Puiuti de Randunici!!! (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny da, e d-ala cu grati, tot pana la 3 ani. Si suruburile erau speciale pentru patut, cu tot felul de intortocheri, nituri, porcarii. Le-am cautat de mi-au sarit ochii din cap ieri, si nu-s pe nicaieri. Si vine si randunoiul calm - "de aruncat nu le-am aruncat, sunt prin casa"... Da, merci!

Pucca ieri am fost cu randunoiul in Carol. Si ma intreaba daca nu ne intalnim cu nimeni. Zic - "nu stiu". La care el - "No Pucca? No Kramer?"

Ali tie ti-e frica de departare, sau ca poate el sa pateasca ceva acolo? Parca lucra in politie, nu?
Nici unul din aspecte nu sunt usoare, dar iti zic din propria mea experienta ca departarea trece. Si al meu pleaca si vine, si uite ca n-am murit. Da, este adevarat ca ma usuc de dor, si de fiecare data cand il las la aeroport, mai mor un pic, dar trebuie sa vezi si partea pozitiva a lucrurilor. Nu e dracul chiar atat de negru. Daca pleaca, o sa inveti sa te descurci foarte bine si singura, o sa fii mai puternica, mai descurcareata, mai eficienta, mai mama si tata pentru copii tai in perioada asta. Si apoi sa vezi si cand s-o intoarce... Sa stii ca departarea asta face si bine, paradoxal te aproprie mai mult. Hai ca am filosofat destul.
Capul sus, si fii barbata, ca se poate!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

'Neata si de pe aici...

Nimic nou, doar ca dupa patania cu cazatura din landou, am vrut aseara sa-i montam patutui ei. Si mai gaseste punga cu suruburi, piulite si alde alea, pe undeva... Am cautat-o o ora intreaga Pe principiul, am strans-o si am pus-o bine undeva, dar unde? Mama ei de punga...
Deci tot in landou a dormit, sa vedem ce facem azi. Fiind patut de la Ikea, avea in "punga" absolut tot ce-i trebuia! Acum trebuie improvizat cumva...

Varsta bebelinei

Neata,
Daca nu gasesti si nu gasesti punga, s-ar putea sa fie o solutie. La Ikea, inainte de locul acela unde se fac retururi si livrari la domiciliu, e un dulapior pe perete, ceva cu "asta e piesa care-mi lipseste", sau asa ceva. Nu stiu cate piese sunt acolo sau cate poti lua, dar poti sa te uiti. Bineinteles daca mai ai carticica cu instructiuni sa vezi de ce "surubele" ai nevoie. Dar eu cred ca o sa gasesti si punguta.
Eu astazi am cautat vreo ora una din bucatile care formeaza centura de la carut si dupa ce credeam ca nu o mai gasesc m-am gandit sa caut si in geanta de laptop...o confundase al meu cu ceva ce tine de geanta, cu manerul probabil. Bine ca mi-a trecut prin minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

haloooo, mimo...ai murit? pe noi astia simpli muritori nu ne onorezi cu cateva impresii de la concert? sau ai profitat ca ai primit liber de la imparat ca sa mergi la concert si de fapt ai fugit in lume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
Pucca ieri am fost cu randunoiul in Carol. Si ma intreaba daca nu ne intalnim cu nimeni. Zic - "nu stiu". La care el - "No Pucca? No Kramer?"

Am fost in Carol, dar pe la 15, si am stat pana la 17.30. De acum iesim in intervalul asta, pentru ca seara este prea frig, si din cate am observat Biencutei nu-i place intunericul.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancka

Citat:

'Neata si de pe aici...

Nimic nou, doar ca dupa patania cu cazatura din landou, am vrut aseara sa-i montam patutui ei. Si mai gaseste punga cu suruburi, piulite si alde alea, pe undeva... Am cautat-o o ora intreaga Pe principiul, am strans-o si am pus-o bine undeva, dar unde? Mama ei de punga...
Deci tot in landou a dormit, sa vedem ce facem azi. Fiind patut de la Ikea, avea in "punga" absolut tot ce-i trebuia! Acum trebuie improvizat cumva...

Varsta bebelinei

Neata,
Daca nu gasesti si nu gasesti punga, s-ar putea sa fie o solutie. La Ikea, inainte de locul acela unde se fac retururi si livrari la domiciliu, e un dulapior pe perete, ceva cu "asta e piesa care-mi lipseste", sau asa ceva. Nu stiu cate piese sunt acolo sau cate poti lua, dar poti sa te uiti. Bineinteles daca mai ai carticica cu instructiuni sa vezi de ce "surubele" ai nevoie. Dar eu cred ca o sa gasesti si punguta.

Anca, mami de Mihai, 22.03.2008

O mie de !!! Am si carticica, am si codurile pieselor.

Vezi Gecko cum m-a ajutat Sf. Anton!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ali, imi pare tare rau ca esti suparata.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
delphin, m-am gandit la tine...nu se descalta nimeni la nici o gradinita...ti-am zis eu ca astia se imunizeaza natural...e adevarat ca la una din gradinite nici daca ma amenintau nu ma descaltam...Doamne feri ca ma murdaream pe talpi de la mocheta lor.

Aoleu gecko! Mai bine une "fille au pair", nu stiu daca stii termenul sau daca acolo la voi se practica asa ceva.nenea google poate sa te ajute in cazul in care nu stii!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
A fost frumos, a trecut repede....o muzica "altfel" , o atmosfera cum rar mai intalnesti, un concert parca de "adio viata" care s-a incheiat cu un bless you ! care mi-a dat fiori pe spate ...am plans, am ras ...i-am cantat La multi ani A implinit 74 de ani si a zis :data trecuta cand am urcat pe scena aveam 60 de ani, eram doar un pusti cu vise indraznete
Mi-am cantat toate disperarile si mi-am eliberat toate frustrarile alaturi de poetul disperarii ...acum sunt fresh, gata sa merg mai departe www.trilulilu.ro/morsa2003/1d1364f5d53f84" target="_blank">bird on the wire ....am venit acasa aseara, am baut DOUA pahare de martini convinsa fiind ca "exista cate o crapatura pretutindeni si pe acolo intra lumina"
La multi ani Gudinde (te-ai nascut intr-o zi mare)Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa devina realitate
Va pup si ma retrag la cele obisnuite (piure de fructe adica )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo te felicit ptr momentele de relaxare, sa-ti fie de bine...mi-ar trebui si mie asa ceva...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

Cristina,de 2 zile aplic metoda :somn,mancare,joaca si sa stii ca functioneaza
pe al meu l-am obisnuit cu hutunatul in carucior si acum sunt foarte hotarata sa il dezvat
inainte era circul de pe lume inainte de somn,sa vedem daca a fost coincidenta sau nu ca a dormit in 10 min. in patul lui
si lui Tuchi ii multumesc!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput