Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ce harnicute ati fost
carmendu LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si iubita si bb sa iti aduca numai satisfactii in viata nadina La multi ani! si tie cu intarziere
vrabiuta ce fetita dulce ai si tu
mav vazut pozica ah si Sebi sa foloseasca sanatos tot ce i-ai cumparat
Amalia felicitari de analize ma bucur ca totul e ok
cata-miky stal linistita totul va fi bine e normal sa te ingrijorezi cu cat te apropii mai mult de termen..uf pun biiul sa plece gandurile rele
ginye ma bucur ca esti bine si bb la fel...ma bucur ca faci si injectile pt bb...o sa fie bine sunt convinsa
bbcris, madutza, leeloo sa stapaniti sanatoasse tot ceea ce ati cumparat si sa le folositi cu placere
madutza cat priveste gradi schimba nici nu te mai gandi de ce o sa creada soacra e vb de copilul tau orice pt el...lasa copilul pe primul plan ...numai bine
eu aseara m-am pus la tranta cu o raceala...acuma sunt bine insa am gatul intepenit pe o parte zici ca sunt un gascan
32+Dimitrie

Mergi la inceput

mamiseli vazut si pozicile cu tine ..ah mare..ah caldura mai vreau si eu
criss vazut si pozica ta de 30 de sapt ce burtica mare
dea am vazut si burtica ta ...imi lipsesti pe unde esti
mirtha am vazut lucrusoarele lui bb Eva sa le stapaneasca sanatoasa...il vreau si eu pe tweety
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata burticute !

La multi ani Carmendu , sanatate si noroc ! Sa iti aduca toamna asta cel frumos fruct !

Aseara am ajuns foarte tiziu si obositi de la Bucuresti - Babyexpo.
Nu pot spune ca am fost incintata de modul de expunere , nici de varietatea de produse iar preturile nu au fost pe masura reclamei de care a beneficiat acest tirg. Poate in noiembrie se vor organiza altfel. Acum are aspectul unui talcioc haotic in care vinzatorii mai au putin si striga : ia gogoasa neamule !
Dar per ansamblu sunt multumita ca am gasit cea mai mare din produsele pe care le cautam cu avantajul ca acum le-am vazut , le-am pipait am fot in masura sa pun intrebari si sa mi se rapunda imediat.
Am cumparat : o pompa de san electrica de la Baby Ono - firma poloneza , am si una manuala Avent Isis , cred ca din 2 voi reusi sa ma descurc cu una - etajul 1 , Stand nu imi mai aduc aminte denumirea.
Am mai gasit un obiect de care sunt extrem de multumita : un aparat care incalzeste si sterilizeaza pe aburi, de la Tigex.Stand parter , Standul se numeste Nuk.
http://good-times.webshots.com/photo/2353179430103625916ErcQes - 173 lei
Avantajul este ca merge si la priza si la bricheta de la masina si este econom la spatiu. Deci poate fi usor luat oriunde.
Intra in cuva si pilnia si biberonul de la pompe - deci pot fi sterilizate impreuna.
http://good-times.webshots.com/photo/2441859680103625916fiYVDD
http://good-times.webshots.com/photo/2490772150103625916HGTRrr
Are si cleste pentru scos obiectele , si un cerc pt. biberoenele mai mici , pentru a le fiza in cuva fara sa se permita balansarea.
Incalzeste in 3 minute la priza si in 10 la masina. In general incalzitoarele de masina au un timp de incalzire de 20 minute si nu sterilizeazeza.Sunt unele mai destepte incalzesc 8 minute in masina - mai mici ca timp de incalzire la masina nu am gasit - si in nici un caz cu dubla functionare.
Sterilizeaza in 10 minute.
Deci este clar ca imi va fi necesara o cutie in care trebuie sa pun obiectele sterilizate daca vreau sa sterilizez mai multe obiecte.
Dezavantajul este ca nu poti sterliza mai multe obiecte in acelasi timp iar timpul de sterilizat si de incalzit in masina este relativ mare.
Deci obiectele trebuie sterlizate din timp si puse intr-un suport care sa aiba cit mai putin contact cu aerul. Asta daca vrem sa fim habotince.

Am mai cumparat un Wakie -Takie cel cu interpretatul tipului de plins. Problema este ca operatia de interpretat - 5 emoticoni cu mutricele sugestive - o face intr-un minut. Acum nu stiu cit timp ii ia unei mamici sa isi dea seama din ce cauza plinge bebe , respectiv mamica poate sa isi dea seama intr-un minut sau in mai mult de un minut.

Cert este ca nu pare extrem de util la timpul asta de analiza dar pentru orice eventualitate e bunicel. Ma gandesc la momentele cind pling in nestire si aparent fara nici o cauza - sunt mincati , spalati , dormiti , n-au colici etc. dar pling .Oricum cine vrea sa -l achizitioneze trebuie sa stie ca raza de actiune este foarte redusa fiind de 50 m. Arata temperatura si gradul de umidificare al camerei. http://good-times.webshots.com/photo/2643953170103625916hbOGXA 200 lei.

Am mai luat un dispozitiv de pozitionat bebe pe o parte desi prin toate cartile pozitia de dormit a bebelusului constituie un mare subiect de disputa similar diversificarii. Adica sunt pediatrii care nu recomanda somnul pe spate datorita dezavantajelor sale - innec , aplatizare craniu , etc. si pediatrii care din contra , recomanda cu vehementa dormitul pe spate ca fiind in continuare cel mai bun.
http://good-times.webshots.com/photo/2241422510103625916AKyysI - 80lei.
Pe mine nu m-au convins prin argumente cei cu dormitul pe spate motiv pentru care am cumparat dispozitivul de dormit pe o parte tip Ossan.
Nu am gasit tip Ossan la standul Babycomfort pentru nu aveau nici la stand , nici la magazin – era 58 lei. Peste o saptamina vor avea. Sa fie sanatosi !

Am mai luat o perna pt. alaptat care poate fi folosita si pentru dormit gravida , de la Brevi. http://good-times.webshots.com/photo/2970499630103625916TZbsTW
http://good-times.webshots.com/photo/2324081780103625916fTfGrS - 55 lei.
Am folosit-o azi noapte. E mai bine in sensul ca nu mai stau cu 3 perne in jurul meu si nu mai trebuie sa le rearanjez pe toate cind ma rotesc de pe o parte pe alta. In rest nu e o schimbare spectaculoasa la nivel de confort.
Stand Brevi. (atentie de unde am cumparat dispozitivul de dormit pe laterala exista si perne pentru alaptat & dormit gravide dar la pretul de 150 lei , cele de la Brevi sunt 55 lei.)

Am cumparat o singura hainuta - haine de interior am , am si de exterior sacul roz - dar body-ul asta m-a dat gata - Ara Toys se numeste standul. Este groasa tip hainutele de eschimosi, este cu capse si are separatie pe picoruse si minute. 70 lei.
Mai aveau si alte modele , pe toate as fi vrut sa le cumpar dar destul de costisitoare. http://good-times.webshots.com/photo/2709645720103625916pXMaZt - tac*su zice ca fie—sa e o lady si in consecinta a facut o poza corespunzatoare.
http://good-times.webshots.com/photo/2197539940103625916njgdwQ

Am fost extrem de dezamagita la capitolul haine de iarna pt. gravide. Nu ma gasit nimic pt. toaman iarna , vreu sa spun nimic purtabil. Eu am eja 3 perechi de pantaloni facuti din primavara din care 2 din stofa , plus 2 salaopete una blug alta un material mai grosut tot de blug – bej deci nu ma complic . Insa la capitolul pullover , camasi mai grosite nimic , absolut nmic. NU ami porcariute. Am plecat pe ora 17 de la tirg in ideea ca mai gasim ceva magazine pt. gravide deschise dar nu a fost posibil. Asa ca astept sa apara la magazinele on line si chiar daca nu le vad o sa cumpar ca si pina acum – la risc. Oricum in trebuie cca.4-5 produse , ofiicee ca aici e problema . Sport gasesc si adaptez foarte usor . Dar pt. Servici e problema. Incalctaminte nici vorba sa imi cumpar . Voi folosi ghetutele de anul trecut – pe care intimplator le-am luat nr.37 pt. Ca mi-a placut modelul si 36 nu mai aveau – air daca nu mamai incap voi cumpara niste bocancei nr.38 mai eleganti care sa se preteze la servici .

Acum incerc sterlizatorul , Wakie - Takie - barbatu-meu deja urla din dormitor : alo vulturul , aici pajura si dupa ce o sterilizez incerc si pompa electrica .

Apoi voi citi din urma , incerc sa raspund nominal ca tare vorbarete mai sunteti !

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Madutza eu folosesc in toate lunile reci scheme de tratament preventiv. De la 1 an ii dau ori picaturi de imunogrip dupa schema de tratament de pe cutie, ori minimartieni, ori ribomunil...si am mai incercat vreo 2 cred. Toate au avut efecte bune in timp, nu au contraindicatii si pregatesc organismul picilor pentru racelile care dau peste ei iarna.
Cand simteam ca-l lua raceala ii dadeam si eu Nurofen, oscilicoccinum si-i curatam nasul cu ser fiziologic daca era cazul. In rest, ceai cu lamaie si miere, exact cum imi faceam si mie, si-n caz de febra supozitoare cu novocalmin o data la 4 ore sau algocalmin pocaturi.
Norocul meu este ca dupa 4 ani, organismul lui David a devenit foarte rezistent la boli si-n ultimii 4 ani abia de am folosit de cateva ori Nurofenul..
Multa sanatate papusii tale!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mirtha felicitari de produsele achizitionata sa le folositi sanatoase
pe la doc ai trecut sau ai mers decat pt babyexpo??
32+Dimitrie

Mergi la inceput

ahh cata-miky acuma mi-am adus aminte de carceii tai...tu folosesti prenatale, dar Ca..eu de cand am luat Ca efervescent mi-au disparut carceii...zic si eu nu dau cu parul
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

carmendu, LA MULTI ANI!!! Iti doresc numai bucurii alaturi de bb si de familia ta!

Mirtha, multumim pentru explicatiile legate de produsele achizitionate... DEsi nu ma pot duce sa le cumpar, imi folosesc parerile tale pt ca inca nu am comandat nimic si era destul de greu sa iau o decizie.
O intrebare#536; cum folosesti exact perna aceea de dormit? Am si eu una si nu reusesc sa ma folosesc de ea. Acum vreau sa mai scot din continutul ei (am scos deja o punga plina de bobite) sa vad, dar parca tot nu stiu... poate ma lamuresti tu

manu 27+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Andy Elilov

As fi mers si eu la babyexpo dar nu pot . Nu cred ca as rezista efortului de a merge atat. Si daca as ajunge acolo nu m-ar mai desprinde nimeni nici cu ranga. Poate in noiembrie.

Carmendu sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Mirtha super produse ati achizitionat! M-am uitat la toate si chiar merita! Wakie -Takie ala ma tenteaza si pe mine si 200 lei mi se pare un pret bun pentru el. Cand era David bebe stateam la garsoniera si era inutil unul, acum in schimb, stand la tata, e apartament cu 4 camere, iar daca sunt la baie sau in camera lui David sunt foarte departe de dormitorul nostru in care va fi bebe si chiar voi avea nevoie.
Dispozitivul de pozitionat bebe arata bine, dar eu m-am descurcat foarte bine cu o pernuta mica si cu o paturica facuta sul si cum incerc sa-mi reduc si acum cheltuielile, doar ma uit...
Pentru biberoane nu-mi vine sa cumpar nimic inca. Sper sa alaptez cel putin 1 an, de aceea n-am luat decat 2 biberoane doar ca sa fie in casa, am pompa manuala simpla de muls de la David si astept sa vad cand voi avea nevoie de restul.
Mai degraba ma uit dupa un robot de bucatarie care sa faca de toate...ca la David n-am avut decat un storcator de fructe si cu legumele tare greu mi-a fost pisandu-le prin sita in primele luni....si o sa treaca repede vremea si ne trezim la diversificare.
Imi pare rau ca nu ti-ai gasit si hainute, dar mi-a placut la nebunet hainuta pentru Eva! O sa fie o scumpa in ea!
Sa le stapaniti pe toate sanatosi!

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Ginye ce faci iubita? Esti mai bine? Cumintel bebe Stefan?

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput