CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Ramona, trmite-mi adresa site-ului cu exercitii, cristina.geana@gmail.com.
April, frumos mesaj.
Andreia, eu va admir cum va organizati in timpul anul scolar dar si in vacanta. Frumoasa vacanta ati avut.
Noi am avut azi liber, Victor a avut si vineri si azi.
Am profitat si am mai vizitat prin Canada.
Ca sa faceti o idee ce toamna frumoasa e aici:
http://picasaweb.google.ca/cristina.geana/1000DeInsule?authkey=1mvHXNbNVI0#5256811315367965810
Victor miercuri are excursie cu clasa sa vada un sat de indieni, abia asteapta.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ramona J spune:
Cristina, am trimis link. Iti faci cont gratuit pentru matematica, in fiecare saptamina schimba exercitiile si au si un fel de top al copiilor (in sfirsit, cineva da premii!
).
M-am delectat cu pozele voastre, e foarte frumos pe unde ati fost. Copiii par a fi niste ingeri!![]()
Avem si noi in curte un copac cu frunze asemanatoare, inca n-a inceput sa-si schimbe culorile. Una peste alta toamna nu e atit de colorata ca atunci cind locuiam mai la nord. Ma multumesc la gindul ca inca sintem in pantaloni scurti.
CristinaT spune:
Alina71, iar ati disparut??
Ana Stroe, ce mai faceti?
April, ce super a fost execursia, ce mult cred ca le-a placut. Am idei de mos, nu stiu daca am bani. Revin cu ideile ca acum ma cam grabesc si nu am timp sa caut link-urile.
Cristina Cge, am vazut pozele sunteti o familie foarte frumoasa, tu semeni cu sotul tau, dar fetita este copia fidela a sotului, iar baietelul semana cu tine.
Helbi, chiar voiam sa te intreb daca stii cum a vut mana in gips. Toata mana? sau de la cot in sus? Stii cumva dup ace a scos gipsul cum a fost?
Ma bucur ca v-ati distrat at de bine, dar trimite-ne si noua niste poze. Ma gandeam ca poate ar fi util un grup sau ceva pe yahoo, mai …. intim ca sa zic asa… eu nu m-am ferit sis tie toata lumea de la munca de ex cine sunt … sunt multe situatii in care scriu abia dup ace evenimente au trecut deja…
Lala,
Oanagabriela, pare super vacanta! Felicitari ca ai avut curaj s aio trimiti de mica. Eu inca nu am facut asta.
Ramona, aratati-ne si noua pantofii… Amazon nu livreaza in Romania decat carti, parca. Ce insemna Wii? Sau mai bine zis ce inseamna “jocuri pentru Wii”.
Iti trimit si eu adresa pe PM.
Acum sa va zic si de Oana. Am fost sa schimbam pansamentul si fara sa vrea a lasat mana in jos. S-a inrosit la fata si a transpirat instantaneu. Dar mi-a zis de nu stiu cate ori ca nu o doare, desi era evident ca o durea rau.
Astazi, am aflat ca la 2 zile de cand scoatem bandajul… Oana ar putea sa plece in tabara. E prima data cand tabara ar fi fost perfecta pentru mine – adica este in tara, nu e viscol. Dar … e doar la 2 zile dupa bandaj, nu cred ca este indicat sa o las. E fragil osul abia sudat, nu cred ca se poate proteja, imi este frica ca l-ar putea rupe din nou si cine stie ce mai facem. Asa ca azi de dimineata dup ace am urcat-o in clasa nu isi poate duce ghiozdanul am aflat ca pleaca aproape toti copii, asa ca am incercat sa o lamuresc ca imi pare rau si ca nu cred ca este bine. Mi-a raspuns ca ea pleaca ca o lasa taica-su (si eu i-am spus ca o las inaite sa-si rupa mana!) si tot o tine ape a ei ca pleaca. Am incercat sa o conving, dar nu stiu cat am reusit, am plecat suparata ca au asistat alti copii la discutie, suparata ca mi-a intors spatele de 10 ori… ca mi-a trantit-o ca ea oricum pleaca… nici nu stiu ce sa fac… sa o linistesc. Imi pare tare rau ca nu o pot lasa…. Mai ales ca zugravim si ar fi fost perfect si din punctual asta de vedere.
Intrebare:
V-ati lasa copilul in prima tabara la 2 zile dupa ce isi scoate bandajul de la o mana rupta?
Va rog mult sa-mi raspundeti ca sa ii pot arata si ei raspunsurile.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
april spune:
Cristina, sanatate Oanei. Ce sa-ti spun? Nu cred ca as lasa-o, e spre binele ei sa se menajeze, pot fi imbranceli si fara sa vrea sa se loveasca. Andrada numai impinsa de la spate pleaca in excursii, chiar mi-a comunicat ca ea nu mai merge in alta excursie si sa n-o mai oblig. Dar o sa o conving sa mearga, binenteles in conditiile in care e sanatoasa. Ea se teme de raul de masina.
Andreia asteptam poze din vacanta!
Ramona va invidiez pt vremea de la voi...sunt o friguroasa si imi place caldura ![]()
cge, chiar ca aveti o familie frumoasa...si copacul portocaliu -ruginiu mi-a placut enorm. Ce frumoasa e toamna....
oana, a treia tabara? wow, la noi doar excursii s-au organizat. as vrea eu tabere, dar nu vrea fii-mea
alina, ana stroie, ana71, LauraT, Liliana, cortez, Lala_D, annitha, simina, mercedes, lauraxxx, celelalte fete pe unde umblati? ![]()
Lala_D spune:
Eu sunt prin zona dar fara noutati .
La scoala totul merge bine, se descurca singur chiar nici nu mai cere vreun ajutor am ajuns in unele zile nici macar sa nu ii controlez temele sau caietele ![]()
La matematica au trecut la inmultiri, la romana fac de zor ortograme, dictari si compuneri.
Joi au si ei o excursie la Brasov. Vor vizita si Sinaia cu palatul Peles, apoi Biserica Neagra.
Cristina, eu nu am fost in situatia voastra dar daca isi doreste atat de mult cred ca as lasa-o.
E greu pentru ei sa rateze un astfel de eveniment.
Daca ar fi sa mearga eu i-as da un telefon la ea si as stabili sa ma sune daca nu se simte bine, sa merg dupa ea.
Dar tu o cunosti mai bine si stii cum reactioneaza.
Bogdan ar sta botos cu lunile daca nu l-as lasa.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mercedes spune:
cristinaT- orice ai face oricum ai zice oana va fi suparata daca nu o vei lasa in tabara.Sti ca am mai fost si eu oarecum in aceeasi situati cu fotbalul lui cristi... am fost f reticenta dar cred ca acum daca ar avea ocazia l as lasa. Am vazut cupele primite cd-ul cu poze copilasii fericiti( cei care au fost) si i am vazut pe ceilalati care nu au fost selectati ori nu i au lasat parintii( cazul baiatului meu).Eu as lasa o cu conditia ca daca ceva nu e ok cu mana fetei sa ma sune si sa o aduc acasa, sper sa nu te superi pe mine dar acum asa gandesc.
anastroe- vroiam sa te intreb daca l ai inscris pe tudor la canto? am uitat sa ti spun ca aici la sc. populara de arta de la noi cand a dat examen cristi la pian in toamna paralel erau examenele si la canto. Daca la pian erau si copilasi de clasa intai la canto erau doar adolescenti.
cge- am admirat toamna de la voi, frumos!
april- am citit cele 10 porunci undeva si aici pe dc, ar tb sa le avem in vedere tot timpul in educatia copiilor.
ramona- trimit si eu pe pm tau,mailul meu.
helbi spune:
Ramona,
dau si eu pm cu adresa de mail. Merci anticipat si......lasa-l pe Alexandru acum, daca nu-l atrage inotul. Poate mai la primavara va cere singur. Altfel, isi poate pierde de tot interesul (e sfatul pe care ni l-a dat proful Biancai).
CristinaT..........Bianca a avut mina de la degete pina la cot in ghips. In timpul asta de 3 sapt. a jucat si tenis
Nu a lovit mingea cu dosul palmei, dar norm,al, atit cit sa nu forteze, a jucat. Am vb cu proful ei si a zis ca, daca el sesizeaza ceva, imediat intrerupe antrenamentul. Ea a avut mina stainga in ghips. In cond. astea, itzi dai seama ca eu as lasa-o si in tabara. INSA i-as mentine bandajul, pt mai multa siguranta. DE altfel, si Bianca dupa ce a scost ghipsul, noaptea si-l punea......se simtea ea mai "ok" asa.
Cristina(cge)........merci mult! Si voi sunteti super frumosi! Si pozele..........
Anto, de ce nu -i plac Andradei taberele? E mai "mamoasa" ea? Itzi simte lipsa cind e plecata?
Bianca nu a mers azi la piscina, caci una din fetele de la HORT e bolnava si erau doar 2 supraveghetori la cca 30 copii. Asa ca, s-au dus la bowling.
CristinaT spune:
Nu pot sa-i arat raspunsurile voastre.... 

helbi spune:
Cristina, curaj!!!
Insa, daca tu consideri ca e mai bine sa ramina acasa, nu o lasa. Eu as trimite-o, rugind invatatoarea si colegii sa fie atenti cu ea. Si dindu-i si un mobil la ea.
Care e mina accidentata?
CristinaT spune:
stanga...
am inceput anul cu mana stanga bandajata (a avut degetelul operat!), eu sper sa terminam anul cu manuta nebandajata.