Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
kya pai mai cauta mah, punga cu surubaraie, ca fara aia, nu prea vad cum il montati..ce fel de patut, de bebe, cu gratii? noi il avem p-ala de bebeloi mai mare de se lungeste..dar pana pe la 3 ani, nu-l folosim ca e prea devreme..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Neatza randunici!
Capitolul 100 wuau!
Am vazut toate pozele noi, ce de progrese fac puiutii nostrii. Pup toti puiutii accidentati!
Si acum va pun si eu poze noi
Azi primim si noi tarcul pe care l-am comandat la "bebelusul tau". E de la Neonato - Colosseo.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
delphin spune:
Vio, faine rau pozele! A crescut mult si gasesc eu ca s-a si ingrasat puiutzul tau! Ca sa nu mai pomenesc ca suntetzi frumosi cu totii!
Mihutza scuze ca raspund cu intarziere la apelul tau, dar zilele trec repede aici si mai am si un mofturos mare( Seb) care-mi da de lucru!
In rest..."Caldura Mare"!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
randunici spune:
Neata!
Nu mai pot tine in mine, plang de nu mai pot.
Ieri,al meu mi-a dat o veste de a picat cerul pe mine: s-a inscris pt plecari in Georgia (la el la servici) pt 6 luni, deci nu mai pot, el vrea sa plece.
Mi-am varsat oful aici pt ca nu am pe nimeni... Imi vine sa urlu...
gecko spune:
ali nu fi suparata...ca o fi avut motiv bun de s-a inscris...banui ca financiar. sigur ca iti va fi mai greu singura cu fetele dar trec cele 6 luni...si stai un pic ca s-a inscris...asta nu inseamna ca si pleaca maine...poate nu il selecteaza zic si eu.
pupam fata suparata.
luny spune:
ali e militar?...imi pare rau de vestea proasta..poate nu pleaca totusi..
luny spune:
pucca ce tare e bebelina, ce ochi mari face la pozat!!
pucca spune:
E foarte atenta!
Apropo de ridicat pe o buca..Mufa..si Bianca face la fel. Se intoarce pe o buca si se ridica intr-o mana. Mai nou ultima distractie e sa se tranteasca pe spate, din pozitia ridicat intr-o mana stand pe o buca. O distreaza rau de tot. Mai ales seara.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
gecko spune:
ariel ce ai patit draga? iar colica? ce cocktail ti-as face daca as fi acolo. sa treaca repede.
Luny, felicitari pentru mufarina...nici nu ma asteptam sa nu invete el repede cum se face miscarea.
Kya, oricand poti apela la Sf. Anton ca sa iti gasesti surubele...se zice ca e priceput la chestiile astea...du-te si te roaga la el in zi de marti si rezolvi problema...sau poti merge oricand la Ikea sa cumperi un pat nou
Pucca, frumoasa rozalina si ce pernute are ea...iar cu caciula aia drept pe partia de schi poate ajunge.
Clau, vreau poze cu rebeccutza in actiune...si cum e Razvanelul? s-a saturat de bastonase? oh ca plictisitor e inceputul de clasa I
delphin, m-am gandit la tine...nu se descalta nimeni la nici o gradinita...ti-am zis eu ca astia se imunizeaza natural...e adevarat ca la una din gradinite nici daca ma amenintau nu ma descaltam...Doamne feri ca ma murdaream pe talpi de la mocheta lor.
inca o pauza s-a terminat...capu la fund.
ursuleata spune:
Vio, superbe pozele.
Ariel, ce ai patit mama???
luny, felicitari lui mufy.
Cuscra, pune man a si cauta suruburile, tu si cuscra-tuce bine le puneti.
Mihu.
Gecko, si al meu papa f mult de la o vreme.
Somnorica am vazut poze frumoase.
Clau, buna dimineata, cam rarut.
pucca, tare dragutza Bianca
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet