Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina [Azi trebuie sa fac mancare si n-am nici o idee, am si de spalat, de facut curat, poate si piata........ce mai, treburi de femeie casnica..... |
IDEM.....
Si vremea asta nu ma ajuta deloc...imi da o stare de somnolenta ...
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
Neata!!
Imi copiez si eu programul. Multumim bai-marencelor!!
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
melly23 spune:
neata si de cealalta baimareanca!!!!anca sa stii ca si noi vrem in poze si de aceea ai poza lui Amelia aici si a mea daca trebeo ai aiciuca. abia astept sa vad finalul!!!cat despre poezie eu o aleg pe cea cu bebei pe prima pajina!!!pupici!!!sa vedeti ce ma enervez eu azi si scot fluturasul la o plimbare!!!
Noi si fluturica Amelia
melly23 spune:
aaaaaaa si fetele ne-am facut si noi album pe contul comun!!!asa la cine mai are timp chef sa sse uite!!!tzuc fetele si bebicii!!!
pozici pe contul comun
Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
fetele din Buc., ati scos nasul afara? cum imbrac copilul? sa mai astept 1 ora pana sa ieshim?
si io am acelasi program, plus drum la banca, plus drum la posta de alocatie. Piatsa am facut ieri. In mare. Numai sa imi ziceti ce mai gatiti... ca va dau si io o reteta de prajitura usor de facut.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 fetele din Buc., ati scos nasul afara? cum imbrac copilul? sa mai astept 1 ora pana sa ieshim? si io am acelasi program, plus drum la banca, plus drum la posta de alocatie. Piatsa am facut ieri. In mare. Numai sa imi ziceti ce mai gatiti... ca va dau si io o reteta de prajitura usor de facut. o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Noi zilele astea ca a fost mai frigut am iesit afara numai dupa 12-13, adica dupa a doua masa ca noi suntem potoroase si ne trezim abia pe la 9.00 ....... acum se vede soarele de la geamul meu dar nu stiu cat de cald e.......
Asa....eu fac niste spaghete cu de toate......pui, gogosar, rosie, uhn catel de usturoi......maine cred ca incerc niste cartofi frantuzesti .......
DanaH spune:
'neatza fete cucuiete!
Cleo, ai dat cafeaua? (nu am apcuat inca sa citesc din urma). Daca da, multam frumos. Eu am baut-o deja pe a doua. si ma opresc aici.
raportam si noi o noapte linsitita, dupa o seara putin mai agitata. v-am zis ca ieri am tulit-o prin parcurile prea frumosului delft, am facut picnic. am stat toata ziua la aer (nu as putea spuen soare, ca nu a fsot tot timpul) si a fost frumos. Alexandru a alergat pana a pciat seara frant de oboseala, dar era asa de rosu in obraji, de iti venea sa il mananci. iar teodora.... a fsot putin cam maraita. a dormit foarte bine de pe la 10 pana pe la 13, dupa care a mai dormit circa jumatate de ora pana seara. asa ca pe la 19:30 a apucat-o maraiala, nu vroia nici in brate, nici in pat, nici culcat nici sculat, nici la tzitzi, nici din biberon. pana la urma m-am retras intr-o camera mai linistita si a baut fata vreo 70 ml din biberon, si apoi putintekl de la tzitzi. si ar mai fi vrut ea,d ar trebuia sa iif acem baitza si ne-am oprit aici. dupa baitza a picat si ea lata de oboseala. pe la 23:30 s-a trzit brusc din somn, plangand. dar cand a dat cu ochii de mine, s-a linsiti. o fi visat? oare bebelusii viseaza? sau or fi fost dintzisorii?
acum am duc sa citesc din urma si revin.
ps: va rog sa remarcati semnatura.... eee? ce ziceti? nu e asa ca ma pricep la computador? multzam fain Miss pt isntructiunile de folosire. Acum sper sa si vedeti pozele.
Poze
DanaH spune:
Fecian, imi apre rau ca bebe este bolnavior. cat despre ce povestesti tu despre gadinitza.... imi pare asa de cunoscut.. parca retraiesc moementele de acum patru ani cand l-am dus pe alex la gradi. si ma gadnesc cu groaza la ce ma asteapta in ianuarie, cand o sa o duc si pe teodora. olandezii astia parca sunt facuti din alt aluat. am vazut si eu parinti care isi lasau (sau ii bagau) pe copii cu picioarele in marea rece bocna, cand eu (si nu numai eu, ba chair si ei) tremurau de frig infofoliti in geaca.
iar despre gradinitza.... cred ca o sa iti ia o vreme sa te obisnuiesti, si lui bebe la fel. eu m-am ingrozit prima data cand ii vedeam jos, pe linoleum, cu sosetele scoase din picoare, ca doar cien statea sa le puna la loc de fiecare data cand si le scotea copilul? evident mucii erau taras pana la gura (scuzati!), tusea care mai de care mai tare... de racit.... o sa raceasca pana pe la 2 ani, 2 ani si jumatate. iti spun eu, vizitam medicul la fiecare doua saptamani. dupa aceea, mai raceste, dar duce racelile pe picioare, numai cu ceva mucisori si tuse la greu toata iarna.
noi am fost foarte stresati cu alex la inceput, desi toti prietenii olandezi ne spuenau ca este mai greu la icneput, ca dupa ce trece prin toti virusii nu o sa mai fie probleme. nu i-am crezut, eram nebuni, ne venea sa ii luam pe doctori la bataie cand ne duceam la urgenta cu copilul avand 40 grade si ei ne spuneau sa ii dam paracetamol, si daca nu scade temperatura timp de trei zile, sa ne intoarcem.
acum sper sa fim mai calmi, stim ce ne asteapta. dar zic eu acum, cand o sa fie fata bolnava....nu stiu zau cum o sa reactioenz.
ce iti recomand eu... multa rabdare, mult calm, pe ei nu ii poti schimba si chair daca schimbi cresa, tot asa o sa fie.
pupici la baiet bolnavior.
Poze
cleo78 spune:
danah, si unii medici in romania au inceput sa preia metoda 'dr olandezi': daca 3 zile face febra sau e peste 39, atunci se da altceva decat paracetamol.
Cat despre boli, ca il duci in comunitate la 6 luni, sau la 3 ani, sau la 6 ani, tot 1-2 ani iti face toate virozele, toate infectiile etc. Asha ca... asta e. Si cu muci... tre sa aiba si el felinare, nu?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
DanaH spune:
Simona, nu stiu de unde te-ai procopsit tu cu acel avertisment, dar tare mi-e greu sa cred ca o fata finutza si dragutza ca tine, care stie sa isi spuna parerea intr-un mod tare diplomat, ar putea sa deranjeze pe cineva. dar asta este, este pamantul plin de sensibilosi. treaba lor si noi sa fim sanatosi.
Anca, foarte frumoase colajele. din pacate eu nu prea am timp sa ma joc cu programelul, ca tare as vrea. dar e bine ca e pus acolo pe mail-ul comun, cine stie ce timpuri de linsite mai vin (vise, taica, vise!)
dflavia, am vazut pozele cu printzesa Stefania. doamne ce dulce este ea cand doarme cu intr-o parte cu manutzele sub cap. ca un om mare. fata mea doarme numai pe spate, cu manutzele in sus. am incercat sa o pun sa doarme pe burtica, dar nu ii place, se enerveaza. pe burtica vrea numai cand este odihnita, sa se joace sau sa se uite la fratzior cum se joaca.
fetelor, trebuie sa va spun ceva. aseara, cand ne-am intors din parc, a facut-o alexandru sa rada pe teodora, cum nu am mai auzit-o eu pana acum. noi putem sa ne scalambaim cat vrem, dar nu rade asa cum a ras aseara. in hohote, si a durat cam 5 minute. ii arata o jucarie, dupa care o ridica brusc si apoi i-o lasa pe burtica. initial ne-am si sperita, noi faceam altceva, puneam la loc lucrurile pe care le-am avut cu noi. dar cand ne-am dat seama ce este.... doamne, ni s-a umplut sufletul de fericire.
si m-am enervat ca acumulatorii de la aparatul foto erau la incarcat si nu am putut sa ii filmam. a incercat sotzul cu telefonul lui cel smecher, dar este asa de smecher, ca nu stie unde i-a salvat filmuletzul. sper sa il gaseasca si sa pot sa vi-l arat, ca tare dulci mai erau.
Poze