Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
Liaono, multumim de tratatie si noi si noi te iubim
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
aloooo...unde sunteti d-nelor? toata lumea e la Liana la petrecere?
eu mor de durere de burta(din cauza rusilor) am luat pastile, am stat in pat...nu mai stiu ce sa fac...si diseara programasem sa iesim in orash la masa...sper sa-mi revin pana atunci...daca nu...amanam...si azi m-am intors acasa di orash ca nu ai puteam sa stau in picioare
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mikiriki spune:
Moni, sa treaca durerea de burta.
Eu am fost harnicutza azi. Am mutat iar mobila , curatenie generala, spalat si calcat. Am gatit romaneste ( mi-a fost pofta) si acum beau un pahar cu vin rosu
Miki
mariussimiuc spune:
Azi stateam de vorba cu o prietena pe mess si la un moment dat imi trimite o melodie.Populara. Nu stiu de ce dar muzica asta ma amuza teribil. Si cum ascultam eu cum canta ala de frunzele de la "5 chiperi" cand ma uit la fiica-mea ce credeti voi ca facea? Iote na! Pe mine m-a amuzat,dar ei chiar i-a placut.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Buna dimineata
Miha, pup dansatoarea.
Va doresc o Duminica placuta. La noi se anunta soare. De maine vine iar frigul
Miki
doinabita spune:
LA MULTI ANI LIANA!!!!!
multa sanatate si sa se implineasca visul!!!!!
Dana mea pleaca azi caci de maine incep cazarile la studenti...zapaceala mare...
Va pup pe toate!!!merg sa mai pun la bagaj ce a mai ramas de pus.
Doina Bita
alexa si mami spune:
neata!
miki, multam de cafelutza!
miho, e bestiala fii'ta
doina, multa bafta danei! deja a trecut anul 2?!!! ce repede trece timpul!
noi ne pregatim sa mergem la biserica, la botezul unei bubuline.
toata lumea.
alexa simami
Danelutza spune:
'neata !
Cuscra e bestiala Amira , se vede ca singele de moldoveanca ii curge prin vene si mai da si cite o strigatura, asta probabil a invatat-o de la cuscru
Acum sa-ti spun drept, io sint innebunita dupa muzica populara, usoara, nu conteaza, numai din aia de metal sa nu fie . Sa vezi ca dans fac eu cu nor'ta si cum topaim amindoua cind e muzica populara la tivu
Miki multumesc de cafea
Doina bafta Danei cu cazarea si tie spor la treaba
Monico ti-a trecut durerea de burta ?
Alina si eu am vrut sa ma duc la biserica, dar inca nu au plecat de tot rusii
Va tuc pe toate si va doresc o zi buna
Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
Miho, e dementiala Amira
Danelutza da...mi-a trecut durerea si am fost pana la urma aseara in orash ca la astia mici daca apuci sa le zici ca mergi ...mocrt copt trebuie sa te tii de ptomisiune
ei de fapt nu mananca aproape nimik dar e un loc de joaca superb acolo si au papat rapid cate ceva si dupa aia sa te tii zdruncinaturi si aruncaturi de bile, tobogane si alte nebuneli
azi paote tragem un pescuit ca vad ca nu mai ploua...dar sa faca ochi si barbatii ca ei inca mai dorm numai eu cu d-ra ne-am trezit
va pe toate
Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Liana30 spune:
doina te puppp
mihooo e bestiala fieta
miki te mai astept pult pe bancutza?vreau si io vinsau un cola rotfustenisi?
monicooo trecu?daca nu ia si tu ceva..te pupp
va pupp ..revin..revin
5+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...