Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Carmen, La multi ani cu sanatate si toate cele bune si din partea mea! Abia acum am bagat de seama ca azi iti sarbatoresti aniversarea....

Fetelor, tot asa simt si eu... nici nu-mi vine sa schimb 34+ cu 35+... Parca nu-mi vine sa cred pe de-o parte ce repede a zburat timpul, pe de alta parte.... mi se pare ca mai e atat de mult... Si INCA NU mi-am pregatit bagajul.
Vad ca voi socotiti pana la 37s...
Azi iar am gasit o bucata de gelatina... Nu stiu ce sa mai cred, nu-mi mai fac nici planuri, nici griji, sper sa nasc bb sanatos, cand o fi el gata sa vina pe lume ( de preferat la 40s..... nu ca Amalia, la 42s, chiar ca innebunesti in ultimele zile de asteptare)....

cata-myky, daca bb apuca sanul cum trebuie, adica nu numai sfarcul, ci si cat se poate din areola, nu faci ragade. D-aia v-am si pus filmuletele acelea cu pozitionarea corecta a lui bb la san.
Uite si aici: http://video.about.com/pregnancy/Breastfeeding.htm

Parerea mea sincera: cele care sunt la prima sarcina, ar trebui sa-si concentreze atentia pe info despre ingrijirea nou-nascutului (cand vii cu bb acasa, de la maternitate, efectiv nu mai ai timp sa citesti si e greu -si poate fi extrem de deprimant ca nu stii ce/cum sa faci- chiar si daca ai ajutoare!), mai degraba decat pe nastere- proces la care ar fi bine sa ne gandim toate ca este fiziologic... si sa nu ne mai consumam energia in sensul acesta....

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mamiseli si Otilia a sesizat acelasi lucru: prea serioasa. De felul meu sunt o persoana sobra si probabil de asta am iesit si in poza asa. Nu stiu: in poze de regula zambesc. Poate aia era starea mea de dispozitie in momentul respectiv.

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

fetelor, voi cum stiti cand eliberati dopul gelatinos? Ce culoare are?

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

ginye, si tu ai o burtaaa.... si da, esti asa serioasa... brrrr.... ce putin mai ai pana la operatie....

mamiseli, tu unde ai pus pozele, in contul comun? ca la semnatura nu le vaz....
eu v-am mai povestit, bble nostru are numele ales de sebi inca din primul trimestru... am incercat sa-l fac sa se razgandeasca (mie nu-mi placea prea tare "antonio"), insa nu-i chip! asa ca m-am resemnat.... el mi-a zis chiar azi: "mami, sa-l strigi pe bb asa cum am ales eu primul nume, antonio, sa stiu si eu pe cine strigi!"

35+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mav pozele sunt in contul comun si albumul e privat, tre sa fii logata ca sa le vezi. La semnatura n-am mai pus nimic.

Mihaela 31+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

ginye, eu nu stiu nici acum daca ceea ce elimin este faimosul <dop gelatinos>.... desi... cam asa se pare...
pai, este.... gelatina... cam cum arata racitura ca si consistenta... dar fara culoare, fara miros...

la sebi... dimineata am eliminat dopul, dar atunci am fost sigura ca-i dopul, caci era putin roze, avea si firisoare subtirele de sange, si seara am nascut....
dar atunci mi-a zis dr la tel ca pot trece si doua saptamani de la eliminarea dopului gelatinos pana la nastere....
asa ca... intr-un fel... n-ar trebui sa fiu in dubii nici acum, ca ar fi "normal" sa fie chiar din "dop"... si am fi in intervalul acela de doau sapt....
da' ce sa cred si eu.... daca prima data a fost altfel...
...va innebunesc pe voi... tinem impreuna socoteala... ca e mai usor...

35+

Mergi la inceput

Mav super tare filmuletul cu alaptatul si mai sunt si altele interesante pe site-ul respectiv. Multumesc.
Si cele cu Ana Culcer de la fetele de septembrie octombrie au fost edificatoare, le-am privit cu sotul foarte interesati. Acum mai ramane si in practica sa vedem cum ne descurcam.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Carmendu, La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Mav sper sa-mi dau seama cand elimin acest faimos dop.

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Sa fii sanatoasa Carmendu !!!

Gargarita lui mami