CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, voi ca timp stati mult mai bine decat noi. Mie imi ia pina ii citesc, traduc si explic ce are de facut (la unele ex.) pt ca ei nu au facut ceea ce se cere in ex. alea. Bianca nu a gresit decat la ex. cu dreptunghiurile. Insa, eu i-am explicat cum e cu congruenta si, ea a decis care e rasp. corect. La fel si la alte ex. stau si-i explic ce vor de la ea. Cum am mai zis, aici n-au facut geometrie, fractii, temperaturi....ca sa poata rez. ex. intai trebuie sa -i explic. Pe mine nu ma intereseaza sa scoata un timp bun, pt ca egreu, in situatia ei, nestiind limba. Insa, imi place ca prezinta interes si ca nu la- luat pe "dar noi asta n-am invatat, asa ca nu fac" in brate:-))) Sa vedem cit o va tine:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu il las singur si discutam greselile dupa ce e gata. Zice si el ca unele chestii nu le-a invatat la scoala. Poate le fac in alta ordine, ca site-ul e tot de TX, dar e alt district scolar.
Cred ca exercitiul cu dreptunghiurile i-o fi incurcat pe multi, desi am vazut ca a fost si scor perfect.
Sa vedem ce dau si saptamina asta.

Mergi la inceput

As lasa-o si eu singura, daca ar intelege limba.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Back to school
A fost buna vacanta, s-a odihnit si a capatat iar pofta de mancare dupa o saptamana de zburdat pe afara.

Tabla inmultirii o zbarnaie, am ramas uimita ca a invatat-o f bine in vacanta. La romana au de facut destul de des compuneri sau dialoguri intre diferite personaje. Ieri a avut de facut un dialog intre o fetita si papusa ei. I-a iesit tare bine, am ramas uimita, cred ca eu nu aveam cum sa-l fac mai bine. N-am avut nimic de corectat.

Cu muzica merge mai greu, adica la teorie, si nici eu nu ma prea stiu sa-i explic. Definitii pe care nici eu nu le inteleg, dar asta e.

La ed. civica imi place ce fac. Ieri au avut despre increderea si neincrederea in fortele proprii si in ceilalti. Invata lucruri interesante. Imi place materia.

Engleza incepe sa-i placa...e un plus mare avand in vedere ca nici nu vroia sa auda de materia asta. Adevarul e ca atunci cand nu stii nu-ti place materia. Am insistat mult pe accent, pe citit.

In rest, ne gandim deja la Mos si la vacanta de iarna, la ski

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

April, inteleg ca ati inceput scoala cu forte proaspete . Felicitari pentru mica scolarita si tot asa sa mearga tot anul . Cu engleza te inteleg, nici lui Antonia nu i-a placut la inceput, acum parca i-a prins gustul...

Ce lectii avem saptamina asta: de citit un text si de raspuns la intrebari, conjugare de verbe, pentru vineri are niste exercitii la matematica (inca nu stiu ce), de citit 2 pagini la istorie si de invatat cuvintele noi, o poezie de invatat, de cautat niste cuvinte in dictionar.

Azi ne-a spus ca a mutat-o in ultima banca (cica ii muta pe toti pe rind din fata in spate) si ea este printre cele mai mici de statura . Asa ca va trebuie sa scriem o nota profesoarei...

Mergi la inceput

oana, chiar se simte saptamana de vacanta...e odihnita si i-a prins tare bine. Foaret frumoase pozele Antoniei. Si Andrada ma intreaba de ce ei n-au facut nimic de la scoala de Halloween. Ar fi vrut sa fie vrajitoare.
Si aici ii schimba in banca foarte des, pe vremea noastra aveam un coleg 4 ani

Andreia, infricosatoare unele din pozelele de Halloween.
Ce curajoasa e Bianca Eu aveam cosmaruri.

Ana, chiar a mancat Tudor 35 de ciocolate???

Pe unde umbla fetele celelalte? va asteptam

Dada

Mergi la inceput

Vad ca nu s-a mai scris pe aici de multicel. Asa ca, revenim noi cu ceva info.
Am facut exercitiile de pe site-ul dat de Ramona si, la fiecare exercitiu a gresit o intrebare. Insa, vad ca s-a prins deja cum merge cu fractiile, si, ce a intalnit in exercitiile anterioare, a "bagat la cap".

La scoala, la germana au invatat despre fabula.
La mathe continua cu adunari/scaderi pina la 1000 cu aproximari in plus sau minus de genul:
741 + 146 e aproximativ 740 + 140 = 880
897 - 213 e aproximativ 900 - 210 = 690

Se anunta un test la mathe sapt. asta, insa nu stiu exact data.

Miercuri au Laternefest caci e St. Martin. Ies pe inserat cu niste felinare facute de ei, fac un tur de strada, insotiti de fanfara, politie pe cai si parinti. Apoi, se merge la grill la scoala.

Eu am avut un mic accident joi. Mi s- a facut rau pe strada, am cazut si m-am lovit la genunghi destul de urit. Asa ca, am inceput o serie de investigatii si-s in concediu medical sapt. viitoare, ocazie cu care, voi petrece mai mult timp cu Bianca.

Azi sau maine cred ca mergem sa vedem filmul High School Musical 3.

We placut si va asteoptam la povesti!

Mergi la inceput

Andreia ai grija de tine sa te faci bine. Analizele o sa lamujreasca pb. Nu cumva ai avut o cadere de calciu? sau hipoglicemie?

Dada

Mergi la inceput

Anto, merci! Eu la calciu ma gindesc. Glicemia am verificat-o in primavara si era ok. Cu calciul am stat mereu prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani sarbatorilor de Sf.Mihail si Gavril !

helbi, multa sanatate

Antonia a venit cu note f.bune saptamina asta (a avut 2 evaluari la mate si franceza si a luat maximul, adica 1). Din cind in cind mai are cite o mica greseala , dar in general merge f.bine. Asteptam buletinul de note trimestrial, sint tare curioasa cum va fii notata, in alti ani avea cam jumatate f.bine si jumatate bine.

Altfel continuam cu inotul, nu imi vine sa cred cind o vad inotind crawl pe spate si la apa adinca. A fost o vreme cind nu puteam sa o pun pe spate nici tinuta de noi (si asta la apa mica)
Acum asteptam sezonul de ski, macar asa nu mai sint asa de deprimata ca vine iar iarna

Mergi la inceput