Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 10
ariel_7000 spune:
hai ca mi-e mai bine...nu mai puteam! m-am culcat la 6 dimi., m-am trezit la 9 si de atunci dau la boboci. a venit mama si a luat copiii si a iesit cu ei. nu stiu frate de ce fac asa, de la CM!!! inainte de sarcina durea burta, durea capul si gata...acum mi-e rau de fiecare data...doare bila, doare capul, bleah bleah si apoi niagara 2 zile...apoi lento inca 3 ...uffff. nu am mancat nimic de ieri la pranz...
andreea, hai sa-ti scriu si aici, LA MULTI ANI!!!! cu toate ca ne-am pupat azinoapte pana in zori de zi:)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))
neliaCris spune:
Mamicutelor.voi ce le mai dati la puiuti sa manance?al meu are 6 luni (14 martie 08)iar de mancarica de bebei nu prea cunosc.a fost laptat artificial si diversificarea am inceputo pe la 4 luni juma.si nici acum nu mananca un borcanel de 80gr de mar sau orice altceva .doar 3 4 lingurite la o masa dupa aceia gata,inchide guritza.nici lapte nu mai vrea sa pape.am fost la urgente si i-a facut analize de sange si urina si nu au descoperit nimic.de dinti unul mia zis ca inca nu iar celalalt nici nu s-a uitat ca a zis e prea devreme pt iesit.puteti citi sub Mananca dar nu i-a in greutate.acolo am mai scris si eu ceva.poate nu e mancacios pt ca pana acum ar trebui sa se obisnuiasca cu mancarea.i-am dat doar carnita(sprcifica varstei:pui,manzat...)cu morcovei,si verdeata pasate in supica.am auzit pe cineva de supe da galuste?ou?galbenusul sau albusul?altceva?pot sa ii fac pireu de cartofi?cu lapticul lui dar pot baga unt?mie imi place enorm pireul....
p.s:NU EXISTA SI FETE DIN SIBIU PE FORUM?
underqueen spune:
nelia al meu are aproape 7 luni si ii dau si piure de cartofi o data la 2 zile, amestecat ori cu carnita de pui sau galbenus de ou (un sfert doar si IN NICI UN CAZ ALBUS CA E ALERGENIC) ieri i-am amestecat cu ficatel de pui si i-a placut. ii pun si putin unt in el si putin laptic praf dizolvat, ca are gust mai bun. in rest ii fac supa de legume ( morcov, dovlecel, cartof, rosii, patrunjel radacina). mai nou i le tai bucati mici, nu i le mai pasez. sper ca ti-am fost de ajutor...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:
bitza, pediatru ortoped bun stiu ca este dr. mihai jianu. iti trimit PM cu date
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
bitza037 spune:
Liana merci
bubu am dat 500.000lei pe fololiu, mai avea si alte culori, daca vrei gasesti la baby spa de pe mihai bravu
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
l-am gasit in patut, statea in genunchi, si incerca sa sara peste..
liana vreau si eu datele ortopedului, te rog!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Nu mai stiu ce sa mai fac! Diana nu vrea sa mai manance nici-un fel de piure, nici de fructe, nici de legumeia 4-5 lingurite si apoi incepe sa stranga si gura si sa planga! Offf ma dispera!!!!