Sanse?
Are vreo sansa o relatie in care el.....27,iar ea....33? Ea divortata,2 copii.....el necasatorit...
Raspunsuri
Ancuta-Maria spune:
de ce nu? depinde de persoane. O buna prietena de a mamei s'a recasatorit pe cand ea avea 40, iar el, 30. Sunt impreuna si fericiti de 14 ani.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
violeta69 spune:
depinde de persoana(si ma refer la barbat in cazul de fata!)
nu conteaza varsta,conteaza daca exista iubire...apoi respect,prietenie si ...din nou iubire
sanse exista desigur....
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
oocristina spune:
Depinde doar de tine si de el. Oricum, Felicitari!
Stii ca niciodata nu poti fi sigura de nimic. Bucura-te de fiecare clipa, de fiecare zi.
De ce vrei neaparat o relatie? Iubirea nu este deajuns?
carla2005 spune:
Are aceleasi sanse ca orice relatie...depinde de cei doi!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
marius spune:
Sunt rezervat dar orice este posibil. Daca gandesc la rece nu va merge.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Daca gandesc la rece nu va merge. |
pentru cei 6 ani diferenta? tatal meu s-a recasatorit acum 35 de ani cu actuala lui sotie care este cu aproape 10 ani mai mare ca el.
si se inteleg de minune.
ina_nz spune:
S-ar putea sa nu mearga nu din cauza celor 6 ani diferenta.....din cauza celor doi copii din prima casatorie......
Dar s-au vazut si exceptii! Depinde de protagonisti
Ina
gabriella1 spune:
eu sunt mai mare cu 6 ani decat sotul meu...si slava Domnului,n-am de ce ma plange. Numai ca nici unul dintre noi nu avea copii.Daca ii va iubi copii,relatia va merge !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
pentru cei 6 ani diferenta? tatal meu s-a recasatorit acum 35 de ani cu actuala lui sotie care este cu aproape 10 ani mai mare ca el. si se inteleg de minune. |
Si actuala lui sotie avea doi copii din prima casatorie si era divortata?
Sa vedem un pic altfel.
Ea divortata cu doi copii. Clar reprezinta un punct nu tocmai pozitiv o astfel de pozitie. In mod cert nici o femeie nu-si doreste o astfel de situatie.
Ea este trecuta printr-o casnicie. Ea are cel putin doua prioritati esentiale (sper) - copiii ei. Ea are claritate si experienta. Insa este si femeie si are doi copii fara sot. O balanta chinuitoare (probabil) pentru orice mama de copii.
El necasatorit si fara nici o experienta in acest sens. Nu stiu statusul lui socio-economic. Nu a avut niciodata experienta cu copiii in fapt habar nu are ce este aceea o relatie de casnicie dar sa mai pui in balanta experienta unui copil(a doi copii) si aceia find ai altuia. Barbatii sunt cei mai putini stabili in comparatie cu femeile intr-o relatie de casnicie nicidecum invers. Daca apar si factori "anormali" pentru ei cu atat mai mult este doar o chestiune de timp in care sa nu se mai implice in acea relatie. In mod natural vor descoperi ca nu este un drum potrivit si in mod natural isi vor cauta propria relatie biologica-sociala-personala-afectiva. Chiar si un barbat tanar ajunge la un moment dat sa analizeze relatia sa. Sa isi dea seama ca NU are de ce sa fie sot pentru o femeie mai in varsta si divortata, Nu are de ce sa poarte grija pentu copii altora, ARE de ce sa se gandeasca (normal) la proprii copii si la propria sotie care sa nu fie in situatia de mai sus. Sunt elemente de nomalitate la urma urmei. De aceea am scris "la rece". Desigur pot sa existe exceptii dar asa cum spuneam probabilitatea este din punctul meu de vedere extrem de mica si de aceea raman rezervat.
Acum fara alte informatii feelingul imi spune ca ea are nevoie de un "bandaj" de o relatie, de un sot, de un barbat si un tata pt copii. Dar experinta precedenta o vor determina sa fie precauta, sa se intrebe daca e Ok ceea ce face. Hai ca nu mai continui. Nu va merge. Asa pt o relatie pasagera, de amicitie, sexuala de colaborare tot ce este posibil dar casnicie... nu cred.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
gabriella1 spune:
Marius,da-mi voie sa te contrazic putin vis-a vis de ce ai afirmat tu mai sus " Chiar si un barbat tanar ajunge la un moment dat sa analizeze relatia sa. Sa isi dea seama ca NU are de ce sa fie sot pentru o femeie mai in varsta si divortata.
Nu, nu mereu este adevarat.Eu sunt divortata(1 data,ce-i drept )si cum am mai spus ,sunt mai mare cu 6 ani decta sotul meu.Si asta nu a fost un impediment in a ne iubi,si in a ne casatori.E drept,n-avema copii. Nu stiu daca m-ar fi luat cu un copil sau doi... O femeie trecuta printr-o casnicie ratata stie ce vrea in viata. Un barbat necasatorit care o ia de sotie pe cea divortata si mai mare ca el, inseamna ca isi asuma "riscul" .La noi casnicia merge,multumesc Lui Dumnezeu!
De ce, adica ,n-ar merge si la altii? Cand iubesti persoana respectiva,o iubesti si cu calitati si cu defecte ,si cu copii si fara copii.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245