Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Doloress spune:
Daria_Ioana merci de intrebare, suntem bine! Tu tot treaza la ora asta? of, mi-e mila de tine, eu daca nu as dormi o noapte, as lua pe cineva la palme. Am mare noroc cu bebitul meu care doarme toata noaptea. Azi l-am plimbat prin magazine si vizite, cum dadea sa adoarma in masina, hop la alt magzin si iar se trezea, drept pentru care acuma pe seara ne-a facut un concert de zile mari de oboseala. Oboseala amestecata cu mucisori si cu raceala, vai de el saracul. Abia am reusit sa il culc.
Tu ce mai faci, ce mai face Cassie cu somnicul? Dar cel mic cu dintisorii?
Anca sunt super colajele! Foarte faine, am pus si eu o poza in Picasa, ca sa o iei de acolo mai usor. Uite aici linkul
Flavia multumim pentru program!
Fecian imi pare rau de raceala! Si aici e regula ca ii aduci raciti si bolnavi de la gradi, de multe ori si din cauza ca ii tin dezbracati. Nici nu vreau sa ma gandesc, de aceea am chemat-o pe socrela la anul sa stea jumate de an cu Patrick, ca ma doare sufeltul sa il las la numai an la gradi cand stiu cum au grija de el. In plus e si tare sensibil, asta e a doua raceala a lui.
Andree27 Anca nu ne-a uitat, a explicat ca pozele din webshots nu pot fi salvate de ea, deci trebuie ori sa pui poze pe albumul de pe picasa ori sa ii trimiti separat pe e-mail o poza. Nici Patrick nu e in colaj ca si eu am albumul in webshots, dar am pus si pe picasa.
V-am pupat fetelor ca pic de oboseala... Vad ca deja Cleo s-a trezit si da cafeaua. Al meu tot asa se trezeste, la 5. Dar apoi il mai pacalesc si-l mai adorm pana pe la 8-9 o tura :-)
cleo78 spune:
doloress, la 5 se trezea si fifitsa mea. Azi - la 4 s-a impartit lapticul. Si io nu mai poc adormi...
povestea nashterii
CamiM spune:
Cleo multumim pentru cafea.. si eu am una langa mine sa ma tina in forma..
si a propos de cafea - ce cafea mai e buna in Rom? cand tin eu minte era buna tare Jacobs(parca asa se chema)
Anca vrem si noi in colaj...- Miss P a fost foarte draguta si pe faza si avem acum pozica si noi in poezie
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Si cu mii de scuze pentru intarziere: la multi ani fericiti alaturi de cei dragi voua Anca, Nicole si Andreea
Inais si Miss P cred ca voua nu v-am multumit inca pentru urari asa ca o fac acum si multumesc tare mult
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
cleo78 spune:
cami, nu stiu, ca nu am baut cafea de... multi ani, si de cumparat, si de mai multi ani!! Cand vine vara mea, isi aduce nishte Jacobs verde, dar cred ca aduce si ea ce are .
Era candva Tchibo - mirosea fain.
Si mai tin minte la o cafengioaca, o cafea greceasca, cica, cand a desfacut pachetul ... mirosea... bestial!!
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Buna dimineata si de la noi!(adica doar de la mine ca cineva inca mai face nani).
Raportez o noapte linistita, fara treziri ca in ultimele 2 zile(cred ca alea au fost asa, de fitze....). In schimb, aseara a fost un pic mai cu cantec pana a adormit Delia, nu a mai vrut sa adoarma singurica in patut, avea chef de vorba. Dar a pacalit-o mami pe ea...
Azi trebuie sa fac mancare si n-am nici o idee, am si de spalat, de facut curat, poate si piata........ce mai, treburi de femeie casnica.....
ancaurn spune:
‘Neata tot cu ploaie din pacate.
Andree27 nu te-am uitat. Nu am reusit sa copies pozele care erau postate pe webshots. Nu ma lasa si nu stiu de ce. Te rog tare mult sa pui o poza a Mufitzei care iti place tie pe Picassa si apoi sa-mi dai link-ul.
Doloress si CamiM am salvat. Merci. Vad ce link-uri mai primesc azi si mai fac o ciorna pana deseara.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)