Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Danuta La multi ani sotului si tati de miruna . Si da, domeniul meu are legatura cu medicina... doar ca e vorba de biologie . Multumesc de Sangria.

Annisia, Erina e la Piatra Neamt. Mie imi place freza 5. Dupa mintea mea, pentru biserica nu mi se pare deplasat un costum, mai ales daca te schimbi la petrecere in rochie adecvata.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emma, bine ati revenit, ma bucur ca sunteti bine.

Annisia, e cool rau freza 5, zau m-as baga si eu la aia. Dar cine ar avea rabdare sa faca pe parul meu stil matza asa ceva, si daca e frig si umezeala ajung cu el batz.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox nu ma plang ca nu mananca. Chiar baga zilele astea... Mai sunt supi ca treb sa-l pacalesc cu una alta, dar in general ii respect gusturile. Si la vorbit nu ma plang... chiar ma bucur ca nu e mutulica cum sunt eu. Aaa, am uitat sa ma laud ca stie sa bea din pahar apa, si dupa ce se satura face brrr si in pahar (Acu' nu va ganditi ca il si tine el ).
Fratele Annisiei a avut cununia civila atunci cand i se ura casa de piatra.

Mergi la inceput

Gata, mi-am terminat norma pe azi de scris... R a ras aproape un castronel de musaca si acum suntem gata de plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi, de fapt nu asa buna...ca ieri tocmai a avut sotul accident...a incercat sa evite un idiot, si a ajuns el in sant, ala a fugit...asta e...tara in care traim...bine ca e el bine, asta conteaza, nu a patit nimik, masina e rau in schimb.

Deci, asa cu noi! Citesc si revin.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, imi pare rau de accident, bine ca sotul tau este bine, o sa reparati si masina.

Mad, Andrei nu bea apa si nici paharul nu ii place. Nici nu stiu cum sa il mai conving, sora-sa la varsta lui bea numai din pahar apa si suc, numai lapte la bibe, si pana intr-un an jumate am renuntat de tot si la bibe. Deci asa cu nunta Annisiei, eu ii vazusem aranjati frumos la local si am crezut ca a fost cu totul atunci. Bine ca m-ai lamurit ca ma gandeam ca iar am ametit treburile.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Yaia sa-ti traiasca sotul!La multi ani!
Si noi l-am sarbatorit pe tati de Miru ieri,in avans,ca azi e ziua lui de nastere...mai continuam si azi
Daca voi a-ti dat cafea,eu dau un Sangria

Multumesc, la fel si tie!
Sa ne fie sanatosi, sa ne ajute si la bebe2!

Mergi la inceput

Danuta, sa traiasca tati de Miru, si voua multa sanatate si fericire! Buna si Sangria ceea, ar fi fost ea buna inainte de capuccino de la Mad dar am bagat-o (sau era numai pentru Yaia?). Acum sunt un butoi plin cu lichide, noroc ca ma duc la sport sa ma redresez. Ia sa bag si o sauna ca nu mai merge asa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Buna si de la noi, de fapt nu asa buna...ca ieri tocmai a avut sotul accident...a incercat sa evite un idiot, si a ajuns el in sant, ala a fugit...asta e...tara in care traim...bine ca e el bine, asta conteaza, nu a patit nimik, masina e rau in schimb.

Bine ca nu a patit nimic. Fiarele se indreapta, dar la noi e mai greu.
Un sa treaca supararea (care e de inteles)!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Doamnelor, vad ca azi va scoate omul vorbele cu clestele. Nu ca nu m-as descurca eu singura sa termin capitolul dar mai bine ma abtin. As pleca un pic mai devreme sa dau o raita prin magazine, dar sa vad cum stau cu treaba.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput