome am si eu stai linistita ,la mine cam de 2-5 ori pe zi cand se intampla insa iau no spa si trece...e normal...asa sunt la unele femei...ca iti sp ca si eu ca si tine eram disperata cand treceam prin asa ceva...pana mi-a sp doctora nu am de ce sa imi fac probleme daca nu sangerez...nu am sangerat....insa no spa la greu pt asa ceva e ....am ascultato si cum simt o mica balonare -simptom inainte de contractii iau no sp si nu mai aj la contractii...combat din timp :)...deci credema nu ai de ce sa iti faci probleme asa se intampla la unele femei ...unele nu au nici greturi ...nici contractiii...altele le au pe toate cel putin eu ma numar printre ele....in fine mult calm...ca cu cat esti mai speriata cu atat ai impresia ca se agraveaza si nici nu mai trece ....oricum sarcina usoara si ai mare grija de tine si de bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua burtici!
Ce fain ca v-ati vazut puii, eu mai am de asteptat pana pe 14 octombrie.

weekendul trecut mi-am luat primele haine de gravi: o pereche de jeansi,un sarafan gri si un cardigan mai lung cu un nasture. Sunt incantata de toate. Mai am o pereche de pantaloni si o camasa de la sarcina precedenta dar tot o sa trebuiasca sa-mi mai iau ceva, dar in timp.

O saptamana frumoasa va doresc!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Multumesc frumos, chiar m-am mai linistit! Sangerari nici eu nu am avut. daca tie ti-a spus doctorita ca e in regula, inseamna ca nici eu nu am de ce sa fiu asa de speriata! oricum acum ma duc la ea, ca e si aproape de mine. Poate vin cu un carucior colorat de acolo!!!

Silvia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexiaIsador spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Multumesc frumos ca incerci sa ma linistesti! Nu am continuu, am sa zic de 10-15 ori pe zi; dureaza aproximativ 10 secunde; in momentul ala se intareste uterul si ma doare..Am o senzatie ciudata ca si cum uterul meu ar fi mereu cam tare si parca asezat prea jos...Poate sunt doar stresata, nu o fi asa cum mi se pare, dar contractiile sunt sigur! Asa de mult as vrea sa-mi zica doctorita ca nu e niciun pericol pt bebe si sa pot sa ma bucur de el! Am vazut deja niste hainute dragute in Real, cu niste texte haioase, si niste paturici! Poate imi spune azi daca e fetita sau baietel si am duc sa-i cumpar! parca ma simt mai bine deja, am mai multa speranta ca o sa fie bine! Multumesc frumos de sfaturi si incurajari!

Silvia 13+

Pentru inceput salut pe toata lumea. E prima data cand scriu.
Silvia, nu cred ca e recomadat sa iei foarte multe medicamente (fie ele si no-spa) fara recomandarea medicului. El stie cel mai bine ce fel de organism ai, cum e sarcina, si iti poate spune ce e cazul sa iei si mai ales in ce doze.
Creata, sper ca ai vorbit deja cu doctorul despre avort. Daca ti se pare ca te judeca si ca isi schimba atitudinea pe urma poate e mai bine sa-l schimbi.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mon mm eu m-am programat la polisano pt ecografie morfo trimestrul 2 care costa 320 ron si triplutest tot acolo si costa 200 ron..este foarte mult..deaceea si eu intreb alte fete unde si-au facut aceste teste in bucuresti..si poate un pic mai ieftine..

florynela tu unde ti-ai facut aceste analize? ca le-ai facut la un pret foarte bun..

eu am mai intrebat si la clinica medicover..si pretul difera foarte putin la triplutest..insa acolo este mai greu sa te programezi pt ecografie..
pt triplutest trebuie facuta in aceeasi zi sau la una distanta si o ecografie..
maine ma duc la dr mea si am sa mai vin cu detalii pt ca nici eu nu sunt complet lamurita..

felicitari fetelor care si-au vazut puiutii..sunt nerabdatoare sa vad cat de mult a mai crescut galmita mea si ce nebunii mai face..si poate aflu ca este fetita

pupici pe burtici,

Cristina cu bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Salutare viitoare mamici,
Desi va urmaresc inca de la inceput cu mare interes povestile voastre, nu am avut inca curajul pana astazi sa ma alatur voua in aceasta minunata odisee. Asa ca, cu ingaduinta voastra, as vrea sa ma primiti langa voi si pe mine, o viitoare mamica de baietel extrem de fericita.
Datele mele sunt: DN: 07.05.1981, UM: 16.06.2008, DPN: 23.03.2009.
Asadar astazi am implinit 14 saptamani.
Va pup pe toate si va doresc o sarcina cat mai usoara si bebelusi frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am fost azi la o repriza lunga de cumparaturi, si dupa vreo 20 perechi de blugi incercate, mi-am gasit in sfarsit o pereche cu talie ff joasa care imi erau buni.Nu m-am ingrasat nici macar un kilogram, dar am o burtica, mie mi se pare cam prea mare pt 14 saptamani. Poate ca sunt si balonata. Ma bucur tare mult ca inca nu trebuie sa imi iau haine de gravida, pt ca nu am vazut nimic frumos.

14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Bine ai venit Ciresica,sa ai o sarcina usoara! uf daca tot veni vorba de haine numai ma incape nimica si nici nu-mi gasesc hainute de gravi,am gasit doar o pereche de pantaloni tip salopeta si vine frigul si burtica se face tot mai mare,tot mai greu gasesti hainute frumoase de gravide

monica 16+

Mergi la inceput

Burticilor, am venit de la medic de curand! A zis ca nu sunt bune contractiile mele si ca uterul il am in permanenta intarit, asa cum simteam eu, asa ca exista riscul de avort... mi-a dat un tratament mai puternic decat ce luam pana acum si daca in cateva zile nu ma lasa ma interneaza si o sa fac niste perfuzii..Ea a incercat sa ma linisteasca, mi-a spus ca tratamentul ar trebui sa-mi relaxeze uterul..Colul era lung si inchis, deci deocamdata e in regula. sunt optimista ca o sa fie bine desi stau asa cu inima stransa...O sa stau acasa numai in pat pana o sa fiu sigura ca e bebe in siguranta. L-am vazut azi, era asa dulce, se impingea cu piciorusele!!! Sper la ecograful urmator sa aflu daca-i baietel sau fetita!
Va pup pe toate! O seara frumoasa sa aveti!

Silvia 13+

Mergi la inceput