Sanse?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui daiana_raluk

Sa inteleg ca voi ramane singura toata viata pt ca am doi copii si am renuntat la o casnicie in care nu eram fericita?Sa inteleg ca statutul meu nu-mi da dreptul sa sper? Intrebam de varsta,nici nu-mi fac probleme ca acel cineva care ma va iubi pe mine,nu-mi va iubi si copiii.

NU!
Ai sa-ti gasesti si tu jumatatea!
In relatia mea viitorul meu sot e cu 10 ani mai batran decit mine, si eu am doi copii din a doua casatorie, el nu are copii, si a mai fost casatorit odata, relatia cu copiii e excelenta.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

stai linistita ca are toate sansele. Se pare ca el nu-si face probleme de genul asta dar iti faci tu. La 27 de ani el e destul de copt iar tu la 33 esti tanara. Nu-ti mai pune atatea intrebari si bucura-te de ce-ti ofera viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:
citat din mesajul lui daiana_raluk

Sa inteleg ca voi ramane singura toata viata pt ca am doi copii si am renuntat la o casnicie in care nu eram fericita?Sa inteleg ca statutul meu nu-mi da dreptul sa sper? Intrebam de varsta,nici nu-mi fac probleme ca acel cineva care ma va iubi pe mine,nu-mi va iubi si copiii.

NU!
Ai sa-ti gasesti si tu jumatatea!
In relatia mea viitorul meu sot e cu 10 ani mai batran decit mine, si eu am doi copii din a doua casatorie, el nu are copii, si a mai fost casatorit odata, relatia cu copiii e excelenta.

offtopic:(scuze)
Yasmine, casa de piatra! iti doresc toata fericirea din lume!

fosta ta aupair ce face? cum ii merge casnicia? stiu ca aveai indoieli...

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Citat:

b

Offtopic la offtopic:

Merci!
Fosta mea au-pair s-a castorit in iulie, si nu, nu am indoieli, se pare ca merge bine si ca va tine.

Mergi la inceput

Citat:
din mesajul lui pitzinuca

b

Offtopic la offtopic:

Merci!
Fosta mea au-pair s-a castorit in iulie, si nu, nu am indoieli, se pare ca merge bine si ca va tine.
Indoielile le aveam doar vis a vis de faptul ca erau impreuna de 9 ani, ca era prima iubire pt. ea, si ca poate in 10 ani se va schimba ori ea ori el, si sa nu tina. Dar o garantie ca va tine nu ai niciodata, asa ca sa le ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Daca-i iubire si respect o sa mearga.
Cred ca multi nu "judeca" diferenta de varsta cat "judeca" faptul ca ai 2 copii.

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

Cunosc si eu mai multe cazuri:

caz 1 ea mai mare decat el cu 12 ani,a mai fost casatorita dar nu a avut copii,se cunosc de 4 ani,casatoriti de unul,au un bebe si e iarasi insarcinata

caz 2 ea mai mare cu 18 ani,a mai fost casatorita,are un copil,de 12 ani impreuna,ea zice ca merge

caz 3 (aici nu-i cunosc personal) ea mai mare cu 2 ani,vaduva cu 4
copii,s-au casatorit si mai au impreuna inca unul.

caz 4, subsemnata,divortata cu un copil,el niciodata casatorit,de 8 ani impreuna ,de 4.5 ani casatoriti,inca 3 copii.Putini stiu lucrul asta pt ca nu se observa,noi suntem o FAMILIE.

Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Daiana, oricat exemple ti s-ar da (pro sau contra),nu prezinta nici o garantie pentru tine si pentru situatia ta.
Numai TU sti daca o sa faci acest pas, iar decizia trebuie sa o iei in functie de ce este in sufletul tau si al lui. Daca relatia merge bine, Doamne ajuta.
Daca toate postarile erau contra ai fi luat decizia sa te desparti de el numai pentru ca niste oameni pe care-i "cunosti" virtual ti-au dat prognosticul lor?
Si la fel, daca toti erau entuziasti si optimisti si ti-ar fi dat n exemple de cupluri care sunt bine merci, ai fi spus Da?
De ce in viata ne ghidam dupa niste numere? Conteaza? Daca e destul de matur, va iubiti si copiii nu sunt un impediment, ce mai conteaza ca tu esti cu cativa ani mai in varta???
Daca al vezi imatur sau ai cea mai mica urma de indoiala pentru vreun motiv pe care nu l-ai expus aici, atunci e alta poveste .
Insa din putinele cuvinte in care ai descris situatia, NIMENI nu-ti poate spune ce va fi. Stii doar CE ESTE si atat. Ce-o fi in viitor cine stie???
Sa mai spun ca sunt cupluri care s-au iubit, au avut copii, au fost fericiti pana la un punct si apoi =prapastia.....
Dar e inutil sa mai dau exemple. Sunt fel si fel de cazuri si fiecare cu situatia lui.
Doamne ajuta sa iei decizia care e buna pentru tine si copiii tai. E singurul lucru care conteaza.

Mergi la inceput