Puiuti de Randunici!! (99)
Raspunsuri - Pagina 5
mimonix spune:
Naseara!
Iar am plecat, iar ati avut limbarita
De fapt eu cred ca trece mai greu timpul cand dai intr-una refresh decat cand nu esti la calculator , nu? 
Sa incep cu linkul pe care l-a dat Ariel (recunosc ca tare mi-a mai tremurat mana cand am facut click , am zis ca cine stie ce balaur mai iese
)dar am ras pe cinste...cum ma sa-i stearga userul,adica are aceeasi problema ca mine cu mancarea? Sa-mi ia cineva mancarea din mana va rog...ia sa vedem, va bagati? F tare
De cearta cu randunoiul nu comentez, de frica sa nu se ia ![]()
Kyavine vine si imapacarea , nu te teme...poate nu v-ati mai impacat de mult?
ma rog..nu ma bag
Dar niciun voiaj nimic? A, ziceam ca nu ma bag, pardon!![]()
Sovim-ai speriat rau nene...si pe urma vii si spui ca i-ai cantat nitel la tambal si gata
Doamne ajuta ca n-a fost nimic, dar si tu...duceai copilul la medlife sa-i cante la tambal ...ham, ce-ar mai fi
...
Despre succesele inregistrate de tine ca gagicnu mai zic nimic...cat este de nedreapta viata, unele femei se si marita se si insoara si pe altele nu le ia nimeni 
Cristinaprecoca Daria
Auzi, dar tu cu regimul cum mai stai...nu cumva tu te faci "musette" si nu Roxana..ca eu pe amandoua va banuiesc
poze! poze! poze!
Bitzasa stapanesti sanatoasa masina de paine si sa ai grija de manual...ca eu l-am pierdut si nu mai am retetele, asa ca o sterg de praf saptamanal degeaba
Astept poze 
Stelahai la mama Omida sa-ti ghiceasca...cum ma sa-ti placa la inghesuiala, ce nu te cunosc eu
ba da....Si uite asa nu m-am mai dus nici eu, desi ca o doamna ce sunt aveam invitatii
Chiar asa, invitatiile astea folosesc la ceva? Ce se plateste intrare?
Vioce lungan
sa fie sanatos ca si pana acum!
Teo a intrat la Cosbuc, e foarte fericita ca a facut si 5-8 acolo si acum are vechime...cica numai pe ea o trimit profesorii la secretariat, la poarta si mai stiu eu unde ...mare smecheria a facut 
Geckosa va dati voiosi si sanatosi cu masina noua
...uscatorul de rufe , ori va fi pus tot in baia mica si voi desfiinta chiuveta mica cu picior mare, ori in baia mare si toata lumea va face pisu in baia mica
Si Teo nu va pleca niciunde la facultate fara mine , ne-am inteles?
sa nu mai zici asta niciodata 
Roxana 100 ron o pijama
adica eu am luat de la Z cu 40 de ron si am facut si chilipir ?
vai de mama noastra!
Bubufaci ce faci si ma inverzesti Gondola hai?
Lianaesti asa de scumpa cum te dai tu de-o seama cu mine
Bine matusica, te pupa baba ![]()
Simocat esti tu de scumpa cand te superi ca nu se uita lumea la pozele tale
Oricum, stai ,linistita cu stiucile...deoarece au mai facut azi kaka urmatorii
: Stefanut de Bubu si Sean de Vio si n-a facut Anka
iar eu tot am halit norma de dulciuri chiar daca am ratat prajiturile lui Ariel
Maine mai e valabila invitatia?
POZE n-am vazut deloc...dar si can m-oi pune la vizionat cu popcorn si suc, atunci sa vedeti barfe si impresii !
Nu va zic noapte buna deocamdata 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
mai nu ma pot abtine si am sa pun o poza pe mail sa vedeti o fetita "gingasa"
....dar sa nu dea sfantu' sa-mi santajati copilu' cu poza asta cand i-or bate pretendentii la usa, ca
...
......of, cred ca de la crema de whisky mi se trage 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
bitza037 spune:
Mimo poti sa te uiti ca pozele sunt deja la smenatura
sa stiti ca cd-urile care le-am luat sunt foarte faine, cantecelele sunt constructive, ii invata pe copii sa numere,culorile, partile fetei(gurita,nasucul,etc) si sunt si textele cantecelelor ca s ale invete parintii...daca va intereseaza puteti sa intrati si le gasiti pe site-ul
w w w. c l u b u l r o g v a i v .r o
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
lianam spune:
bitza (tiza mea
, ca liana e al doilea prenume si doar randunicile imi spun asa
) dar e foarte frumos scaunelul de masa, si poti doar sa aplici buburuze pe el; offf, simt ca maine "sar la gatul" randunoiului
, ca ma decid cam greut la cumparaturi, si cate avem de luaaaat, inclusiv scaunul....![]()
lianam spune:
iar vorbesc singura pe aici
...da' ursu pe unde e? ca nu i-am mai "auzit" glasciorul
! ursu, treci la apel, iar "7pacatuiesti"? ![]()
bitza037 spune:
liana sunt eu pe aici, dar ma mai duc si pe la bucatarie ca fac fripturica pentru bitu' ca a venit acasica...si vin si pe aici
scaunul l-am luat d ela primii pasi si am dat 270
ron
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
lianam spune:
mmmm
fripturica...buuuun....pai bun pret la scaunel, arata super fain; sa vad ce branza fac maine, ca am prostul obicei ca dupa ce iau ceva sa vad altceva ce imi place mai mult ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 liana sunt eu pe aici, dar ma mai duc si pe la bucatarie ca fac fripturica pentru bitu' ca a venit acasica...si vin si pe aici scaunul l-am luat d ela primii pasi si am dat 270 ron IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
amira_roxana spune:
si eu sunt pe aici!
mimo...pune si tu o poza cu pijamaua de la Z te rog!
multumim de aprecieri la adresa "recoltei" ancka, mimo, symo, nicoleta!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
amira_roxana spune:
liana bafta maine la cumparaturi!
sa mai strigam si randunicile ratacite: nicol-conte, lyvy, adriutza, zoze, olgutzika, varuna, somorica, mamarutza si hai ali cu laptopul nou!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
[b]Too much love will kill you