CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

rapid ,cateva randuri:)

april, ai postat la timpul cel mai potrivit pt. mine cele 10 porunci!merci

Cristina, subscriu la cele spuse de helbi (sunt nevoita sa dispar;sunt alte prioritati)

lalaD, felicitari pt Bogdan ! ce mare a crescut fratiorul !
imbatranim vazand-ui crescand ;) am pus bine cratima oare???

Meli are o colega/prietena care sta la noi de 2 sapt (mama ei este plecata pt o pb de sanatate in Anglia) si nu mai apuc nicio tastatura seara acasa. Au cate "juma de ora in ficere seara voie sa se joace cu pinguinii pe care i-au creat ,le dau de mancare etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cristina, mai las-o cu bandajul pe Oana si in tabara.
Poate asa e mai fixa mana. Se descurca asa singura: la spalat, imbracat ?

Si eu as zice sa nu o lasi in tabara, decat daca nu ai alta solutie.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ah, cit ati scris!

Ma declar si eu contra tabara daca mina nu e OK inca.

Nu stiu ce e cu Alexandru si inotul. Pina nu l-am dus la cursuri ii placea tare mult! Nu merge decit sporadic, avem pauze intre serii. Sint mai mult sa se perfectioneze la inot, nu sa faca nu stiu ce performanta. Ca veni vorba de asta, nu va spun ce butterfly fac copiii! Se zbat ca pestii pe uscat, sint tare haiosi. Acum eu critic, care m-as ineca si dac-ar fi sa incerc numai!

Fetele cu link, v-ati inscris pe site? Va rog mult sa treceti adresa mea de e-mail la recomandari, altfel nu primesc acces la exercitii. De pe pagina "MY HOME" e intrebarea "were you referred by a user"? Apasati "YES" si treceti acolo adresa mea de e-mail. Please!

Miine e intilnirea cu invatatoarea. Cu ocazia asta m-am uitat pe site la note. Sa nu se deoache, au mai crescut un pic! Vedem ce zice miine invatatoarea.
Astazi am fost impresionata de cit de repede a facut lectiile, plus ca i-am dat si ceva in plus. A prins exercitiile de genul 3x5x4, le-a facut repede si fara greseli. Cred ca in sfirsit o fi inteles ca daca termina mai repede are si timp liber. Sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ramona- io s batuta in cap si nu ma descurc. Pe pagina my home imi apare sa trec numele si parola nu vad unde sa scrie "were you referred by a user"? ajuta ma te rog.

Mergi la inceput

Dupa ce te log in (pui adresa de e-mail si password primit de la ei) daca apesi pe My Home (stinga sus, rindul doi) vei avea optiunea de care spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Aseara am avut sedinta cu parintii de la care am lipsit - nemotivat ca nici nu am reusit sa vorbesc cu doamna. Prima data cand lipsesc. Am fost la doctor aseara de data asta la al meu, am stat si am asteptat de sunt capie azi, dar am si o veste buna,sunt sanatoasa, 3 ani pana schimb prefixul pot sa uit d emamografie, dar cu ecografii si control periodic la 6 luni.

cat despre oana... mor ca nu o pot lasa in tabara, dar cu un ochi plang si cu altul rad. As vrea sa stea cu mine acasa, dar as vrea sa o las in tabara. Pare super ce vor face ei acolo, tare rau imi pare... As plati, dar eu voi afla cu 2 zile inainte daca poate ramane pansata sau nu... si e singura data (zugravesc) cand parca nu as arunca cu banii pe geam ...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ma bucur Cristina ca esti bine
especially for you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, noi pe We cred ca ne inscriem. Copilul n-are chef azi Vrea sa mai profite ultimele zile de vacanta. Iar maine doarme in Hort, abia vineri revine acasa. Nu uit sa adaug adresa ta de mail, iar daca nu ma descurc cu ceva, dau o strigare.

CristinaT,cind ar fi plecarea in tabara? Nu poti vb cu dr inainte sa-i mai mentii bandajul si pe perioada taberei? O cred ca se simte frustrata ca ea nu se duce.........daca asa nu merge, poate reusesti sa o trimit la munte, asa cum te-ai gindit!

Cind e vacanta in RO?

Mergi la inceput

Multumesc. De inscris o poti face oricind, apoi doar "log in" de cite ori vrei.
Eu am peste doua ore intilnirea cu invatatoarea. Sper sa nu uit, mi s-a intimplat o data anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

CristinaT, ce veste buna Multa sanatate mai departe. Cu tabara, nu prea stiu ce sa zic. In locul tau si eu as ezita...

Antonia are test miine la engleza, de 3 zile scriem cele 15 cuvinte de citeva ori pe seara . Sa ne tineti pumnii

Mergi la inceput