Rezultate ale tratamentului naturist pt. barbati
Buna fetele,
unele dintre voi deja stiti datele problemei,dar am sa scriu totusi ce s-a intimplat pina acum:
Spermograma 1:
volum 3ml
ph 8.2
1,2 mil
Mobilitate imediata 80%
Mobilitate scazuta 20%
Fracvente celule epiteliale de descuamare
Concluzie:astenospermie de temperatura
Spermograma 2,dupa 1 luna de tratament naturist
volum 3 ml
ph 8.2
30 mil
45%mobilitate imediata
20% mobiliate scazuta
35%imobili
30% cu modificari de cap sau coada
Concluzie:hipospermie cu usoara astenonecrospermie
Spermograma 3,dupa 3 luni trat. naturist si 1 luna pauza
Volum 2.5ml
ph 8.2
13,36 mil
10% foarte rapizi
20%rapizi
20% lenti
50% nu se misca
55 % forme normale,restul sint piriformi si nu mai stiu cum...
Concluzie:oligoastenospermie severa
Acum suntem deprimati,nu ne mai gasim nici cuvinte cu care sa ne incurajam,azi ma duc la doctor si o vad ce zice.....Lumina de la capatul drumului este deja pe cale sa se stinga...
Valentina
Raspunsuri
anemona spune:
Draga Valentina, nu dispera. Poate ca nu e asta calea de urmat, dar trrrrebuie sa fie o solutie pana la urma. Si noi suntem in aceeasi situatie si inca mai speram. Valorile hormonilor sunt okay? Ma refer la testosteron liber si total, FSH si LH.
robert spune:
Hai ca ma bag si eu in vorba, daca imi este permis; Primul lucru care imi trece prin cap acum este sa va sugerez sa nu disperatzi...Uneori aceste "oscilatii" ale spermogramelor sunt firesti si normale la orice barbat. In afara de tratamentul naturist, sotul tau a mai incercat vreun tratament alopat? A fost la un urolog sa stabileasca care este cauza acestei oligospermii?
Chiar si cu valorile acelea de 13 milione de la ultima spermograma se pot realiza multe lucruri bune..de ex un bebe!!! Multi dintre parametrii ultimei spermograme sunt buni; uite am sa-ti scriu aici valorile acceptate ca fiind normale de pe un buletin de analiza de la spitalul Panait Sarbu- Departamentul de Reproducere Umana Asistata:
Valori normale spermograma:
Volum 2-6 ml
PH 7.2-7.8
aspect opalescent
timp de lichefiere maxim 40'
concentratie minim 20.mil/ml
mobilitate A..B..C..D.. A+B minim 50%
morfologie minim 30% forme tipice
leucocite maxim 1 mil/ml
Cred ca cea de a doua si ultima spermograma a sotului tau nu arat asa de rau. Puteti sa imbunatatziti valorile printr-o sumedenie de tratamente alopate, naturiste, apicole, etc. Important este sa descoperiti cauza si sa tratatzi cu exactitate aceasta cauza si sa vedeti ca o sa fie ok.
Numai bine,
Robert
valentinag spune:
Da,poate nu este dracul asa de negru pina la urma.
Acum o sa ia,royal tonic potent,vit e si zinc,o sa-si faca testosteronul sa vada cum este,daca este mic o sa-i dea undestor.Cind vine dr. Cocei din concediu o sa facem inseminare.
Da,anemona spermogramele 2si 3 sint facute la medsana,numai prima este la puls.
Valentina
Victoria spune:
Al meu ia Bio-Seleniu+Zinc (Pharma Nord)si Potent Power (se gaseste la magazinele cu produse naturiste) si Apilarnil.
V.