Comori de nov-dec 04(186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

paxela,

nu ma mai deranjeaza astfel de puncte de vedere
ma deranjau candva
nu poti sa nu ai un viitor atunci cand ai avut un prezent, prezentul este cel care da valoare viitorului
acum eu inteleg ce ai avut tu in mine, firma mare, studii ioc = (rezultanta) ratat
dar as putea accepta aceste ipoteze doar daca as intelege ca societatea e construita doar din oameni cu cravata si servieta, plus masina in leasing in fata case
deocamdata, pana una alta lumea mai traieste si cu camionisti in casa, si cu barbati in constructii, si cu croitorese sau florarese
doar in italia, nu e nicio rusine sa faci pe camionistul, salariul fiind unul frumusel care sa-ti permita o viata chiar decenta si cu ceva vacante pe la tropice
deci e liber sa faca si pe camionistul, iar fata sa faca pe cosmeticiana la unul din saloanele de cartier, important e sa nu-si devina victima
si e greu sa devii peste noapte victima cand ti s-a permis sa-ti construiesti, conservi o integritate

paxela,

Citat:
dar de aici la a renuntza la tot ce inseamna colectiv...

sunt curioasa de unde ai desprins tu concluzia aceasta

iar referitor la vegetarianism e simplu, este vorba despre educatia morala, etica care se desprinde intai si intai din familie
asa cum unii au sa-si invete copilul ca Dumnezeu a creat omul, altii avand alte convingeri ar putea sa-l invete ca omul este rezultatul evolutiei

Citat:
asa nu cred ca trebuie privat de grup ca asa vrei tu

cum adica vreau eu?
adica copilul asta incepea sa planga de cand deschidea ochii si nu inceta s-o faca nici cand il lasam dincolo de usa gradinitei
o ora de plans violent, timp in care se arunca de pamant, eu il luam pe sus, il imbracam, ii spuneam ca asta-i viata si ma simteam o nenorocita
cand nu mai reuseam sa-l aud, il minteam, ii spuneam ca-l duc in parc, iar cand ajungeam in fata gradinitei il lasam ca sa plec miseleste
si-mi spui ca-l privam de grup ca asa vroiam eu?
asa...si din tot ce am mai scris in ultimul mesaj intelegi ca in continuare caut sa-l privez de grup?
dar citesti ceea ce scriu sau te lasi condusa in raspunsurile tale de tot ceea ce e prejudecata fata de ideea de grup?
scuza-ma, dar grupul are valoare doar in cadrul gradinitei, altfel cum l-ai numi?

Felix (3 ani si 9 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Vai Mada ce manechin esti. Arati foarte bine si ai un abdomen perfect. Faci abdomene ca si eu am incercat sa imbunatatesc asa situatia si totusi nu am fost niciodata multumita. Nu mi-am revenit mai deloc dupa prima nastere, pielea mea s-a intins probabil prea mult si si-a pierdut elasticitatea.
Ioana, ce mi-ai facut, mie imi place la nebunie mancarea de prune cu orez si zahar caramel . Poate imi face mama cand vine .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Oti,nu-s deloc,,manechin,,. Si eu ramasesem cu vreo 5 kg dupa nastere si la inaltinea mea se vad imediat. Dar dupa anul ce-a trecut am slabit in o luna de ajunsesem la 44 kg. Nu puteam manca nimic,prea ma ascutisem,vorba mamei mele. Acum pot zice ca mi-am revenit,ma invart in jurul a 47-48 kg. Abdomene nu prea fac chiar daca am masa speciala,mi-e lene.

Felis, bafta sa termini cat mai repede cu ,, santierul,, stiu cum e, am avut si eu sufrageria tot un santier dupa ce am spart un perete,a fost dezastru in casa nu as mai renova nimic asa m-am saturat!

Am vazut-o si pe AMIRA,dulce si o ranjita!!!

Onitza,wowww asa copil mancacios imi doresc si eu.Sa-l tina pe Paul cat mai mult pofta de mancare ca la Edi nici o sansa. F.f.f. rar il aud ca-mi zice ca-i e foame,atunci mi se pare ca nu aud bine.

Am pus sa-i fac o supita cu galusti si intre timp mai cvitesc pe aici.Sunt singura Edi e la grady.

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gazela, ficare cu ideile si conceptiile ei
si aici eu inchei nu vreu diferente de opinie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

o floricica si de la mine
eu intrasem sa va urez o saptamana plina de multumiri, ale voastre, ale copiilor
nu stiu daca o sa mai intru peste saptamana, avem un program destul de incarcat, acum astept sa fie gata pasta ca sa-i duc la sala de lectura, dupa la parcul pe langa (e fantastic, am sa pun poze, cu niste copaci seculari)
maine avem vizita la oculist, dupa piscina, iar miercuri ii duc la teatru
in fine...mai mult pe fuga cu ei

deci, o saptamana placuta, plina de satisfactii pentru voi toate, copilasii vostri!!!

Felix (3 ani si 9 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

pe toate... multumesc de sustinere si incurajari... MADA, ONITZA, MIHA, GAZELLA

ONITZA... la faza asta ... nu prea mai pot comenta pt ca imi face cumnatul (il ajuta si sotul, dar el e baza) treaba... e meseria lui...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Capra cu trei iezi la zilele Bucurestiului, 20 septembrie.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, cumnatul lucreaza pe cont propriu? E angajat si la o firma in domeniu? O sa avem si noi nevoie de oameni pe la inceputul anului viitor si evident, ca oricine , ne dorim oameni seriosi, care fac bine treaba...am vazut ca ti-a iesit f furmoas apartamentul cu zugraveala si tot ce ati facut in el

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti, am vizionat cu mare placere pozele cu Ana.. e asa de frumoasa si vesela. Tare mi-ar placea s-o vad si live... Cat mai are de stat cu ghipsul?
Ma tot gandesc cateodata la tine cat de curajoasa esti.. sa fii singura acolo insarcinata, cu Ana in ghips.. cu servici, cu casa... cu cumparaturi...Esti tare!

Roxana, recunosc ca eu citind pe sarite.. nu stiu, n-am prins... ai povestit pe undeva cum a inceput Bianca scoala? Ii place?

Ochi verzi, sanatate Dianei, mai tuseste?
Mihaela, am vazut in w-e asta cartile soacrei mele care e invatatoare.. si m-am shocat de ce se invata in clasa IV-a.. spre ex. la Stiintele naturii..

Frumusica foc si Denisa! ce-i place ei la baitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gazella, eu iti inteleg si respect punctul de vedere si felul in care iti doresti sa-ti cresti copiii, si , de asemenea ma bucur pentru tine ca ai posibilitatea materiala/sufleteasca sa stai cu ei acasa si sa le creezi un program care sa-i incante si sa-i lase sa se dezvolte alegand dupa preferinte.

Dar, sper ca realizezi ca stilul asta de educatie nu e accesibil tuturor, si de asemenea, nu multe mamici pot/vor sa sta numai acasa , dedicandu-se total copiilor. Personal, recunosc ca nu as fi capabila de atata rabdare (si te admir pe tine pentru ca o ai), si , pe de alta parte, m-as simti foarte frustrata sa nu mai realizez altceva in afara educatiei copiilor, prefer sa fac ceva si pentru viata mea profesionala, ca nu degeaba am invatat atat. In conditiile astea, exista varianta unei bone care sa stea cu Mihnea (o femeie grozava, dar care nu-i poate oferi dpdv intelectual mare lucru) si varianta gradinitei. De doua zile plange cand il lasam acolo desi saptamana trecuta n-a avut nici o problema, acum plange 5 minute pana iesim, apoi se linisteste. Ar trebui sa-l iau acasa si sa incerc peste inca un an, sau sa insist o saptamana-doua cat dureaza perioada asta si apoi sa fie totul OK, cum a fost si in cazul Biancai? nu cred ca cele 5 min de plans il vor traumatiza cumva. Eu stiu, (pentru ca o cunosc de 4 ani )de ce este capabila educatoarea lor, ce frumos si atent se ingrijeste de ei si ii invata, asa ca stiu ca va avea mai mult de castigat acolo decat acasa. El inca nu stie asta , si atunci am hotarat sa aleg in locul lui. Bineinteles, daca ar urla 2 ore acolo, as sta sa mai reflectez un pic, dar asa...

In general copiii trec printr-o perioada de adaptare la intrarea in colectivitate, dar parerea mea e ca trebuie insistat un pic, si explicat si povestit, pana cand ei realizeaza ca intotdeauna vine cineva dupa ei (asta e principala teama cred) si ca mersul la gradinita /scoala poate fi si placut si util. Bineinteles depinde foarte mult si de dascalul pe care il au.

Apropo de vorbitul neintrebat in ore, probabil ca s-a inteles gresit, ma refer la copii de scoala, nu de gradinita.

O alta intrebare, pur si simplu o curiozitate, si nu vreau sa te superi pe mine: ce o sa faci daca Felix nu o sa vrea sa mearga la scoala, o sa alegi varianta HS sau iti vei incalca un pic principiile si o sa-l duci impotriva vointei lui? Dupa parerea mea, felul in care procedezi tinand cont numai de preferintele copiilor, este doar o amanare a inevitabilului, a faptului ca la un moment dat vor trebui sa se incadreze intr-o forma organizata de studiu/ viata .Adica , gandeste-te ca exista sansa sa obtii copii fericiti si liberi , dar nepregatiti pentru viata sociala in intelesul ei clasic.

Felis-ule ai, grija, mai pune si tu frana un pic, ca numai intr-o munca o duci!

Madachan, bine ai revenit, sunteti niste frumosi, iar tu chiar ai super-silueta!

Onitza, educatoarea lui Paulica e culmea, cu pedeapsa ei pt pizza.Spune-i sa-l lase sa manance cat si cum poate, mai ales acum, la inceput de an.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madachan

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Vai Mada ce manechin esti. Arati foarte bine si ai un abdomen perfect. Faci abdomene ca si eu am incercat sa imbunatatesc asa situatia si totusi nu am fost niciodata multumita. Nu mi-am revenit mai deloc dupa prima nastere, pielea mea s-a intins probabil prea mult si si-a pierdut elasticitatea.
Ioana, ce mi-ai facut, mie imi place la nebunie mancarea de prune cu orez si zahar caramel . Poate imi face mama cand vine .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Oti,nu-s deloc,,manechin,,. Si eu ramasesem cu vreo 5 kg dupa nastere si la inaltinea mea se vad imediat. Dar dupa anul ce-a trecut am slabit in o luna de ajunsesem la 44 kg. Nu puteam manca nimic,prea ma ascutisem,vorba mamei mele. Acum pot zice ca mi-am revenit,ma invart in jurul a 47-48 kg. Abdomene nu prea fac chiar daca am masa speciala,mi-e lene.

Felis, bafta sa termini cat mai repede cu ,, santierul,, stiu cum e, am avut si eu sufrageria tot un santier dupa ce am spart un perete,a fost dezastru in casa nu as mai renova nimic asa m-am saturat!

Am vazut-o si pe AMIRA,dulce si o ranjita!!!

Onitza,wowww asa copil mancacios imi doresc si eu.Sa-l tina pe Paul cat mai mult pofta de mancare ca la Edi nici o sansa. F.f.f. rar il aud ca-mi zice ca-i e foame,atunci mi se pare ca nu aud bine.

Am pus sa-i fac o supita cu galusti si intre timp mai cvitesc pe aici.Sunt singura Edi e la grady.

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mada eu am trecut prin ceva similar in 2006 si la fel slabisem 16 kg in doua luni. Dar iti zic ca dupa ce iti revii pui inapoi pe tine si o sa iti doresti sa fii din nou "ascutita".
Dana saru'mana !! Eu nu am cuvinte de fiecare data sa iti lauda copila. E fantastica!!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput