Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Maya25 spune:
Denisamada, tin pumnii sa fie bine la control si sa primesti tratament ca lumea sa scapi de contractii. Noi suntem colege si la odiseea de martie-aprilie, cred ca o sa ne facem galerie una celeilalte
.
Doamne ajuta sa ajungem la termen cu sarcinile si sa ne tinem fetitele sanatoase in brate.
Maya
26+ cu 
Leditia spune:
Neatza.
Am intrat sa va sustin si sa va spun ca totul va fi bine.Stati cumintele in pat,luati tratamentul dat de dr si nu in ultimul rand,ganditi pozitiv.
Pana mai acum eram si eu la fel ca voi,ma uitam cu jind la semnaturile fetelor cu sarcini avansate,ma rugam sa ajung macar in sapt 28,apoi mai plusam..si uite ca am ajuns in sapt 37 si mai am putin si-mi tin sufletelul in brate.
Aveti grija de voi si va doresc sarcini usoare,fara contractii si fara probleme,sa ajungeti cu bine la termen si sa aveti bebei sanatosi.
De Valeria mai stie cineva ceva?Imi cer scuze n-am intrat chiar zilnic aici si mi-e sa nu fi pierdut vreo informatie.
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 12zile
.
zisaCami spune:
Leditia din pacate, am o veste foarte proasta despre Valeria ... bb mic s-a dus la ingerasi joi seara
... bb mare in schimb e foarte bine! Ma rog din tot sufletul pentru ea, sa fie puternica si sa treaca peste durerea asta mare, de dragul celuilalt, care are mare nevoie de ea! 
Iti doresc nastere cat mai usoara si bb sanatos! 
31+

Inimioara mea
Radu Costin

A.M.R. 9 SAPTAMANI
kiki78 spune:
Si eu am avut probleme cu sarcina, 5 luni am stat in pat.Ma mai internam pt perfuzii cu ginipral.A fost tare greu dar a meritat...bebe e bine si sanatos.Mi a fost foarte frica pt ca aveam lichid putin si burta intarita tot timpul!
Ce sa zic muuulta rabdare!Si mergeti des la dc pt monitorizarea sarcinii.
http://concurs.profm.ro/minimosi/Neamt.html
catisto spune:
Salutare fetele!
Ce mai faceti , cum mai sunteti? Vad ca nu prea ati mai scris pe aici . Asta inseamna ca nu mai sunt probleme? M-as bucura sa stiu ca asa este .
Eu stau in continuare in pat , si in ultimul timp m-am simtit un pic mai bine . A... mai putin ieri cand m-a cam durut burtica si se intarea intruna . Dar cred ca mi s-a tras de la faptul ca luni am fost la dr la control si am cam stat in fund si in picioare cam 5 ore . Dar vad ca daca stau cumintica in pat ma simt mai bine .
Vreau sa va intre daca puteti sa-mi spuneti si mie gynipralul trebuie intrerupt cam dupa 36 saptamani? Ca asa am mai auzit...cu toate ca dr mea nu mi-a zis nimic de asta .
Va
si sa aveti grija de voi!
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
34+
cu Ioana Ruxandra
BraveGirl spune:
Maya, ai grija de tine soi o sa vezi ca o sa ajungi cu bine la termen. Imi aduc aminte cum ma uitam si eu la semnatura fetelor si ma rugam sa ajung si eu macar la 28 de sapt. Si uite ca am ajuns la 37 si 6 zile si acum am o minune de fetita. Eu am avut contractii f dureroase de pe 19 oct si am nascut pe 18nov. Si nu erau 5-10, erau mult mai multe. Inebuneam in fiecare noapte de durere. Aceste contractii au dus la stergerea colului si apoi la dilatatie. Dar am reusit si am dus sarcina la termen. Imi petreceam orele pe wc si in dus, ca sa suport durerile. Imi scoteam toate hainele de pe mine, ma tavaleam prin pat, plangeam cu orele cu capul in perna. Ma gandeam ca fiecare zi in care mai rezist, e o zi castigata pt printesa mea. In fiecare sapt ii spuneam sotului ca gata, sa mergem sa fac cezariana, ca altfel inebunesc. Apoi ma razgandeam, si asa am reusit sa nasc natural, o bebelina de 3250g.
Nu stiu cine intreba, dar eu am intrerupt gynipralul si dupa 8 zile am nascut. l-am intrerupt la 36s si 4 zile. Dar cred ca s eintrerupe doar daca se naste natural...cred. Nu sunt sigura.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
Leditia spune:
Cami,off,am intrat aici sa vad daca a revenit Valeria cu vesti si nu-mi vine sa cred ca puiul mic s-a dus printre ingeri.
Imi pare atat de rau,transmite-i Valeriei condoleante si gandurile mele cele mai bune.
Sunt alaturi de ea
si ma bucur ca bb cel mai este bine..Multa sanatate si putere le doresc.
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 8zile
.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada MgB6 iau si eu, Gynipral nu am luat pana acum, tot pt ca era prea devreme, la consultul de saptamana viitoare vedem daca e sau nu nevoie. ![]() |
Yupiiii! Inca nu e nevoie de Gynipral. Colul e ok! Mergem inainte cu No-Spa si asteptam echo de la inceputul lunii ianuarie, sa vedem unde mai e placenta.

Denisa-Madalina
22+
cu Adela
Maya25 spune:
Denisamada, esti o fericita daca inca poti sa o duci fara gynipral. Nici eu nu am luat pana nu am implinit 23 de sapt dar nici cu nospa n-am facut nici o treaba. Erau ca niste bomboane pt mine. Luam ceva magnesii citricii, se gaseste in Ungaria si e extraordinar e bun pt contractii. Bine, pana la un anumit punct cand nu mai tine figura si trebuie sa treci pe ceva mai serios la fel cum am facut si eu...
Tin pumnii sa urce placenta!
A mea a ramas praevia la 27 de sapt + 1 zi 
Maya
27+ cu