Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 15
mhldvrc spune:
Daneluta, sanatate Isabelei!
Miha, ceai de menta(concentrat si fara zahar) ai incercat?, daca nu trece, mucilagiu de orez e sfant. La mine imodium nu are efect, asa ca merg pe babesti, rezultate sigure.
si WE placut
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrcBrasov 2008
mariussimiuc spune:
Deocamdata ma tratez cu o cafea. Daca incepe sa ma usture poate am sa trec si la leacuri mai serioase.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
miha, are dreptate bia, ai mincat fara noi, asa-ti trebuie. hai ca glumesc, io nu stiu ce inseamna, ca sunt pe invers, mai ales acu' cu burtica, mie si frica de H
bia, ce fericita tre' sa fi, 3 luni apartamentul asta in care ne-am mutat are vedere exact spre casa lor. si cum soacra tot scroafa ramine, sa vedeti faze. venim acasa se aprind becuri in toata casa, trec 5 min, tziiir tel, cine poate sa fie...aveti o singura varianta...scroafa..."ce faceti? unde sunteti? hi hi ha ha" si fii'su o ia in tura si ii zice direct, "acasa doar ai vazut lumini si hop pe tel." o idioata
danelutza, multa sanatate isei
alexa simami
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
Ce matinale si vorbarete ati fost azi...la mine e o vreme de kko si o umiditate de vai mama mea 80 si ceva la %
Danelutza, sanatate multa printesei... sa treaca repede sa poata merge luni la gradi
nici ruxi nu a dormit stralucit azi noapte...s-a tot foit si ea cand se foieste...are sigur ceva...insa azi s-a trezit ok si a mers la gradi fiindca au o petrecere acolo am dus niste papita(toti duc) si sa vezi ce party iese
Alex e si el la scoala si eu cu bronzatul inca inca suntem la cafea
Miho ai grija de tine...nu poti sa trimiti la mine starea ta de fapt ca eu am probleme exact in extrema cealalata
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Liana30 spune:
mihooo vai de "cuiu"tau mai ai cafea da si mie
alinuta pa trebuia sa ma injectez ca altfel dormeam ca "scroafa"
va puppp..ma duc sa dorm..mai pe seara poate apar cu o surpriza
pretenii stiu ce
4+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
Alinutza din pacate sunt de mult in clubul asta
Liano si burta e deasupra sau dedesubt?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Liana30 spune:
deasupra of course
5+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...