Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 5
anamana123 spune:
miri, imi pare tare tare rau! nici nu stiu ce as putea sa-ti spun....
sa aveti distractie maine, fete! imi pare tare rau ca n-am putut veni si noi dar la anul nu mai ratam!
morgane, stiu ca o sa fie o reusita totala!!!!!
la paris fu f obositor. astia n-au scari rulante la metrou si nici rampe si metroul e asa de adanc.... va cam inchipuiti cum a fost cu maria si carucioul taras in sus si-n jos pe scari... noroc cu vremea faina dar tot ne-am intors cu muci si ceva tuse. acum e si ragusita....
carmen, bine ca n-a fost mai grav... io stiu cum e....
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
morgane spune:
Miri, am auzit mesajul, dar eram cu mainile in par. Nu pot sa cred. Ai incredere in medicina romana si in puterea de lupta a mamei tale. Adu-ne vesti bune!
Ioli, maine vine Jan sa te ia pe la 12.00. E bine? Pe la 12.30 vin si eu in pauza de masa si stabilim ce si cum, unde si cand.
Ardeiash, eu sunt autentica si cand e vorba de fasole. Ca o sa devina ciorba, nu tocana si nicidecum piure.
Am prestat si eu un cozo necajit, dar cat de cat aratos, ca l-am descantat de numai eu stiu. Sper sa fie si gustos, ca asta conteaza.
Merg la nani si maine va astept.
Pupici,
Antoanela23 spune:
Buna dimineata pralinutze,
Miri, imi pare tare rau, sper ca mama ta sa se faca bine si tu sa vii cu vesti bune cate de curand. Multa putere atat tie cat si mamei tale si multa sanatate.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
ardeiash spune:
miri: esti ok?
morgane: pai pune continutul conservei intr-o strecuratoare ... in 10 minute iahnia mea iese super . in romania eram anti -conserva.. si mai ales de fasole , insa aici chiar imi place. mai ales cea de la colryut
Luci : nu te supara pe mine, pana la urma nu mai vin ... m-am hotarat.. tot m-am dat in barci pe aici. dupa cum va cunosc ramaneti tare tarziu ... si vlad o sa vrea sa doarma pe la cel tarziu 10... si eu ce ma fac cu el? il culc in masina si-l las in parcare?.. e mai intelept sa raman acasa.. of. .
iar o stau si ma gandesc la voi.. da las ca vine el cristi. si-mi vine si mie radul la dans cu voi.. hi hi
distractie maxima !
nina; ai nevoie de ajutor la cozonaci? abia acum mi-a dat prin creier..
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Fetelor, in Brugge e cam problematic cu parcearea. Cred ca cel mai bine este sa parcati subteran la piata ‘t Zand si de acolo sunt cam 5 minute pe jos.
Bepii, voi aveti parcarea asigurata de hotel. Trebuie sa urmati « wegomleiding » spre Oude Burg (strada hotelului si marelui event) si sa mergeti pana la capatul strazii, hotelul e pe colt.
Daca aveti probleme, va rog sa ma sunati, va scot din orice impas.
Cozo meu e tare ca piatra, dar tot il aduc sa vedeti ce aratos e.
Nina, ai tai sunt pufosi? Adanca mea pretuire si recunostinta pt ajutor.
Pupici,
Bepii spune:
Miri, draga mea, sunt alaturi de tine cu gandul. Imi pare tare rau ca treci prin aceste momente, dar asta e viata; mai devreme sau mai tarziu toti vom trece prin asta si trebuie sa ne luam ramas bun de la cei ce ne-au dat viata. Doresc din tot sufletul ca acum sa nu fie asa, se se mai amane momentul iar mama ta sa se faca bine. Multa putere iti doresc si sa te intorci cat de repede acasa la puii tai si cu vesti bune.
Morgane, multumim pt sfaturi, sper sa ne descurcam, de nu, te sun.
Pupici la toata gashka iar celor ce nu vor veni diseara le doresc un weekend pe placul inimii lor.
carmita_baby spune:
Mikule sper sa auzim vesti bune cat de curand in legatura cu mama ta
Motatelor am si eu o intrebare. La ce ora se da startul diseara? Ca nu am citit nimic pana acum in legatura cu asta.
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Fetelor pe mine tocmai m-a anuntzat barbatul ca pleaca in noiembrie in Italia deciu tre sa lasam balul mascat pe luna aviatoare..mai bine macar sa fim in efectiv complet!
Morgane succes la sara romaneasca!Sa iasa bine si perfect neicusorule!
Tania, sa-ti mai zic de cate ori am visat la fasolea aia fara dar mai ales Cu leustean!!Nu mai zic ca-mi ling destele si-n somn de zici ca ramasa-s in faza orala;)
Miri, sanatate cat poti duce!!!Te astept cu vesti bune!
Ana ce poze cu Maria, ce poze fratioare de-ti vine sa o multiplici si sa dai la fiecare cate un exemplar;)
Scumpi, pupi la Sebastian, si ca veni vorba POZe!POZE!POZE!:)
Io am mai multe vesti bune dar pe una vo pot impartasi de pe acum respectiv: Ik ben Belg oooooookkkkkk!!!!!!!!!!
Pup toate fetele in parte nu specific sa nu omitz!
zmuahhhh de la o oana plina de voie buna azi!