CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

April, intreaba daca nu-i dai de capat.

Am incercat trucul cu popcorn. Tine citeva minute. In final Anuta se plictiseste si incepe sa traga de Alexandru. De acolo va imaginati ce iese!
Sint bucuroasa ca a trecut Alexndru "clasa" la inot. O sa-i dau o pauza, ca se face mai frig si aici. I-a luat trei incercari sa reuseasca treaba asta, de aia ma bucur ca in sfirsit a reusit. Ieri a fost ultimul curs, acum imi zice ca a inceput sa-i placa la inot. Adevarul e ca de data asta a avut parte de o instructoare mai buna. Sint copii de liceu in general, din echipa liceului de care apartinem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitiari, Alexandru, noul nostru inotator !!!!

Ce mult conteaza pt moralul lor, cind reusesc ceva! Acum ii place inotul , asa ca, Ramona, la primavara, du-l sa continue.

Ramona, sa stii ca m-am uitat si aseara si erau aceleasi exercitii ca vinerea trecuta. De asta intrebam cind le schimba.

La noi s-a anuntat prima dictare, vinerea viitoare. Apoi, seara au Halloween Party cu spectacol pt parinti, dupa care ramin ins coala si dorm acolo cu invatatoarea . Adica......petrecerea continua

Mergi la inceput

S-au schimbat exercitiile. Nu stiu unde te-ai uitat. Ei le tin pe site si pe cele din saptamina precedenta.
Dupa ce log in, apasa pe numele copilului si te duce la pagina cu exercitii. Saptamina curenta e saptamina 10. Alexandru nu le-a facut inca.
Multumim pentru urari. Alexandru nu e incepator, Mai are vreo doua nivele pina sa invete diversele stiluri. Spre finalul cursului au inceput cu butterly, nu va spun cum aratau toti. Nu-i frumos sa rid, ca eu in afara de inotatul ca broasca nu ma pricep... El m-a intrecut demult.

Mergi la inceput

Ramona, eu cind merg la sectiunea Mathe si apas pe Grade 3 Math, apoi pe Sample 1 sau 2, gasesc acelasi exercitii pe care Bianca lea facut vineri.
Unde gresesc!

Mergi la inceput

E Ok acum. rtebuia sa ne inscriem pt programul free. Noi facusem exercitiile alea din pag. de Home. Am primit confirmare pe email, cum ca a fost inscrisa la programul free de mathe.

Ramona, la voi au invatat temperatura, fractiile si tipuri de unghiuri???? Eu nu stiu decat temp. in gr. Celsius, iar ei vor in Farenheid. Si apoi, sunt intrebari cu fractii sau unghiuri (ascutite, drepte, obtuze). La noi n-au facut asa ceva is a trebuit sa stau sa-i explic Biancai ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ramona, nu inteleg cum aleg exercitiile corespunzatoare clasei a III a?

Am intrat la Grade 3 Science si mi-am dat seama ca nu sunt pt varsta fetitei. Cum se incadreaza ca limite de varsta exercitiile?

edit: eu nu m-am logat ca n-am stiut parola

Dada

Mergi la inceput

Exercitiile sint din programa, mi se par putin mai grele decit ce fac in mod normal la scoala.
April, incercati exercitiile de la clase mai mici.
Oricum, astea sint doar exemple. Ca sa aveti acces la exercitiile saptaminale trebuie sa va logati intii.
April, dupa ce te inregistrezi pe site iti trimit ei un password. Apoi de cite ori vrei sa te loghezi treci adresa ta de e-mail si password-ul respectiv.

Mergi la inceput

Dar ce tara sa aleg ca Ro nu este? si daca aleg alta din lista nu stiu ce fac la zip cod, city, state, phone, pot sa le pun aiurea?

Dada

Mergi la inceput

Anto, eu cred ca merg si aiurea introduse datele. Am vazut un copil cu ID_ul jjJjj

Daca-s din programa, atunci, la noi asa ceva inca nu se face. N-au facut fractii, n-au facut unghiuri. Noi am gresit la pb. cu bani si temperaturi, ca se masoara altfel ca la noi........Eu i-am explicat Biancai si ea dadea rezultatele. La 1 ex.a avut punctaj maxim, la unul a avut o greseala si la altul 3. Numai ca, la timp merge mai greu. Eu citesc, traduc, explic unde nu stie.....Ei ii plac exercitiile. Printam si rezultatele:-)

Mergi la inceput

Andreia, nu reusesc. imi cere si scoala, telefon, etc.
Dar nu vad username. nu aici trebuie facuta inregistrarea?
http://www.beestar.org/adminservlet?cmd=signup

Dada

Mergi la inceput